- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Herşeyin hayırlısı deBir an öyle düşünüyorum saçmalama kesin görüp duyacağız diyorum sonra kendimi kandırıyormuşum gibi oluyor . Gerçekler acıdır boşuna ümitlenme diyorum.
8.haftaya kadar duyulmayabiliyo. Kalp atisi en azindan 1 hafta bekleyinKonunun yeri burası değil ama gebelik bölümünde kimse yazmıyor . Bu da benim çok ciddi derdim.Başından geçen, duyan var mı lütfen yardımcı olsun. Hamileyim..Son adetime göre 7+6 ama ultrasonda 5+6.Kese var içinde birşey de var ama ne olduğu görülmüyor. Kese son adet tarihine göre minik. Kalp atışı da duyulmadı doğal olarak . Salı günü bir daha gel yine duyulmazsa alalım dedi doktor..geç döllenme olamaz. Tek ilişki ile oldu . Bu konuda benzer tecrübesi olan var mı? Beta hcg değerim 4500, progesteron 12,5 . Yani herşey 5+6 ya göre ama adet tarihim ve ilişkiye göre 2 hafta geri.
Öyle diyorum ben de. Sağlıklıysa, hayırlıysa benimle kalsın inşallah. Bir sonuca ulaşsın da. Beklemek çok zorHerşeyin hayırlısı de
Saglıklıysa benimle olsun saglıksızsa zaten gitsin vs de mesela
Bende de risk vardı hala var ama ona hic odaklanmadım demekki hamile kalabiliyormusum diye sevindim aksine :)
Bir sorun olmadı değil mi bebişinizde? Allah korusun. Çok küçük bir ildeyiz . Gittiğim doktarda buranın en tecrübeli ve en meşhuru..O derece ki sıra beklerken hamilelerin göbekleri birbirine dokunuyor. İçeri girdik 5-7 "dk arasında çıktık . Anlamadım bileİlk doktora gittiğimde adet tarihime göre 8 haftalık ultrason a göre 6 haftalık çıktı sonra düzeldi
3 aya kadar düzgün gitti
Sonra başladı gerilemeye takip eden doktor bir sorun yok deyip durdu etrafımdakiler minyon kız olacak deyip durdu.
39+6 haftalıktı 35+0 haftalık gözüküyordu o kadar ağlıyordum ki anlatamam.
Buraya yazdım başından geçen biri mesaj attı falan.
Olabilir yani.
Ama benim sorunum farklıymış tansiyonum yüksek kanım pıhtılaşmış. Tansiyonum yüksek dediğim de takip eden doktora havalar sıcak normal diyordu. Bir tahlil yapsa işler düzene girermiş. Rabbim korumuş meleğimi. Düzelmezse, gerilerse doktorun umursamaz davranırsa doktorunu değiştir.
Yarın yine ölçtüreceğim. İnşallah artıyordurDaha çok yeni bence doktoruna değiştir 8.haftaya kadar bekle.iki gun sonra hcg 2 katı çıkarsa bil ki bu be biz saglikli. Şimdiden kaygilanma. Ben 1 hafta boyunca hcg olcturdum 2 katı çıkınca TAmam bebegin benimle dedim
Hiçbir sorun çıkmadı sadece çok minik doğdu aydaşlarının yanında minik duruyor. Doktoru normal kilosunu 2 ye katladı diyor içim az da olsa rahat. 2500 kilo doğdu şimdi 5800. İhmal etmeyin.Bir sorun olmadı değil mi bebişinizde? Allah korusun. Çok küçük bir ildeyiz . Gittiğim doktarda buranın en tecrübeli ve en meşhuru..O derece ki sıra beklerken hamilelerin göbekleri birbirine dokunuyor. İçeri girdik 5-7 "dk arasında çıktık . Anlamadım bile
Olsun miniş olsun . Sağlıklı olsun daHiçbir sorun çıkmadı sadece çok minik doğdu aydaşlarının yanında minik duruyor. Doktoru normal kilosunu 2 ye katladı diyor içim az da olsa rahat. 2500 kilo doğdu şimdi 5800. İhmal etmeyin.
Gittiğiniz doktorun kullandığı cihaz ve ultrasonu kullanma yetkinligi önemlidir. Şu aşamada henüz erken. Bir hafta sonra başka bir doktora daha gidersiniz. Cogu doktor 9. haftada kalp atışı dinlemeye çalışıyor. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.İçinde bir takım dokular var ama yolk sac var yada yok diyemem dedi
Ya iyi de bu fikirleri bana doktorun vermesi gerekmiyor mu? Ben de sizin gibi mantıken beta hcg ölçülmesi gerekir diye düşündüm ve gidip dün kendim özel laboratuvarda kan verdim..yarın yine gideceğim.doktorlar hiç böyle bir fikir vermedi bile. Hatta progesteron da baktırdım. Şaka gibi ya .2 günde bir hcg ölçtürün
Benim 2 hafta geriden geldi hep
Erken değil mi ya? Belki canlıdır, yeni oluşuyordur . Aynı gün bir doktor 12 mm kese dedi, sabah diğer doktor 8 mm dedi bir saat sonra 9 mm dedi benim devreler iyice yandıGittiğiniz doktorun kullandığı cihaz ve ultrasonu kullanma yetkinligi önemlidir. Şu aşamada henüz erken. Bir hafta sonra başka bir doktora daha gidersiniz. Cogu doktor 9. haftada kalp atışı dinlemeye çalışıyor. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
İnşallah Hayırlıysa diyorum hep ama gönlüm hep atsın kalbi sağlıklı olup dünyaya geliversin tarafındaBu sitede 9 haftaya kadar kese görmeyip kalp atışı duymayan ama 9. Hafta duyan ve sağlıkla doğum yapan çok hanım var ben bu sitede o kadar çok konu okudum ki böyle olan. O yüzden içinizi karartmayın strese girmeyin Allah in izniyle inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Gerek yok şimdilik dedi. Bazen kanamaya sebep veriyormuş sanırım . Salıyı bekleyelim dedi.alttan ultrasonla baktirin
Bir doktora daha gittim. O da bekleyelim dedi. İnşallah kalbi atıyordur İnşallah hayırlısıylaÇok erken bence de, az daha bekleyip bir iki doktora daha gidin. Böyle olup doğum yapan çok insan okuduk burda.
Ya iyi de bu fikirleri bana doktorun vermesi gerekmiyor mu? Ben de sizin gibi mantıken beta hcg ölçülmesi gerekir diye düşündüm ve gidip dün kendim özel laboratuvarda kan verdim..yarın yine gideceğim.doktorlar hiç böyle bir fikir vermedi bile. Hatta progesteron da baktırdım. Şaka gibi ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?