Gebelik için gelin birlikte bekleyelim...

Adet kac günde bir olduğunu net olarak biliyosan pek gerekmez ama ben yinede kulllanarak denemeni tavsiye ederim bazen yumurtlama tarihide değişiklik gösterebiliyor bu ay bi gelsin bakalım belki tutmuştur sonuçta spermler 4 5 güne kadar canlida kalabiliyorlar

evet hayatım son bı kaç gundur iştahım çok acıldı bıde cok uykum gelıyo sol kasgımda kucuk bı sıslık var bıde yuzumde sıvılce cıktı bunlr bnde normalde olmaz bıde 2 kere kahverngı akıntım oldu 2 gun arayla ama bılmıyrm

Normalde bende göğüs ağrısı cekmem adet donemlerimde hamile kaldığımı ordan anladim adetime 3 gun vardi hemde hafif agri ve istahtan duygusallasmaktan felan anlamıştım kac gun var regl tarihine

canım bugun bıterse 8 gun var ama bn normalde 6 gun yada 5 gun asagıya gelırım hep bıde sol tarafımda karın altında yumurta kadr bı sıslık oldu hıc olmz bana bole seyler ılk hamılelıgımdede olmadı

Bilmiyorum ki valla soğan kürü felanda kullandin ama şu da varki her hamilelikte bir olmaz bende ilk bebegimde belim afirmisti bunda sol kasigima vurdu agri

Bilmiyorum ki valla soğan kürü felanda kullandin ama şu da varki her hamilelikte bir olmaz bende ilk bebegimde belim afirmisti bunda sol kasigima vurdu agri
valla hayatım bnımde olmadı ılk gebelıgımde hıç bısey hıssetmedım adetım gecınce test yapmıstım ole oğrenmıstım hamıle oldugumu bulantılarım fln 2 aylıkkn baslamıstı agrım olmusmuydu falan hatırlamıyorum kı ama goguslerım ındı sadece hafııf agrı var o kdr

Bende merakla bekliyorum seni bakalim islh hayirlisi olsun adet gunun geldiginde olmazsan erken gebelik testleri var cubuk seklinde ondan yap bence

canım bnım adetım ayın 17ne kdr gelmezse teste gerek yok kesın ve kesın hamıleyım demektır ztn hayatımda bır kere bıle aynı gun adet olmadım yada 1 gun bıle yukarı gıtmedım bnde heyecanla beklıyorm ama bakalım hayırlısı tuhaf hısler içindeyım acıkcası :)

Bende ilk öyle oldum bu bebegimde 2. Cocukta daha farkli oluyormis galiba ya kizimda boyle deildi bunda ise kimseye soyleyemedim ama meraktan catlamistim burda bi kac yer vardi ordada konular baya eski olunca konu acip ben gibi olanlarla paylasirim diye düşünmüştüm ne diyim hayirlisi merakla bekliyorum bu arada bende 30 gunde deil yaklasik 28 27 gunde bir adet oluyordum assagi geliyordu yani adetlerim

aynen cnm benımde ole bnde ılk denemeye baslayınca bayagı bı okudum konuları ama hep 2008 2009 yılına aıttı genelde yenı yoktu bnde uye olamya karar verdım ınsan kendı ıcınde yasayamıyo bazn bırılerıyle paylasma ıhtıyacına gırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…