• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik durumu nedir?

beysaerd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
39
9
1
25
Merhaba, negatif olan ve beyaz iki testi dün yapmıştım. Bu sabah da pozitif pembe renkli olan testi yaptım. Regle 6 gün var. Ve iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Bu kadar erkenden belli eder mi idrarda? Pozitiflerin hepsi ilk 1 dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi. Kafam çok karışık erken olduğunu düşündüğümden kan vermeye de gitmek istemiyorum. Sizce 3 testin yanılma ihtimali var mı? Burada olumsuz çok yorum gördüm heveslenmek istemiyorum ama daha önce test yaptığımda yalancı pozitiflik olmamıştı.

Eklentiler

• IMG20250827073855.webp
    IMG20250827073855.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba, negatif olan ve beyaz iki testi dün yapmıştım. Bu sabah da pozitif pembe renkli olan testi yaptım. Regle 6 gün var. Ve iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Bu kadar erkenden belli eder mi idrarda? Pozitiflerin hepsi ilk 1 dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi. Kafam çok karışık erken olduğunu düşündüğümden kan vermeye de gitmek istemiyorum. Sizce 3 testin yanılma ihtimali var mı? Burada olumsuz çok yorum gördüm heveslenmek istemiyorum ama daha önce test yaptığımda yalancı pozitiflik olmamıştı.
Gebelik var gibş duruyor canım kanına baktır bugün bende kaç kere test yaptım yalancı pozitif imkansız gibi bir şey.

Ben negatiftede cizgi gordum, regle 6 gun varken cok net cikmis, ilginc. Pcoslu falan misiniz?

Hangi markalar yalancı pozitif gösteriyor bazıları inşallah onlar değildir

Bence regl gununuzu geçirdikten sonra farkli markalardan tekrar test yapip ardindan aile hekimliginizde kan verin
Aile hekimim kadın doğuma git ultrasonla bakılsın dedi. Dış gebelik falan olabilirmiş. Test markaları da artımed, days doctor, nimo. Küçük bir ilçede yaşadığım için bunlar vardı. İsmini verdiklerim pozitif çıkaranlar.

Aile hekimim kadın doğuma git ultrasonla bakılsın dedi. Dış gebelik falan olabilirmiş. Test markaları da artımed, days doctor, nimo. Küçük bir ilçede yaşadığım için bunlar vardı. İsmini verdiklerim pozitif çıkaranlar.
Artimed yalanci pozitif cikaran bir marka ama diger ikisini iyi diye biliyorum ben.

Sizin son korunmasiz iliskinizin uzerinden 14 gun gecmisse ve bunlar dogruysa doktor hakli olabilir, kaset testler (erken gebelik olanlar degil) 50 hcg uzerini gosteriyor ki kanda 10 uzeri pozitif cikiyor, bu kisimda bi çelişki var, bencede bi gidip ultrason baktirin ya da 2 gune bir kan verip takip edin durumu.

Back
X