- Konu Sahibi nihancan3106
-
Bende dün özelde verdim 300 tl ver bence stresten kurtulÖzele gidip vermeyi düşünüyorum kafam karıştı
Senin bat kaç gün geçti canimBende dün özelde verdim 300 tl ver bence stresten kurtul
2 gün varSenin bat kaç gün geçti canim
Senin o zaman çok iyi maşallah2 gün var
Ay inşallah canım çok korkuyorum ultrasonda görsem rahatlayacağımSenin o zaman çok iyi maşallah
Bence hiç bir zaman rahatlamayacagiz analık böyle bişey sanırım hep diken ustundeyizAy inşallah canım çok korkuyorum ultrasonda görsem rahatlayacağım
Ay kesinlikle yaBence hiç bir zaman rahatlamayacagiz analık böyle bişey sanırım hep diken ustundeyiz
İnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız .Hepsi pozitif işte
Çok iyi 300 TL burda 750 TL di en son .Bende dün özelde verdim 300 tl ver bence stresten kurtul
Benimde 4 gun gecikme oldu pazartesi kan verecem hadi insallah beraber guzel haberler alirirzMerhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
İnşallah güzel haberler alırızBenimde 4 gun gecikme oldu pazartesi kan verecem hadi insallah beraber guzel haberler alirirz
Cnm senin deger suan kacBetam 25 iken test böyleydi bence siiznde 25-50 gibi bişey
bebis varsa artk o korku kalkar ortadan isteyen herkese nasio olsunİnşallah güzel haberler alırız, ben biraz korkuyorum Dr gitmekten . Ama salı gunune randevu aldım . Kan için .
Son adet tarihim 8 Mart en son ilişkim de 15 martta oldu ilişkiden 7 gün adet başlangıcından 14 gün sonra 2 saat süren kırmızı pembe akıntım oldu gecikmenin 15.günü kan testi verdim (22 nisanda ) negatif 0.3 çıktı ama hala regl olmadım çok fazla belirtim var kanda çıkmama şansı var mıbebis varsa artk o korku kalkar ortadan isteyen herkese nasio olsun
Kadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelmsSon adet tarihim 8 Mart en son ilişkim de 15 martta oldu ilişkiden 7 gün adet başlangıcından 14 gün sonra 2 saat süren kırmızı akıntım oldu gecikmenin 15.günü kan testi verdim (22 nisanda ) negatif 0.3 çıktı ama hala regl olmadım çok fazla belirtim var kanda çıkmama şansı var mı
Dün kan verdim 125 di canım yarjn tekrar vereceğimCnm senin deger suan kac
Siz evde gebelik testi yaptinizmi ? Yaptıysanız nasıl çıktı sonuç ?Son adet tarihim 8 Mart en son ilişkim de 15 martta oldu ilişkiden 7 gün adet başlangıcından 14 gün sonra 2 saat süren kırmızı pembe akıntım oldu gecikmenin 15.günü kan testi verdim (22 nisanda ) negatif 0.3 çıktı ama hala regl olmadım çok fazla belirtim var kanda çıkmama şansı var mı
Artis 2 kati olmali hep dimi siz bide adet olmadan ogrendiniz sanirimDün kan verdim 125 di canım yarjn tekrar vereceğim
Evet reglime 4 gün kala 25 3 gün kala 120 bugün 2 gün kaldı yarın yine kan vereceğimArtis 2 kati olmali hep dimi siz bide adet olmadan ogrendiniz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?