Gebelik görülüyor ama kese görünmeden bebek tutunamıyor bunu yaşayan var mı ?

madamseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
1.567
2.183
133
her istediğimizde şükür gebelik görülüyor ama hcg sonuçları düzensiz artmaya devam ederek en son sağlıksız gebelik denilerek kürtaja alınıyorum. Bunu 3 defa yaşadım . Benin gibi olup daha sonra hamile kalan var mı acaba ? Bebek rahme tutunamıyor sağlıklı gelişemiyor . Hsg yapıldı temiz kan testleri hormon testleri normal
Genetik testler normal (hafif düzey kan pıhtılaşması var yine de son gebelikte oksapar kullandım olmadı mhftr çift heterozigot )
Eşim sperm testi sperm hasar testi sperm fısh testi normal eeee başka ne kaldı ?

Boş gebelik anlattığın sebebi pıhtılaşma olabilir.ben 3 kere doğal hamilelikle bu şekilde kürtaj oldum kabus gibiydi.tüplerimde sıvı birikimi varmış.radyolog ooo çok iyi derken tüp bebek uzmanı kesinlikle kapatıyoruz dedi.ve kızım oldu.

Allah hayırlı ömür versin inşallah Peki tüplerdeki sıvı birikimi nasıl anlaşıldı hsg falan da çekildi bir sorun görünmüyor çünkü merak ettim. Bende diyorum acaba rahim bakıldı ama yine de olmuyor mu diye aklıma geldi rahim için sağlıklı yer mi bulamıyor Kİ ben de duyacak mıyım acaba böyle 3 4 kürtaj sonrası hamile kaldım der miyim acaba

Kısaca anlatayım tüp bebek doktorunun insafına kalıyorsun 2 kere laporoskopi oldum 1 yıl arayla.şişli memorialda semra hanım 2.tüptede var kapatıyorum yoksa tedavi yapmam dedi.
Kader mi dersin bilmem ama doğru zaman böyleymiş ben 7 sene uğraştım inşallah senin bir sonraki denenemende olur canım.

Teşekkür eeeeim canım amin isteyen dileyen herkese nasip olsun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…