- 21 Ağustos 2016
- 159
- 49
- 98
- 28
- Konu Sahibi Gmzlicglar
-
Adet tarihiniz ne zamandıSelam kızlar,
son adet tarihim 23.08.2025 daha sonra eylül 6-7 de ovü testinde çift çizgi görünce 6-7-8 değerlendirdik,
22 eylülde test silik çıkınca kan verdim ve beta hgc yüksek çıktı (62) ben 30.09 da doktora gidicem ne kadarlık hamileyim,bu işler nasıl oluyor? uygulamada 4 hafta 4 gün bu doğru mu?
Sanırım son adet tarıhınızden baz alınıp öyle kaç haftalık oldugu belli oluyor bır vıdeoda oyle duymusdum.Bu arada hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ınsSelam kızlar,
son adet tarihim 23.08.2025 daha sonra eylül 6-7 de ovü testinde çift çizgi görünce 6-7-8 değerlendirdik,
22 eylülde test silik çıkınca kan verdim ve beta hgc yüksek çıktı (62) ben 30.09 da doktora gidicem ne kadarlık hamileyim,bu işler nasıl oluyor? uygulamada 4 hafta 4 gün bu doğru mu?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMSanırım son adet tarıhınızden baz alınıp öyle kaç haftalık oldugu belli oluyor bır vıdeoda oyle duymusdum.Bu arada hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ıns
Merhaba bende en son 23 ağustosta adet görmüşdüm şuan hamileyim ama kan testi vermedim evde testle koyulaşmayı takip ediyorumSelam kızlar,
selam, koyulaşma be durumda ben pazartesi ve dün(çarşamba ) kan verdim, beta hgc artışta ama testte renk henüz t çizgisi kadar koyu değil :) tebrik ederim bu ara da mayısta doğacak ikimizin de inşallahMerhaba bende en son 23 ağustosta adet görmüşdüm şuan hamileyim ama kan testi vermedim evde testle koyulaşmayı takip ediyorum
selam, koyulaşma be durumda ben pazartesi ve dün(çarşamba ) kan verdim, beta hgc artışta ama testte renk henüz t çizgisi kadar koyu değil :) tebrik ederim bu ara da mayısta doğacak ikimizin de inşallah
Senin testin nasılselam, koyulaşma be durumda ben pazartesi ve dün(çarşamba ) kan verdim, beta hgc artışta ama testte renk henüz t çizgisi kadar koyu değil :) tebrik ederim bu ara da mayısta doğacak ikimizin de inşallah
sabah yaptım çekmeyi unuttum ama benim çizgim biraz açık ama net görünüyor, muhtemelen çok yeni beta hgc de 61,52 ve 134,6 çıktı pazartesi salı doktora gideceğim işte :)Senin testin nasıl
İnşAllah sağ salim gelirleer peki doktora göründünmü canımsabah yaptım çekmeyi unuttum ama benim çizgim biraz açık ama net görünüyor, muhtemelen çok yeni beta hgc de 61,52 ve 134,6 çıktı pazartesi salı doktora gideceğim işte :)
amin, pazartesi ya da salı gideceğim şu an kese görünmeyebilir dedi hemşire arkadaşımİnşAllah sağ salim gelirleer peki doktora göründünmü canım
Bende bi 10-15 gün kadar sonra gidiyim diyorumamin, pazartesi ya da salı gideceğim şu an kese görünmeyebilir dedi hemşire arkadaşım
valla bende aslında şöyle ekimin 6 sında gitsem iyi olacakta sabredemem :) kimseye demedim sürpriz yapcam uygulama da ne kadarlık görünüyor senin benim 4 hafta 5 günBende bi 10-15 gün kadar sonra gidiyim diyorum
ben eşime de demedim vallaBendede aynı öyle görünüyor benim eşim dayanamadı bütün aileye söyledi korkuyorum inşallah sağlamdır bebeyim bi kalp atışını dinlesem derdim kalmaz
Yok ben dayanamadım söyledimben eşime de demedim vallaönce kendim bi emin olayım sürpriz yapcam diye kendime söz verdim.
ama çok şüpheli davranıyorum 1-2 güne anlar
ne kadarlık senin bebişYok ben dayanamadım söyledim
Hemen hemen tarihlerimiz aynı benimde 22.08 adet başlangıcı 8 inde pik gördüm geç yumurtlama oldu 20 Eylül tam adet günü 2 defa test yaptım silikti akşam kan verdim 60 çıktı 2 gün sonra 160 çıktı Salı doktora gittim folik asit başladı kan aldılar 10 tüpe yakın idrar testi de aldı geldiğinde direkt bakarız dedi sonuçlara 2 hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi beraber bekleyebiliriz hayırlı olsun hepimizeSelam kızlar,
ayy çok heyecanlı bende hemen gitsem mi bilmiyorum folik asit kullanıyorum dün beta hgc verdim yükselmiş inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHemen hemen tarihlerimiz aynı benimde 22.08 adet başlangıcı 8 inde pik gördüm geç yumurtlama oldu 20 Eylül tam adet günü 2 defa test yaptım silikti akşam kan verdim 60 çıktı 2 gün sonra 160 çıktı Salı doktora gittim folik asit başladı kan aldılar 10 tüpe yakın idrar testi de aldı geldiğinde direkt bakarız dedi sonuçlara 2 hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi beraber bekleyebiliriz hayırlı olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?