Gebelik ile ilgili (lütfen konumu taşımayın)

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Konunun yeri burası değil ama gebelik bölümünde kimse yazmıyor . Bu da benim çok ciddi derdim.Başından geçen, duyan var mı lütfen yardımcı olsun. Hamileyim..Son adetime göre 7+6 ama ultrasonda 5+6.Kese var içinde birşey de var ama ne olduğu görülmüyor. Kese son adet tarihine göre minik. Kalp atışı da duyulmadı doğal olarak . Salı günü bir daha gel yine duyulmazsa alalım dedi doktor..geç döllenme olamaz. Tek ilişki ile oldu . Bu konuda benzer tecrübesi olan var mı? Beta hcg değerim 4500, progesteron 12,5 . Yani herşey 5+6 ya göre ama adet tarihim ve ilişkiye göre 2 hafta geri.

henuz kucuk haftasi duzelir
9.haftadan once kalp atisi zor duyulur diye biliyorum
hemen sonlandirmayin

İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
bende dahil tanidigim tum hamilelere 7.haftada kese gormeye 9.haftada kalp atisi dinlemeye cagirdilar
7.haftada duyan varmidir bilmem ama 7 de 8 duyulmazsa gel alalim hemen bana cok acelece geldi

bende dahil tanidigim tum hamilelere 7.haftada kese gormeye 9.haftada kalp atisi dinlemeye cagirdilar
7.haftada duyan varmidir bilmem ama 7 de 8 duyulmazsa gel alalim hemen bana cok acelece geldi
Biz kese görmeye 5. Haftada çağırıldık . Evet gördük . Tam tarih 29 ocaktı. Kese 5mm gayet güzel dedi. 12 şubata bir daha randevu verdi. Yani 15 gün sonraya. Kese yine düzgün ama içinde bebek görünmüyor. Boş da diyemem ama ne olduğunu bilmiyorum henüz dedi. Kese 12 mm olmuş, bizim beklediğimizden az büyümüş dedi.

5mm oldugunda kalp atisi beklerler normalde belkide o yuzden tereddut te kaldi bilemeyecegim direk hafta olarak dusununce hafta az diye dusundum ama fetusun boyunuda onemsiyorlar
insallah haftaya duyarsiniz

6. Haftada kalp atışı duyulabilir. Benim oğlumun 6. Haftada duyduk. İkinci gebeliğimde 8. Hafta kontrole gittiğimizde kalp atışını duyamadık 7 haftalıklen kalbi durmuş. Gebelik son adet tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor. Ona göre mi hesapladınız?

6. Haftamda kalp atısını duyduk ancak cok zayıftı 8.hafta yine cagırdı net bi sekilde o zaman duyduk
Dediginiz gibi 5haftalıksa zaten duyulmayabilir sıkıntı yapmayın

Evet. Son adetime göre 7 +6 olması lazım ama ultrasonda 5+6 çıkıyor .

Ama bu kadar negatif düşünürseniz yolunda gitmez ki işler
Anne mutlu bebek mutlu
Olumlama yapın herşey cok güzel olacak diye
Bir an öyle düşünüyorum saçmalama kesin görüp duyacağız diyorum sonra kendimi kandırıyormuşum gibi oluyor . Gerçekler acıdır boşuna ümitlenme diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…