Gebelik gebelik testi lütfen yardim

Kadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelmsAllahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
İlişkiden 38 gün sonra verdim ama kanı çıkmaz mıydı

Kadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelmsAllahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
Gebelik beklemiyorum nişanlıyım daha çok gerginim o yüzden yerleşme kanaması olsaydı yaşadığım üstünden baya geçti ama kanda çıkmaz mıydı

Arkadaşlar selam bende 3-4 gün geciktim ara ara hafif bulantım var ama kustırmuyor bugün test yaptım negatif çıktı. İlk idrar yapmadığım için olabilir mi aranızda böyle bişi yaşayan var mı?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ilk baktığımda negatifti sonradan bu şekilde oldu bu kuruma çizgisi mi gebelik mi
kızlar

Bence kesinlikle var başlarında ama kan verin kesinleştirin

Arkadaşlar 6 mayısta 144 ,12 mayısta 1123 beta çıktı , değer düşükmu ??? Dr sordum cvb vermedi . Progesteron başlayalım dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…