Son adet tarihini cok iyi hatırlıyorum 6 agustosdu. Tatilin son günü hasta olmuştum. İşin entersan kısmı doktpra gittigimde 6 haftalıkken tam 6 haftalıksın dedi ulturasonda. 9 gün sonra gittim 7 hafta 2 gün olması gerekirken 6 hafta 5gün dedi. Zaten düşük riskimde var. Hayırlısı hakkımda. Ne yapalım bundada bir hayır vardır ama kafama talmadan duramıyorum elimde diil.son adet tarihinden emin misin canım bazen yanlış hatırlayabiliyoruz. yada bazen geç yumurtlama nedeniyle döllemede geç gerçekleşiyor. haliyle kese tahmin edilen haftadan daha küçük bir hafta da görünüyor. içini ferah tut bence sen meraklanma.
Gayet normal endişe edilecek birşey yok sonrasında haftasını yakalıyor geç döllenme değilse. Geç döllenme olduğunda doktor sat tarihini değiştiriyor Zaten. Panik yapmayın :) doktor biraz garip konuşmuş o yüzden endişelendiniz sanırım.
Ayrıca elle ölçüm yaptığı için hata payı da oluyor.
Benim bebişimde 4 gün geri çıkmıştı 7 haftalıkken. Geçen hafta gittiğimde uyumlu çıktı.[/QUOTE i inşallah desigin gibi olur. Haftaya gidicez belli olucak. Normalde bu haftada bebegin boyu vs şu kadar olur dedi ama seninki biraz küçük dedi. Bizde şaşırdık. Öyle bi konuştuki sanki bir sprun var gelişim geriligi var gibi. Hatta 6 hafta 5 gün dedi bende hocam 7hafta 2 gün olması gerekmiyormu dedim ozaman düzeltti. Evt biraz minik dedi.
Canım çok normal arada bi kaç gün fark var. Zaten yeme içme ile alakası yok. Çünkü daha o haftalara gelmemişsin.Arkadaşlar merhaba
7 hafta 2 günlük hamileyim fakat uktrasonda doktpr 6 hafta 5 günlük hamile gözüküyorsun dedi.
Biraz kese geride dedi. Gelişim geriligimi?? Böyle bir durum yaşayan ve sonradan düzelen varmı. Lütfen yardımcı olun. Haftaya bakıcam gelişimine dedi. Col canım sıkıldı ye ek içmemde sıkıntı yok. Zaten onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum insanlar hamilelikde ilk 3ay miğde bula tısından bişey yiyemiyor ama yinede gebelik haftası ve bebek doğru haftada ilerliyor. Kafam cok karışık hayırlısı allah'tan.
Canım benimde bebek 6+5 de ama adetime göre 7+4 olması lazım. çok normal bu durum. sonuçta adet günü hamile kalmıyorsun, geç döllenme olabilir. doktorlar adete göre hesaplıyor ama hamile nezaman kaldığını bilmiyorsun değil mi? benimki senden daha geri de ve doktorum hiç bir sorun yok dedi. Merak etme.Arkadaşlar merhaba
7 hafta 2 günlük hamileyim fakat uktrasonda doktpr 6 hafta 5 günlük hamile gözüküyorsun dedi.
Biraz kese geride dedi. Gelişim geriligimi?? Böyle bir durum yaşayan ve sonradan düzelen varmı. Lütfen yardımcı olun. Haftaya bakıcam gelişimine dedi. Col canım sıkıldı ye ek içmemde sıkıntı yok. Zaten onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum insanlar hamilelikde ilk 3ay miğde bula tısından bişey yiyemiyor ama yinede gebelik haftası ve bebek doğru haftada ilerliyor. Kafam cok karışık hayırlısı allah'tan.
Senin ne oldu son durum.Merhabalar nasılsın durumun ne oldu çok merak ettim bende maalesef olumsuz
Senin ne oldu son durum.
Bebek suan 8 haftakese 6hafta 5günlük. Kese ve bebel uyumsuz. Gidişat iyi degil. Bebegin kalp atışı var. Ama kese yavaş gelişiyor. Bu perşembe doktora gidicez. Umudumu yitirdim artık. Cünkü bu şekilde ilerleyen gebelikler hem olumsuz sonuclanmış. Ne yapalım takdir ilahi herşeyde bir hayır vardır
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın bir daha. Sağlıklı hamilelik versin. Senin durumunda olanların bir çoğu pıhtılaşma sorunundan dolayı bebeğin kalbi duruyor.Bununla ilgili ilaç vs kullandın mı hiç.Benim ilk gebeligimdeki gibi 6 hafta doluyor sonraki günlerde kalbi duruyor bu durumun geriden gelmesiyle bir alakası olmadığını düşünüyorum ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum bu sabah 9 da kürtaja giriyorumbundan sonraki süreçler arastirilicak beden kaynaklı olduğu çok gerginim şuan rabbim 3. Sunu yasatmasin
Senin ne oldu son durum.
Bebek suan 8 haftakese 6hafta 5günlük. Kese ve bebel uyumsuz. Gidişat iyi degil. Bebegin kalp atışı var. Ama kese yavaş gelişiyor. Bu perşembe doktora gidicez. Umudumu yitirdim artık. Cünkü bu şekilde ilerleyen gebelikler hem olumsuz sonuclanmış. Ne yapalım takdir ilahi herşeyde bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?