Gebeliğe Hazırlık gebelik için ilişki sıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
arkadaşlar merhaba ,
çikolata kistim var 3 yıllık evliyim 2-3 aydır çocuk için çalışmalara başladık. Malum hayat hızlı çalışıyoruz, nette birkaç yerde gördüm bebek için ilişki sıklığı gün aşırı olmalıymış diye ancak bizim haftada 2 ancak oluyor.. Sizce ilişki sıklığı önemli mi ??

Gebelik öncesi bende doktora gitmiştim sıkıntı varmı diye şükür yokmuş ilişkiyi de gün aşırı demişti doktor bana

arkadaşlar merhaba ,
çikolata kistim var 3 yıllık evliyim 2-3 aydır çocuk için çalışmalara başladık. Malum hayat hızlı çalışıyoruz, nette birkaç yerde gördüm bebek için ilişki sıklığı gün aşırı olmalıymış diye ancak bizim haftada 2 ancak oluyor.. Sizce ilişki sıklığı önemli mi ??
valla ben 8 aydır gün aşırı ilişki yaşıyorum ama gebelik oluşmadı bu ay özellikle yumurtlama haftamda( yani bu hafta) her gün ilişki yaşadım bu ayda böyle yapıcam dedim bakalım bu ay olacakmı:işsiz:

valla ben 8 aydır gün aşırı ilişki yaşıyorum ama gebelik oluşmadı bu ay özellikle yumurtlama haftamda( yani bu hafta) her gün ilişki yaşadım bu ayda böyle yapıcam dedim bakalım bu ay olacakmı:işsiz:
Şu günleri bir türlü tutturamıyoruz herkesin yumurta yapısı yumurtasının yaşama süresi farklı olmalı biz de hergun denedik ama bizde de sorun yok zamanlama sorunu var herhalde tutmadığına göre.. akışına bırakmak ve 2 günde bir denemek lazım diyorlar:işsiz:

Şu günleri bir türlü tutturamıyoruz herkesin yumurta yapısı yumurtasının yaşama süresi farklı olmalı biz de hergun denedik ama bizde de sorun yok zamanlama sorunu var herhalde tutmadığına göre.. akışına bırakmak ve 2 günde bir denemek lazım diyorlar:işsiz:
valla canım kontrele gittim doktor herşey normal dedi 8 aydır gün aşırı deniyordum bu ayda böyle denedim bakalım olacakmı

3 aylık adet döngüme göre hesaplayınca ayın 11. yumurtlama olarak gözüküyor ama dün bende çok aşırı gögüs ağrısı ve hafif kasık ağrısı vardı acaba dün mü çatladı yumurta onu düşünmeye başladım o_O

hayır canım hiç kullanmadım
Canım bence ovulasyon testi dene bi sonraki denemede. N11 gibi yerlerde toplu satılıyor. Adet bittikten sonra başlayıp her gün bir test yap. Pozitifi görünce o zaman deneyin. Biz ne zaman yumurtladığımızı bilemeyiz...vücut yanıltabilir. Mesela bende de yoğun sarı-beyaz akıntı geliyor o zaman yumurtladım galiba diyorum test yapıyorum pozitif çıkıyor ama hemen o an deneyemiyoruz geceyi bekliyoruz.... ama yine de tutturamıyoruz Belki de yumurtamız 6-7 saat içinde ölüyordur :(

Canım bence ovulasyon testi dene bi sonraki denemede. N11 gibi yerlerde toplu satılıyor. Adet bittikten sonra başlayıp her gün bir test yap. Pozitifi görünce o zaman deneyin. Biz ne zaman yumurtladığımızı bilemeyiz...vücut yanıltabilir. Mesela bende de yoğun sarı-beyaz akıntı geliyor o zaman yumurtladım galiba diyorum ama hemen o an deneyemiyoruz geceyi bekliyoruz. Belki de yumurtamız 6-7 saat içinde ölüyordur biz tutturamıyoruz zamanını :KK43:
bu ayda olmazsa bir dahaki ay denemeyi düşünüyorum canım gerçi ne kadar uğraşırsak uğraşalım zamanı gelmeyince olmayacak bunu çok iyi biliyorum ama insan iste duyduğu herşeyi denemek istiyor :KK12:

bu ayda olmazsa bir dahaki ay denemeyi düşünüyorum canım gerçi ne kadar uğraşırsak uğraşalım zamanı gelmeyince olmayacak bunu çok iyi biliyorum ama insan iste duyduğu herşeyi denemek istiyor :KK12:
İnsallah olur bu ay ama sen yine de şimdiden stokla testleri canım kendi yumurtlamanı takip et belki zamanı tutturamıyorsundur benim gibi :)) hiç doktora gittin mi?

İnsallah olur bu ay ama sen yine de şimdiden stokla testleri canım kendi yumurtlamanı takip et belki zamanı tutturamıyorsundur benim gibi :)) hiç doktora gittin mi?
inşallah Rabbim nasip eder bu ay olursa eşime doğum günü hediyesi olacak :dua:gittim canım vajınal muayene ve ultrason yaptı hiç bir sıkıntın yok dedi herşey normal dedi sadece rahim ağzında az bi enfeksiyon var demişti onun fitil verdi oda geçti

inşallah Rabbim nasip eder bu ay olursa eşime doğum günü hediyesi olacak :dua:gittim canım vajınal muayene ve ultrason yaptı hiç bir sıkıntın yok dedi herşey normal dedi sadece rahim ağzında az bi enfeksiyon var demişti onun fitil verdi oda geçti
İnsallah Doğum günü hediyesi olur eşine canım... benim de bu ay ilk evlilik yıldönümü hediyesi olacaktı ama regl oldum :(

İnsallah Doğum günü hediyesi olur eşine canım... benim de bu ay ilk evlilik yıldönümü hediyesi olacaktı ama regl oldum :KK43:
inşallah canım nedense ilk günden beri içime hep eşimin doğum gününe denk gelecek gibi doğuyordu o yüzden bu ay yumurtlama haftasını ful değerlendirdim bakalım nasip olacakmı bu ay :) sen ne zamandır deniyorsun o_O

Sadece çocuk olsun diyede gün aşırı ilişki nasıl olcak bilemedim adam işten pelte gibi geliyor :(((((((

inşallah canım nedense ilk günden beri içime hep eşimin doğum gününe denk gelecek gibi doğuyordu o yüzden bu ay yumurtlama haftasını ful değerlendirdim bakalım nasip olacakmı bu ay :) sen ne zamandır deniyorsun o_O
Benim daha 3 ay oldu deneyeli ama ben ayda 2 kez adet gördüğüm için 6-7 deneme oldu diyebiliriz canım

aslında daha hepimiz için çok uzun zamanlar eğil 3 5 ay ama insan işte sabırsız oluyor hemen oluverecek sanıyor :)
Yani evet aslında bi sağlık problemimiz olmadığı icin hemen olur sanıyordum olmayınca yıkıldım:) demek var zamanı denemeye devam... bu ay eşim şehirdışında benim denemeler Ağustos’a kaldı:(

Back
X