- 4 Haziran 2024
- 27
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi nihancan3106
-
Normal benim beta 120 çıkrı hala silik çıkıyor ona çok takılmayon koyulaşmayı takip edinMerhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
Gebelik var canım net belli koyulaşmasına takılma testten teste fark ediyor hepsinin algısı farklıMerhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
Belirtilerin neler canım benimde bat 10 bende 8 gün kala prodoctor ile test yaptım çok çok çok silik çıktı ancak ben görebiliyorum yarın tekrar yapacağımMerhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
Hepsi pozitif işteKaset testler bu sekil , erken gebelik te bu sekild e en alttaki erken gebelik bugünun testi
Testinizin fotoğrafını atabilir misinizNormal benim beta 120 çıkrı hala silik çıkıyor ona çok takılmayon koyulaşmayı takip edin
Dün öğlen 120 çıktı betam bu sabahki testim buTestinizin fotoğrafını atabilir misiniz
Betam 25 iken test böyleydi bence siiznde 25-50 gibi bişeyTestinizin fotoğrafını atabilir misiniz
Benim bat 3-4 gün geçti sanırım pkos var çok emin olamıyorum.12 değerle öğrendim 29 Nisan'da kan vermiştim test çok silikdi.Neyse dünden beri tekrarlıyorum çok koyulma olmuyor kanı bir daha yarın vericem.Az önce yaptığım testi eklesekm bir baksanizDün öğlen 120 çıktı betam bu sabahki testim bu
Geç döllenme olmuştur benim değerim 30 saatte 25,4 gen 118,9 a yükseldi iki gün sonra tekrar kan verin bence sizinde yükseliyorBenim bat 3-4 gün geçti sanırım pkos var çok emin olamıyorum.12 değerle öğrendim 29 Nisan'da kan vermiştim test çok silikdi.Neyse dünden beri tekrarlıyorum çok koyulma olmuyor kanı bir daha yarın vericem.Az önce yaptığım testi eklesekm bir baksaniz
4-5 günde çok koyulma olmamış gibi geldi bana canım sıkıldı biraz kendimi strese de sokmak istemiyorum ama bazen de insanın elinde olmuyorGeç döllenme olmuştur benim değerim 30 saatte 25,4 gen 118,9 a yükseldi iki gün sonra tekrar kan verin bence sizinde yükseliyor
Canım hiç stres olma idrar testini etkileyen çok faktör var bence sen yarın tekrar kan ver için rahat eder4-5 günde çok koyulma olmamış gibi geldi bana canım sıkıldı biraz kendimi strese de sokmak istemiyorum ama bazen de insanın elinde olmuyor
Özele gidip vermeyi düşünüyorum kafam karıştıCanım hiç stres olma idrar testini etkileyen çok faktör var bence sen yarın tekrar kan ver için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?