- Konu Sahibi nihancan3106
-
İlişkiden 38 gün sonra verdim ama kanı çıkmaz mıydıKadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelmsAllahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
Evet yaptım 2 gün önce negatif çıktıSiz evde gebelik testi yaptinizmi ? Yaptıysanız nasıl çıktı sonuç ?
Gebelik beklemiyorum nişanlıyım daha çok gerginim o yüzden yerleşme kanaması olsaydı yaşadığım üstünden baya geçti ama kanda çıkmaz mıydıKadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelmsAllahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
Hayrlisiyla guzel bir gebelik olsunEvet reglime 4 gün kala 25 3 gün kala 120 bugün 2 gün kaldı yarın yine kan vereceğim
Cikar diye biliyorum siz bir uzmana gorunun belki baska birsey vardirİlişkiden 38 gün sonra verdim ama kanı çıkmaz mıydı
Çıkar canım ilişkiden 14 gün sonra kesin çıkıyorİlişkiden 38 gün sonra verdim ama kanı çıkmaz mıydı
Çıkardı üstüne görmeden sonraki haftalarda kanda çıkardı . İçiniz rahat olsun.Gebelik beklemiyorum nişanlıyım daha çok gerginim o yüzden yerleşme kanaması olsaydı yaşadığım üstünden baya geçti ama kanda çıkmaz mıydı
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıÇıkardı üstüne görmeden sonraki haftalarda kanda çıkardı . İçiniz rahat olsun.
10 gün gecikirse kan testi verin benceArkadaşlar selam bende 3-4 gün geciktim ara ara hafif bulantım var ama kustırmuyor bugün test yaptım negatif çıktı. İlk idrar yapmadığım için olabilir mi aranızda böyle bişi yaşayan var mı?
Kurumaya benzemiyorKızlar yardımınıza ihtiyacım var ilk baktığımda negatifti sonradan bu şekilde oldu bu kuruma çizgisi mi gebelik mi
Eki Görüntüle 3588387 kızlar
Bence kesinlikle var başlarında ama kan verin kesinleştirinMerhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
Kan verdiniz mi acaba biz korunuyoruz ama adetim 10 gün kadar gecikti ve artımed dün böyle çıktı acaba var mıdır gebelikKurumaya benzemiyor
Verdim salı günü 144 çıktı değer nasıl düşükmu ? Yrn tekrar verecegimKan verdiniz mi acaba biz korunuyoruz ama adetim 10 gün kadar gecikti ve artımed dün böyle çıktı acaba var mıdır gebelik
Var gibiKaset testler bu sekil , erken gebelik te bu sekild e en alttaki erken gebelik bugünun testi
Siz tekrar yaptığınız test kaç ciktiEvet reglime 4 gün kala 25 3 gün kala 120 bugün 2 gün kaldı yarın yine kan vereceğim
120 den 2 gün sonra 245 çıktı pazartesiydi tekrar kan vermedim haftaya doktora gideceğimSiz tekrar yaptığınız test kaç cikti
Hangi il de hangi hastanede verdiniz acaba burda çok pahalıBende dün özelde verdim 300 tl ver bence stresten kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?