Gebelik için gelin birlikte bekleyelim...

Sakın üzülme sıkma canını hayırlı zaman belki bu deildi bence güzel bir doktora bi git muayne ol belki bi öneride bulunur
valla bılmıyorum hayatm bn hep herseyın vaktı geldıgınde olacagına ınanırm belkı vaktı zamanı gelmemıstır bılmıyorum bı doktora gıtmeyı dusnuyorum malum su muayene işi sıkıyo bnı aslında bılmıyorum cokta uzulmedım aslında zatn hazırlamıstım kendımı bu ay ole cok buyuk bı umutla beklmedım acıkcası

Tabiki de böyle düşünmen çok güzel herseyin bi zamani var ama sen yinedenbi muayne ol bence zaten normalde en azindan yilda 1 kez kadinlar kontrol olmali bakma biz umursamiyoruz pek ama bence bi muayne ol derim

bnde dusunuyorum muayene olmayı ya bn cokta karamsar degılım sonucta bır kere dogal olarak hamıle kaldım tekrar kalabılırm dıye dusnuyorum bu ay yumurtlama testı alcm bıde ole denıcm bakalım pes etmek tok o bebek ya olaak ya olacak karalıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…