Bebegin ďurumunu ögrenince yazarmısın merak ettim .inşallah hayırlı haberler alırsınızİnşallah canımm..Rabbim bize bagislasin inşallah bebislerimizi..
Arkadaşım moral bırakmıyolar insanda tamam doktorlar yalan söylemez olanı söylüyolar fakat bolbol dinlen stres yapma diyorlar mümkün değill boş gebelik, mol gebelik ,dış gebelik , kese küçük , kese büyük.. Böyle sorunlar cok yaygıaştı bizler nasıl stres yapmıyacağızkii? Eskiden ne guzel adeti gecikirmis hamileyim derlermiş oh mis doğururlarmış çünkü o zamanlar bu stres yaratacak gereksiz düşünceler yokmuş.. bunlar çıktığı için düşük vs tehlikelerin.artması cok normalll... Takma kafana Allahın izniyle herşey yoluna girerr ve ısrarla evladina dua et ...7+2 günlük hamileyim. 5 haftada kese gorüldü.6 haftada kalp atışını gördük bebegimin ama kese ilk muayenedeki ölçülerle nerdeyse aynıymış.10 gün sonra kont.dedi doktor.
Başka bir doktora gittim sabredemedim.kese gerçekten küçük 2 hafta bekleyelim dedi.Arkadaşlar bu şekilde olup kesesi normale dönen varmı lütfen varsa yazsın.
Çok korkuyorum.rabbim nerde varsa yardımcısı olsun
Kaç gunde bir gel diyor ki sana doktor. bana cumartesi yada pazartesi gelip net olarak kalp atışlarini dinleyebilirsiniz desi yarın yine gitcem bakalım inşallah yolunda devan ediyordur hersey..ozele mi gidiyosun yoksa devlet hastanesine mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?