- 24 Şubat 2016
- 27
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi Love is like war
-
geri çekilme yontemıyle korunduk canım soğn kurum bıttı bu aradaBu arada sormayı unuttum ilk çocuğundan bu yana nasıl korunuyordun buda cok önemli
17 mart cnm ama ben hep gunumden once gelır adetım daha hıç 1 gun gecmedıHade hayırlısı cnm adet hangi tarihte
yok canımtest yapmadım da ınternetten hesaplama yaptım cıkan gunlerde bırlıkte olduk bakalım sonuc ne olck sence kullanmalımıyım testOvulasyon testi yapmismiydin bu ay peki
valla hayatım bnımde olmadı ılk gebelıgımde hıç bısey hıssetmedım adetım gecınce test yapmıstım ole oğrenmıstım hamıle oldugumu bulantılarım fln 2 aylıkkn baslamıstı agrım olmusmuydu falan hatırlamıyorum kı ama goguslerım ındı sadece hafııf agrı var o kdrBilmiyorum ki valla soğan kürü felanda kullandin ama şu da varki her hamilelikte bir olmaz bende ilk bebegimde belim afirmisti bunda sol kasigima vurdu agri
valla hayatım sana da ole alıstım kı ınan esımden once sana hber verırım :)cevremde kımseye soylemedım bebek ıstedıgımı kendı aılem bıle bılmıyo hemn sana haber verecegımden emın ol :)Az kaldi islh hayirlisi mutlaka banada haber ver eyer ogrenirsen
aynen cnm benımde ole bnde ılk denemeye baslayınca bayagı bı okudum konuları ama hep 2008 2009 yılına aıttı genelde yenı yoktu bnde uye olamya karar verdım ınsan kendı ıcınde yasayamıyo bazn bırılerıyle paylasma ıhtıyacına gırıyoBende ilk öyle oldum bu bebegimde 2. Cocukta daha farkli oluyormis galiba ya kizimda boyle deildi bunda ise kimseye soyleyemedim ama meraktan catlamistim burda bi kac yer vardi ordada konular baya eski olunca konu acip ben gibi olanlarla paylasirim diye düşünmüştüm ne diyim hayirlisi merakla bekliyorum bu arada bende 30 gunde deil yaklasik 28 27 gunde bir adet oluyordum assagi geliyordu yani adetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?