GEBELİK HESAPLAMA TAZE ANNELER🌸🌼🐣

Gmzlicglar

Papatyacı kız.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
159
49
98
28
Selam kızlar,

son adet tarihim 23.08.2025 daha sonra eylül 6-7 de ovü testinde çift çizgi görünce 6-7-8 değerlendirdik,
22 eylülde test silik çıkınca kan verdim ve beta hgc yüksek çıktı (62) ben 30.09 da doktora gidicem ne kadarlık hamileyim,bu işler nasıl oluyor? uygulamada 4 hafta 4 gün bu doğru mu?

Adet tarihiniz ne zamandı

Sanırım son adet tarıhınızden baz alınıp öyle kaç haftalık oldugu belli oluyor bır vıdeoda oyle duymusdum.Bu arada hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ıns

Merhaba bende en son 23 ağustosta adet görmüşdüm şuan hamileyim ama kan testi vermedim evde testle koyulaşmayı takip ediyorum

Merhaba bende en son 23 ağustosta adet görmüşdüm şuan hamileyim ama kan testi vermedim evde testle koyulaşmayı takip ediyorum
selam, koyulaşma be durumda ben pazartesi ve dün(çarşamba ) kan verdim, beta hgc artışta ama testte renk henüz t çizgisi kadar koyu değil :) tebrik ederim bu ara da mayısta doğacak ikimizin de inşallah

İnşAllah canım koyulaşma şuan böyle bende merak ediyorum ne zaman c çizgisi kadar koyulaşıcak acaba
selam, koyulaşma be durumda ben pazartesi ve dün(çarşamba ) kan verdim, beta hgc artışta ama testte renk henüz t çizgisi kadar koyu değil :) tebrik ederim bu ara da mayısta doğacak ikimizin de inşallah

Bendede aynı öyle görünüyor benim eşim dayanamadı bütün aileye söyledi korkuyorum inşallah sağlamdır bebeyim bi kalp atışını dinlesem derdim kalmaz

Bendede aynı öyle görünüyor benim eşim dayanamadı bütün aileye söyledi korkuyorum inşallah sağlamdır bebeyim bi kalp atışını dinlesem derdim kalmaz
ben eşime de demedim valla önce kendim bi emin olayım sürpriz yapcam diye kendime söz verdim.
ama çok şüpheli davranıyorum 1-2 güne anlar

Hemen hemen tarihlerimiz aynı benimde 22.08 adet başlangıcı 8 inde pik gördüm geç yumurtlama oldu 20 Eylül tam adet günü 2 defa test yaptım silikti akşam kan verdim 60 çıktı 2 gün sonra 160 çıktı Salı doktora gittim folik asit başladı kan aldılar 10 tüpe yakın idrar testi de aldı geldiğinde direkt bakarız dedi sonuçlara 2 hafta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi beraber bekleyebiliriz hayırlı olsun hepimize

ayy çok heyecanlı bende hemen gitsem mi bilmiyorum folik asit kullanıyorum dün beta hgc verdim yükselmiş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…