Canım öncelikle inşallah gönlünce olsun umarım hamilesindir bende yeni öğrendim hamileligimi ve gerçekten isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bir duyguMerhabalar burda yeniyim sürekli girip gebelikle ilgili açılan konuları okuyorum. 5 yıllık evliyim evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı eşim istemiyordu.
çok şükür maddi durumumuz düzeldi yani borçlarımızı bitirdik ve bu ay planlayıp başladık kan testlerimi falan yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok heyecanlıyım yumurtlama tarihimi kendim hesapladım ve günaşırı olarak bütün günleri değerlendirdik şimdi bat 5 ekim eşim bu konular netleşmeden kimseyle paylaşmamı istemiyor sürekli sorarlar strese girersin diyo ama bende konuşmak anlatmak istiyorum daha çok yeni hiçbir belirtim yok zaten ama heyecanımı paylaşmak istedim. Benimle aynı heyecanı yaşayanlar gelin batı birlikte bekleyelim. :)
çok teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur. sizi de tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu inanın içim sürekli kıpır kıpır stresli değilim ama kalbim patlayacak gibi hissediyorum nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum daha çok var adet günümeCanım öncelikle inşallah gönlünce olsun umarım hamilesindir bende yeni öğrendim hamileligimi ve gerçekten isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bir duygu
Ee tabi hakli olarak ben cogu ay negatif gordum bu ay pes etmistim ama adetim ıki gün gecti silik bi çizgi cikti 1hafta gecince bi daha yaptim belirginde snr kan verdim o yüzden stres yapma nasip ne zmnsa o zmn olur ztnçok teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur. sizi de tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu inanın içim sürekli kıpır kıpır stresli değilim ama kalbim patlayacak gibi hissediyorum nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum daha çok var adet günüme
Ee tabi hakli olarak ben cogu ay negatif gordum bu ay pes etmistim ama adetim ıki gün gecti silik bi çizgi cikti 1hafta gecince bi daha yaptim belirginde snr kan verdim o yüzden stres yapma nasip ne zmnsa o zmn olur ztn
İnşallah canım ben bide 2gunde bir iliskiye girdim o sekilde denedim ise yaradi aklinda bulunsunGenelde hep öyle yazmışlar zaten tam pes ettiklerinde almış kadınlar hep güzel haberi ben stresli değilim ama çok istiyorum ve bu günleri yaşamayı çok bekledim inşallah test yapıp burda paylaştığım günlerim de olur
Evet evet bende tam yumurtlama zamanımın öncesinden başlayıp iki günde bir deniyorum bakalım hayırlısı olur inşallahİnşallah canım ben bide 2gunde bir iliskiye girdim o sekilde denedim ise yaradi aklinda bulunsun
Yaaa çok sevindim sizin adınızaCanım benim Rabbım isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin. Bende 3,5 yıllık evliyim, ilk günden beri istiyorduk ama nasip olmamıştı daha geçen hafta hamile oldugumü öğrendim,, 1,5 aylık olmuş da haberim bile olmamış :)
aaaa hamilesin ve belirtilerini anlatmıyorsn aşkolsun hemen bekliyorumCanım öncelikle inşallah gönlünce olsun umarım hamilesindir bende yeni öğrendim hamileligimi ve gerçekten isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bir duygu
Valla bende sık sık idrara cikma kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı bide halsizlik vardı canım benimaaaa hamilesin ve belirtilerini anlatmıyorsn aşkolsun hemen bekliyorum
peki bat kaç gün kala basladı bunlarValla bende sık sık idrara cikma kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı bide halsizlik vardı canım benim
Allahımmm çokkk aminnnnninşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız isteyen herkese nasip olsun kimbilir çift çizgi görmek nasıl güzel bir duygudur Rabbim bizede yaşatsın
Çok teşekkürlerYaaa çok sevindim sizin adınızainşallah sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz nasıl haberiniz olmadı hiç hissetmediniz mi çok merak ediyorum ben sürekli belirti bekliyor gibiyim ama hiçbir farklılık yok
Çok iyi ya e bu şekilde hiç streste yaşamamışsınızdır tam sürpriz olmuş sağlıkla gelsin inşallah hepimiz alırız güzel haberi benim adet tarihim hep çok düzenliydi hiç aksama olmaz en fazla bir gün öne gelir veya geri giderdi zaten gebelik için başlamadan önce eşim de sağlıkçı olduğu için tahlillerime vitamin değerlerime herşeyime bakıldı nerdeyse hiç bir sıkıntı yok onun için beklentim yüksek 5 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla bana da dua edin ne olurÇok teşekkürlerevlendiğimden beri adet düzensizliğim vardı 2 3 ayda bir adet görürdüm geçen ay yine aynı şey adetim gecikti diye düşündüm, geçen hafta sonu kardeşimin nişanı vardı midem falan bulanmaya başlamıştı ama ben heyecanima vermiştim bulantı 2 gün devam edince yine ihtimal vermeden test yaptım çift çizgiyi gördüm sonrasında hastaneye gittim ve ultrasonla baktılar bu şekilde öğrendim
Rabbım inşallah herseyi gönlünüze göre versin , inşallah sizinde haberinizi alırız sağlıkla gelsin yavrucakÇok iyi ya e bu şekilde hiç streste yaşamamışsınızdır tam sürpriz olmuş sağlıkla gelsin inşallah hepimiz alırız güzel haberi benim adet tarihim hep çok düzenliydi hiç aksama olmaz en fazla bir gün öne gelir veya geri giderdi zaten gebelik için başlamadan önce eşim de sağlıkçı olduğu için tahlillerime vitamin değerlerime herşeyime bakıldı nerdeyse hiç bir sıkıntı yok onun için beklentim yüksek 5 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla bana da dua edin ne olur
AminnnnRabbım inşallah herseyi gönlünüze göre versin , inşallah sizinde haberinizi alırız sağlıkla gelsin yavrucak
1.5 hafta fln galibapeki bat kaç gün kala basladı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?