Gebelik haftasının i ultrason ile uyuşmaması

Daha hiç bir şey kullanmadım ilki normaldir dediler buda böyle olunca doktorum beni yönlendiricek arastirilicak ona göre kullanmaya başlarım sanırım

Daha hiç bir şey kullanmadım ilki normaldir dediler buda böyle olunca doktorum beni yönlendiricek arastirilicak ona göre kullanmaya başlarım sanırım

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaAllah bundan sonra herşey yolunda güzel ve sağlıklı olur. Kürtaj oldun mu?

Evet kürtaj yeni oldum psikolojim çok bozuldu ruh halim hiç iyi değil

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bundan sonra inş Sağlıklı hamileliğin olsun sağlıcakla evladını kucağına alabilesin. Biliyorum zor ama kendini toparla beslenmene dikkat et bugünler geçecek. Ben işin uzmanı değilim ama gördüğüm duyduğum okuduklarım kadarıyla kan pıhtılaşması sorunu yaşayabilirsin. Doktorum takip edecek bundan sonrasını demiştin eminim sorun neyse bulunur bundan sonra önlemini alır sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Bende boş gebelik yaşadım ve kendiliğinden düşmediği için 10 haftalıkken hastanede ilaçla düşük sonrasında kürtaj oldum. Hiç bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim ama sanki suni sancı vermişler de bi doğurmam eksikti. İşin diğer acı bi yani kürtajdan bi kaç gün sonra göğüslerim şişti ve süt geldi. Ama atlattım çok şükür yavaş yavaş. Sende atlatacaksın. Şimdi bir dahaki hamileliğe nasıl daha sağlıklı hazırlanırım diye her şeye dikkat ediyorum. Moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum. Rabbim senin de ve bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun. Sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin.

Kızlar en son bebekle kese arasındaki uyumsuzluk 4 güne düştü. Bebegin hala kalp atışı var. Ve bebegim suan 11 haftalık oldu. Haftaya pazartesi kontrolumuz var. Ama ben nedense heran birşey olucak diye düşünüyorum. Baştan beri bebek ve kese arasında sorun oldugu için hep endişeliyim. Bi anormallik varmı diye. Rabbim hayırlısını versin. Dua etmekten başka care yok. Baltan beri bebek ve kese uyumsuz gidiyordu giderek fark kapanmaya başladı ama başta böyle gitmesi bizi huzursuz ediyor zaten doktorda cok temkinli yaklaşıyor. Rabbim inşllah saglıcakla kucagımıza verir evladımızı

Benimde 4 gün vardı kuzum daha hiç kontrole gitmedim 6 haftalıktı gittiğimde bana 6 Kasım’da gel dediler 10 haftalık ikili tarama testi yapacak sende kanama oluyor mu

Canım bak ne güzel bebeğin kalp atışlarıda duruyor sakın kendini buna üzüp strese sokma. Biliyorsun ki onun sağlıklı olması için senin stresten uzak sağlıklı ve mutlu olman lazım. Birde iyi yanından bak aradaki fark baya kapanmış . İnşallah sağlıklı bir hamilelikle sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.

İnşallah cnm. Hep dua ediyorum yeterli saglıklı olsun diye. Rabbim bize 2sene sonra tedavi ile bir evlat nasip etti Cokşükür. Bu hamileligimde kendiliginden süpriz oldu. Zaten çocuğumuz olmuyor diye korunmuyorduk bi baktık ki hamileyim. Ama baştan beri kanama problem bebek kese uyumsuzluğu. Herşey de vardoır bir hayır elbet. Rabbim saglıkla versin inşallah kucagımıza.

Benimde 4 gün vardı kuzum daha hiç kontrole gitmedim 6 haftalıktı gittiğimde bana 6 Kasım’da gel dediler 10 haftalık ikili tarama testi yapacak sende kanama oluyor mu

Şuan kanamam yok. Tarama testi için 12 haftayı bekleyin dedi. Erken diilmi 10 haftada tarama testi

İnşallah sağlıcakla alırsın canım kucağına. Bak tedavisiz kendiliğinden gelmiş mucizen eminim sıkıca tutunup annesini sonuna kadar bırakmayacaktır.

Merhabalar çarşamba günü doktora gittim 6+2 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını ne zaman duyabilirim kesesi 3mm dedi doktor ve adet tarihimle uymadığını söyledi çok endişeleniyorum
Geceleri midem de çok yanma var başka ve bazen kasıklarım ağrıyor

Benimde 7+1 çıkması gerekirken 6+2 çıktı doktorum 4 gün geç yumurtlamışsın demişti hatta Başka doktora gittim oda aynısını demişti

Benimde 7+1 çıkması gerekirken 6+2 çıktı doktorum 4 gün geç yumurtlamışsın demişti hatta Başka doktora gittim oda aynısını demişti

Ikimize de sağ sağlım kulağımıza almayı nasip etsin inşallah

Herhangi bi belirti var mı sizde kusma falan bende bi geğirme ve mide yanması var şuan

Canım ben 32 haftamdayim gebe kaldığımda beri bebejlerim hep bi hafta geride geliyor canını sıkma sonraki aylarda kilo alıp uyumlu olurlar haftalarına ha bi hafta geri ha ileri farketmez yani olan şeyler bunlar

Benim de adet duzensizligim var. Hamile oldugumu ogrendim ama beta degerim haftama gore dusuk. Daha dr a gitmedim. Yeni dusuk yaptigim icin korkuyorum aksilik duymaktan. Ama bir yanim da adet duzensizligim oldugu icin gec dollenmistir diyor. Betamda artis var cunku takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…