Folik asit bir ilac degil canim o yüzden sanmiyorum. yesillik yediginde falan da oluyorsa o dedigin midende gastrit olabilir.kızlar folik asit kullanıp midesine dokunan var mı? 2-3 gündür yediklerim hep geri geliyor, sürekli boğazımda bir kaynama var.. folbiol yapıyo olabilir mi?
Bi tedavi uygulamadan olmayacak sanirim.canım ya hayırlısı olsun inşallah..bu ay olmadı, bir dahaki aya olur inşallah..üzme kendini..
Ben de kullaniyorum aklima geldikçe folik asit benim de senin dedigin gibi oluyor ama benim midemde sorun var zaten. :)yeşillik yemiyorum pek, salatayla aram hiç yok..folbiol de kimyasal bir tablet ya sonuçta, ilaç değil ama mideyi etkiliyo olabilir kimyasal içeriği diye düşündüm..bu sabah yoktu yanma, yarım saat önce hapı içtim yine başladı..denk mi geliyo, o mu yapıyo anlayamadım gitti
Bi tedavi uygulamadan olmayacak sanirim.
Evet de 2 yili gecince kendiliginden olmayacagina inaniyor insan.Allah büyük canım ya, en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı verir kucaklarımıza inşallah..üzme kendini
Yani 10 bini gozden çıkarmak lazim canim.benim bi oğlum var 10 yaşında, hiç düşünmüyordum ikinciyi ama bu ay karar verdik, daha yeni başladık denemeye..
evlendiğimin ertesi ayı hamileydim, o zaman hemen kalmıştım ama tabi 10 sene geçti..şimdi ne olur hiç bilemiyorum, yaş da ilerledi tabi..
2 sene baya uzun bir süre, tüp bebek çok mu pahalı, her yerde aynı mı araştırdınız mı?
Yani 10 bini gozden çıkarmak lazim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?