- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi mermaid2608
-
İnşallah Allah kalbine göre verir, sağlıklı bir yavrun olur.Bir doktora daha gittim. O da bekleyelim dedi. İnşallah kalbi atıyordur İnşallah hayırlısıyla
Ay sizinki aynı benimki gibi ama. Haftalar bile aynı. Şu an çok çok umut oldunuz benim için . Buraya yazdıklarınız o kadar önemli ki Allah bin kere razı olsun sizden. İnşallah benimki de sizinki gibi olur. Hayırlıysa inşallahBAzıları kalp atışı görene kadar hamilesin bile demiyor
Son adet tarihime göre 7 haftalık hamile olmam lazımdı ama doktora gittim küçücük boş bir kese olmasına rağmen dış gebelik gibi dedi.
3 gün sonra başka doktora gittim keseyi gördük,
Bir hafta sonra yolk sac görüldü
Bir hafta sonra da kalp atışı duyduk ve gebeliğim 2 hafta geriden gidiyormuş.
Doktorlar da bi acayip, ilk gittiğim benden hcg istememişti ben de kendim yaptırdım 3 kere 2 gün arayla
Amin inşallahİnşallah Allah kalbine göre verir, sağlıklı bir yavrun olur.
Hiçbir şey demedi. Bekleyeceğiz dedi. Başka da tek kelime etmedi. Hatta progesteron verdi. Ama onu bile kaç tane içeceğimi söylemedi.Ben 10 gün önce kürtaj oldum bebeğim önce haftası geriydi sonra kalbi attı ama diğer hafta gelişmemişti durmuştu kalbi sizin geç dölllenme olabilir doktor ne dedi bu konuda
Kalbi atmasından ziyade sağlıklı olmasını dileyin.hakkinizda hayirlisi olsun.İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Normal yolla mı ilk defa denediniz korundunuz mu yıllarcaHiçbir şey demedi. Bekleyeceğiz dedi. Başka da tek kelime etmedi. Hatta progesteron verdi. Ama onu bile kaç tane içeceğimi söylemedi.
Amin inşallahKalbi atmasından ziyade sağlıklı olmasını dileyin.hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet ilk defa denedik, yumurta takip testi ile hamile kaldım.Normal yolla mı ilk defa denediniz korundunuz mu yıllarca
Ay sizinki aynı benimki gibi ama. Haftalar bile aynı. Şu an çok çok umut oldunuz benim için . Buraya yazdıklarınız o kadar önemli ki Allah bin kere razı olsun sizden. İnşallah benimki de sizinki gibi olur. Hayırlıysa inşallah
İki doktora gidiyorum aynı andaHayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Farklı bir doktora gidin
Benim ilk gittiğim de şehirde ünlü bir doktordu güya
Üç tane içiyorum günde. Bir tane sabah, iki gece.8. Haftaya kadar duyulamayabilir. Progestan da gunde 1 kez 1 tane içmiştim ben
Doktor değiştir acil olarak, konuşan,seni gercekten dogru yonlendirecek doktoru bul, ozellerde proflara docentlere gittim ayni durumdayken,biri beni gömdü, biri bebegi gömdü, biri yolunda gitmeyen şeyleri gayettt sakinlikle karsiladi falan filan, Allah sabir versin iyi doktora denk getirsin, benimle gercekleri olabilecekleri iyi ko5tu anlatan devlette bir doktor buldum, simdi onu gorebilmek icin gunlerce beklesemde en azindan gercekleri duyuyorum, durumunla ilgili şunu diyebilirim, beklemekten başka sansin yok maalesefİki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
100*lük benimkiDozu düşük demekki benim kullandığimdan . Sen moralini bozma rahat ol bekle biraz inşallah duyulucak
İki tane özel hastane var. İkisine birden gidiyorum. Küçük bir şehir . Toplasak kadın doğumcular bir elin parmağını geçmiyor . Bu konuşmayan doktor en tecrübelisi. Hatta aramızda dalga konusudur. Bu şehirde görmediği kadın kaldı mı acaba diye. Günler önceden randevu peşinde koşarsınız. O derece yani. Yakın illerden gelirlerDoktor değiştir acil olarak, konuşan,seni gercekten dogru yonlendirecek doktoru bul, ozellerde proflara docentlere gittim ayni durumdayken,biri beni gömdü, biri bebegi gömdü, biri yolunda gitmeyen şeyleri gayettt sakinlikle karsiladi falan filan, Allah sabir versin iyi doktora denk getirsin, benimle gercekleri olabilecekleri iyi ko5tu anlatan devlette bir doktor buldum, simdi onu gorebilmek icin gunlerce beklesemde en azindan gercekleri duyuyorum, durumunla ilgili şunu diyebilirim, beklemekten başka sansin yok maalesef
Merhaba cnm.gecen haftaya kadar bende hamileydim 7 hastalıktı ama 6 haftalık görünüyordu kese boştu. 1 hafta sonra yine gittim yine boştu bu sefer alttan baktı alttan bakınca göründü ama küçücük bisey kalp atışları duyulmadı ölmüş dedi doktor. Geçen hafta kürtaj oldumKonunun yeri burası değil ama gebelik bölümünde kimse yazmıyor . Bu da benim çok ciddi derdim.Başından geçen, duyan var mı lütfen yardımcı olsun. Hamileyim..Son adetime göre 7+6 ama ultrasonda 5+6.Kese var içinde birşey de var ama ne olduğu görülmüyor. Kese son adet tarihine göre minik. Kalp atışı da duyulmadı doğal olarak . Salı günü bir daha gel yine duyulmazsa alalım dedi doktor..geç döllenme olamaz. Tek ilişki ile oldu . Bu konuda benzer tecrübesi olan var mı? Beta hcg değerim 4500, progesteron 12,5 . Yani herşey 5+6 ya göre ama adet tarihim ve ilişkiye göre 2 hafta geri.
Benim de büyük ihtimalle öyle olacak gibi. Allah size de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah . En azından belirsizlik bitmiş. Beklemek çok zorMerhaba cnm.gecen haftaya kadar bende hamileydim 7 hastalıktı ama 6 haftalık görünüyordu kese boştu. 1 hafta sonra yine gittim yine boştu bu sefer alttan baktı alttan bakınca göründü ama küçücük bisey kalp atışları duyulmadı ölmüş dedi doktor. Geçen hafta kürtaj oldum
100*lük benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?