Gebelik İçin Gün Sayanlar Buraya..

2 gundur acayip bi mide kaynamasi var bende..bulanti gibi degil de yediklerim hep yemek borumda kaliyo gibi..bogazim kayniyo..belirti olabilirmi?

kızlar folik asit kullanıp midesine dokunan var mı? 2-3 gündür yediklerim hep geri geliyor, sürekli boğazımda bir kaynama var.. folbiol yapıyo olabilir mi?

Kizlar bugün kirmizilari gördüm ne yazikki. hic beklemiyordum bu sabah gormeyi çünkü daha adetime 3 gun vardi. ilk defa bu kadar erken oldum. inşallah siz gormezsiniz kirmizilari.

canım ya hayırlısı olsun inşallah..bu ay olmadı, bir dahaki aya olur inşallah..üzme kendini..

Fo
kızlar folik asit kullanıp midesine dokunan var mı? 2-3 gündür yediklerim hep geri geliyor, sürekli boğazımda bir kaynama var.. folbiol yapıyo olabilir mi?
Folik asit bir ilac degil canim o yüzden sanmiyorum. yesillik yediginde falan da oluyorsa o dedigin midende gastrit olabilir.

yeşillik yemiyorum pek, salatayla aram hiç yok..folbiol de kimyasal bir tablet ya sonuçta, ilaç değil ama mideyi etkiliyo olabilir kimyasal içeriği diye düşündüm..bu sabah yoktu yanma, yarım saat önce hapı içtim yine başladı..denk mi geliyo, o mu yapıyo anlayamadım gitti

Ben de kullaniyorum aklima geldikçe folik asit benim de senin dedigin gibi oluyor ama benim midemde sorun var zaten. :)

folbiol ün yan etkileriymiş, midede gaz oranı artışı zaten çeyrek içiyorum, o bile yetiyo demekki..

Allah büyük canım ya, en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı verir kucaklarımıza inşallah..üzme kendini
Evet de 2 yili gecince kendiliginden olmayacagina inaniyor insan. sen ne zamandir deniyorsun?

benim bi oğlum var 10 yaşında, hiç düşünmüyordum ikinciyi ama bu ay karar verdik, daha yeni başladık denemeye..
evlendiğimin ertesi ayı hamileydim, o zaman hemen kalmıştım ama tabi 10 sene geçti..şimdi ne olur hiç bilemiyorum, yaş da ilerledi tabi..
2 sene baya uzun bir süre, tüp bebek çok mu pahalı, her yerde aynı mı araştırdınız mı?

ağrı hamilelik belirtisi de olabilir..test yap şekerim, 2 gün öncesinden silik ikinci çizgi çıkabilir büyük ihtimal

varmı batı ı bugün olup pozitif sonuç alanlar? hadi iyi haberlerle moralimiz yerine gelsin biraz arkadaşlar..

Yani 10 bini gozden çıkarmak lazim canim.

Bende iki yıllık evliyim yeni başladık bebek düşünmeye bat ıma iki üç gün var ve yine negatif çıktı, acaba erkenden karar vermemelimiyim bu ay iki kez kusmam oldu bazı şeylerden tiksinme mide bulantısı hapşurunca şiddetli kasık ağrısı aşırı iştah vs oldu ama bende migren de var yeni başladı ondanmı kustum acaba Ama hayatımda ilk kez bu kadar üst üste kustum sizce bişeyler varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…