Gebelik ile ilgili (lütfen konumu taşımayın)

Ben 10 gün önce kürtaj oldum bebeğim önce haftası geriydi sonra kalbi attı ama diğer hafta gelişmemişti durmuştu kalbi sizin geç dölllenme olabilir doktor ne dedi bu konuda

Ay sizinki aynı benimki gibi ama. Haftalar bile aynı. Şu an çok çok umut oldunuz benim için . Buraya yazdıklarınız o kadar önemli ki Allah bin kere razı olsun sizden. İnşallah benimki de sizinki gibi olur. Hayırlıysa inşallah

Ben 10 gün önce kürtaj oldum bebeğim önce haftası geriydi sonra kalbi attı ama diğer hafta gelişmemişti durmuştu kalbi sizin geç dölllenme olabilir doktor ne dedi bu konuda
Hiçbir şey demedi. Bekleyeceğiz dedi. Başka da tek kelime etmedi. Hatta progesteron verdi. Ama onu bile kaç tane içeceğimi söylemedi.

İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Kalbi atmasından ziyade sağlıklı olmasını dileyin.hakkinizda hayirlisi olsun.

Hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Farklı bir doktora gidin
Benim ilk gittiğim de şehirde ünlü bir doktordu güya

Dozu düşük demekki benim kullandığimdan . Sen moralini bozma rahat ol bekle biraz inşallah duyulucak

İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Doktor değiştir acil olarak, konuşan,seni gercekten dogru yonlendirecek doktoru bul, ozellerde proflara docentlere gittim ayni durumdayken,biri beni gömdü, biri bebegi gömdü, biri yolunda gitmeyen şeyleri gayettt sakinlikle karsiladi falan filan, Allah sabir versin iyi doktora denk getirsin, benimle gercekleri olabilecekleri iyi ko5tu anlatan devlette bir doktor buldum, simdi onu gorebilmek icin gunlerce beklesemde en azindan gercekleri duyuyorum, durumunla ilgili şunu diyebilirim, beklemekten başka sansin yok maalesef

İki tane özel hastane var. İkisine birden gidiyorum. Küçük bir şehir . Toplasak kadın doğumcular bir elin parmağını geçmiyor . Bu konuşmayan doktor en tecrübelisi. Hatta aramızda dalga konusudur. Bu şehirde görmediği kadın kaldı mı acaba diye. Günler önceden randevu peşinde koşarsınız. O derece yani. Yakın illerden gelirler

Merhaba cnm.gecen haftaya kadar bende hamileydim 7 hastalıktı ama 6 haftalık görünüyordu kese boştu. 1 hafta sonra yine gittim yine boştu bu sefer alttan baktı alttan bakınca göründü ama küçücük bisey kalp atışları duyulmadı ölmüş dedi doktor. Geçen hafta kürtaj oldum

Benim de büyük ihtimalle öyle olacak gibi. Allah size de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah . En azından belirsizlik bitmiş. Beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…