Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın bir daha. Sağlıklı hamilelik versin. Senin durumunda olanların bir çoğu pıhtılaşma sorunundan dolayı bebeğin kalbi duruyor.Bununla ilgili ilaç vs kullandın mı hiç.
Daha hiç bir şey kullanmadım ilki normaldir dediler buda böyle olunca doktorum beni yönlendiricek arastirilicak ona göre kullanmaya başlarım sanırım
Evet kürtaj yeni oldumpsikolojim çok bozuldu ruh halim hiç iyi değil
Kızlar en son bebekle kese arasındaki uyumsuzluk 4 güne düştü. Bebegin hala kalp atışı var. Ve bebegim suan 11 haftalık oldu. Haftaya pazartesi kontrolumuz var. Ama ben nedense heran birşey olucak diye düşünüyorum. Baştan beri bebek ve kese arasında sorun oldugu için hep endişeliyim. Bi anormallik varmı diye. Rabbim hayırlısını versin. Dua etmekten başka care yok. Baltan beri bebek ve kese uyumsuz gidiyordu giderek fark kapanmaya başladı ama başta böyle gitmesi bizi huzursuz ediyor zaten doktorda cok temkinli yaklaşıyor. Rabbim inşllah saglıcakla kucagımıza verir evladımızı
Benimde 4 gün vardı kuzum daha hiç kontrole gitmedim 6 haftalıktı gittiğimde bana 6 Kasım’da gel dediler 10 haftalık ikili tarama testi yapacak sende kanama oluyor mu
İnşallah cnm. Hep dua ediyorum yeterli saglıklı olsun diye. Rabbim bize 2sene sonra tedavi ile bir evlat nasip etti Cokşükür. Bu hamileligimde kendiliginden süpriz oldu. Zaten çocuğumuz olmuyor diye korunmuyorduk bi baktık ki hamileyim. Ama baştan beri kanama problem bebek kese uyumsuzluğu. Herşey de vardoır bir hayır elbet. Rabbim saglıkla versin inşallah kucagımıza.
Benimde 7+1 çıkması gerekirken 6+2 çıktı doktorum 4 gün geç yumurtlamışsın demişti hatta Başka doktora gittim oda aynısını demişti
Canım ben 32 haftamdayim gebe kaldığımda beri bebejlerim hep bi hafta geride geliyor canını sıkma sonraki aylarda kilo alıp uyumlu olurlar haftalarına ha bi hafta geri ha ileri farketmez yani olan şeyler bunlarArkadaşlar merhaba
7 hafta 2 günlük hamileyim fakat uktrasonda doktpr 6 hafta 5 günlük hamile gözüküyorsun dedi.
Biraz kese geride dedi. Gelişim geriligimi?? Böyle bir durum yaşayan ve sonradan düzelen varmı. Lütfen yardımcı olun. Haftaya bakıcam gelişimine dedi. Col canım sıkıldı ye ek içmemde sıkıntı yok. Zaten onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum insanlar hamilelikde ilk 3ay miğde bula tısından bişey yiyemiyor ama yinede gebelik haftası ve bebek doğru haftada ilerliyor. Kafam cok karışık hayırlısı allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?