- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorumhenuz kucuk haftasi duzelir
9.haftadan once kalp atisi zor duyulur diye biliyorum
hemen sonlandirmayin
bende dahil tanidigim tum hamilelere 7.haftada kese gormeye 9.haftada kalp atisi dinlemeye cagirdilarİki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Biz kese görmeye 5. Haftada çağırıldık . Evet gördük . Tam tarih 29 ocaktı. Kese 5mm gayet güzel dedi. 12 şubata bir daha randevu verdi. Yani 15 gün sonraya. Kese yine düzgün ama içinde bebek görünmüyor. Boş da diyemem ama ne olduğunu bilmiyorum henüz dedi. Kese 12 mm olmuş, bizim beklediğimizden az büyümüş dedi.bende dahil tanidigim tum hamilelere 7.haftada kese gormeye 9.haftada kalp atisi dinlemeye cagirdilar
7.haftada duyan varmidir bilmem ama 7 de 8 duyulmazsa gel alalim hemen bana cok acelece geldi
İçinde bir takım dokular var ama yolk sac var yada yok diyemem dediNiye bu kadar acele etmiş. Yolk sac görünüyor mu?
İnşallah7-8 haftalar kalp atisini duymak icin idealdir. Inşallah bu kez gittiğinizde duyarsınız.
Evet. Son adetime göre 7 +6 olması lazım ama ultrasonda 5+6 çıkıyor .6. Haftada kalp atışı duyulabilir. Benim oğlumun 6. Haftada duyduk. İkinci gebeliğimde 8. Hafta kontrole gittiğimizde kalp atışını duyamadık 7 haftalıklen kalbi durmuş. Gebelik son adet tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor. Ona göre mi hesapladınız?
Ultrasona göre 5+6, adet tarihime göre 7+6 "olması lazım.6. Haftamda kalp atısını duyduk ancak cok zayıftı 8.hafta yine cagırdı net bi sekilde o zaman duyduk
Dediginiz gibi 5haftalıksa zaten duyulmayabilir sıkıntı yapmayın
Benimkide geriden geliyordu tabi ama 1haftaUltrasona göre 5+6, adet tarihime göre 7+6 "olması lazım.
Bir hafta normal hatta iki hafta da ama içinde görünen bebek ve kalp atışı olsa.Benimkide geriden geliyordu tabi ama 1hafta
Ama bu kadar negatif düşünürseniz yolunda gitmez ki işlerBir hafta normal hatta iki hafta da ama içinde görünen bebek ve kalp atışı olsa.
Bir an öyle düşünüyorum saçmalama kesin görüp duyacağız diyorum sonra kendimi kandırıyormuşum gibi oluyor . Gerçekler acıdır boşuna ümitlenme diyorum.Ama bu kadar negatif düşünürseniz yolunda gitmez ki işler
Anne mutlu bebek mutlu
Olumlama yapın herşey cok güzel olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?