Gebelik düşüncem ve Eşim

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..

Yumurta sadece bir akşam durmuyor ki, yumurta atılıyor belli bir süre kalıyor, er içeri giren spermin de bi hayat süresi var. Yani bu akşam olmaz ertesi akşam olur dert etmeyin. Bir de bence çocuk için sevişmeyin de keyif için sevişin, stresiniz azalır ve hamile kalışınız kolaylaşır böylelikle

Gercekten gecerli bi sebebi vardir. Yorgundur olabilir. Sonucta korunmyalim dememis. Sonraki ay sana tavsiyem yumurtlama gunlernden bahsetme kendin istemissin gbi davran . belki mecburi birliktelik isreksizlestirmistir.
O arkadasina ne oluyormus.. Direk seni suclamis.arkadasinin yklasimi hic arkds gbi degil dikkat et.

Bizimde gebe kalmak için bu tur şeylerimiz oldu.Bende ovulasyon günümü takıp ederdım .elime bugün yapmamız lazım felan derdim artık çok sıkılmıştım .sırf bunun için yapardık erkekler bunalıyor böyle şartlı seylerden.benimki de istemiyordu olması gereken zamanda olur dıye.ben de sinirlenıyordum.senın yüzünden olmuyor derdim.ama gerçekten o ara sırf çocuk yapılan cinsellikten sogumuştum .şuan da mumla arıyorum😁demem o ki baskı yapmayın bırakın istediği zaman olsun

başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.
Şu saçmalığı söyleyen kişiyi ciddiye almayın. Hiçbir sorunu olmayan insanlar bile sırf kafalarına taktıkları için gebe kalamayabiliyor. Rahat olun. Eşinizde sizde robot değilsiniz. İçinden gelmeden görev gibi yerine getirmeside mutlu etmeyecek sonuçta sizi.

Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
Öncelikle Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kalbinizden geçeni :dua: Eşin çocuk isteğini belirtti mi tam olarak bilmiyorum amaöyle varsayarak yazıyorum, erkekler böyle planlı ilişkilerde gerilim ve stres altına giriyolar ve bu durum libidolarını etkiliyor, o sebeple sana önerim ovulasyon günlerini eşinle paylaşmaman ve ilişki düzenini bi şekilde o güne gelicek şekilde ayarlaman olacak. Örneğin 15. gün ovulasyon gününs,e son olarak 11-12. günlerde ilişki yaşayıp onu 15. güne kadar bekletmen gibi bi plan işe yarayabilir :KK66: Hakkınızda hayırlısı olsun :dua::KK200:

Ben olsam tekrar soylemem
Aklinda bir noksanlik yoksa bir defa soyleyince anlamali.

Görevmiş gibi sevişmek bana çok saçma geliyor. Tabiki bazı günler hamilelik ihtimali daha çok artıyor ama bu demek değil ki sadece o günler olacak. Siz biraz rahat olun bence. Daha bir ay olmuş denemeye başlayalı, şimdiden böyle yaparsanız hamile kalana kadar kendinizi çok yıpratırsınız.

yumurtlamadan 1 gün öncesi ve yumurtlama günü dahil 2 3 gün şansınız var zaten. çok kasmayın. ben de ilk yumurtlama günü uyudum kaldım amaan dedim. ilk denemeydi ertesi gün ve ondan sonraki gün değerlendirdik. o ay hamile kaldım. hem de tek tüpüm var...

2 kızımda da hiç gün vs takip etmedim
2. de belki biraz etmişimdir
Sadece haftada en az 3 gün birlikte olduk eşimle ona dikkat ettik
bide belimin altına yastık koymuştum :D

eşime hiç demedim şu gün bugün diye
kasmadan yapmak lazım bebek işini de :)

Bildiğim bir şey var bu şekilde görev icabı , istemeyerek olan ilişkinin kalitesi düşüyor, bebek durumu gecikiyor.

En beklemediğiniz anda oluyor ne olacaksa.

Ustelemeyin tabi ki de bir de üstüne alıngan hiç davranmayın.

Akşama geçti zamanı diye düşünmeniz bile yanlış odaklandiginizi gösterir.

Bence akışına bırakmak lazım eşini özleyip sevişmek istediğiniz an sevişmelisiniz ya da ne bileyim bir tatile gidince kafa dağıtarak yapmak daha iyi hem iki kişiye de sürpriz olur. Ben her ay gün hesabı kitabı yaparak zorlayarak olsun istemezdim

bence yumurtlama günlerinizi siz yine hesap edin ama bunu dile getirmeden o günlerde eşinizi başka türlü motive edin.
yoksa görev gibi oluyor ve hevesi kaçıyor olabilir..

Back
X