Arkadaşım moral bırakmıyolar insanda tamam doktorlar yalan söylemez olanı söylüyolar fakat bolbol dinlen stres yapma diyorlar mümkün değill boş gebelik, mol gebelik ,dış gebelik , kese küçük , kese büyük.. Böyle sorunlar cok yaygıaştı bizler nasıl stres yapmıyacağızkii? Eskiden ne guzel adeti gecikirmis hamileyim derlermiş oh mis doğururlarmış çünkü o zamanlar bu stres yaratacak gereksiz düşünceler yokmuş.. bunlar çıktığı için düşük vs tehlikelerin.artması cok normalll... Takma kafana Allahın izniyle herşey yoluna girerr ve ısrarla evladina dua et ...
Canım bebegin hep seninle olsun sağlıcakla al kucaginaArkadaşim sizle paylasmak istedim. bugün kont.gittim kese biraz bümüş 6 haftalık olmus.bebek7+6 günlük olmus.geçen cumartesi biraz kanama oldu.muayeneye girmeden kapıda ölücem sandım.kalbim yerind en fırlıycaktı.
Kesin bebegim kese büyümedinden öldü dedim..bide usg de görünmedi hemen ama şükürler olsun rabbime.ordaymış.14 gündur ne uyku ne huzur vardı.simdi bi prof gidicem.kesin net bilgi alayım diye .allah nerde varsa yardımcısı olsun.
Selam canımm evet özel benimde ama bu hafta bir defa daha gidip sonra devlete devam etmeyi düşünüyorum bayan bir doktor var çok iyi diyorlar bakalim..senn nasılsın canimm hersey yolunda gidiyordur umarım gittin mi doktoraÖzel hastaneye gidiyorum özel muayanene gibi degil.devletten daha ilgili.normalde ayda bir ama sorunlu olunca 10 gun yada 2 haftada bir .benim lekelenmede olunca biraz sık gitmiş oldum.senin özelmi
Doktor nasıl anlayamadı canimm yaa doktor da anlayamazsa bizler ne yapalım Allah aşkınaa..doktorunu mu degistirsen acaba ? Yerleşme kanaması vs olabikir mi ki bilemedimm[/QUOTE]TE="Elvinevra, post: 48933893, member: 795409"]Arkadaşlar 1 haftadir gün aşıri lekelenme oluyor.Daha dogrusu pecetenin üstü kıpkırmızı kan oluyor.Gece 2 gibi farkettim.sabah da kahve telvesi gibi .kasiklarimdada dolgunluk batar hissi.ilk kanamada doktora gittiğim de iğne yapıldı.ertesi gün kesildi.1 gün sonra tekrar.
Doktorda anlayamadı bebeğin kalp atışı var.
Kese zaten geriden geliyor.8+2 günlük bebeğim. Napıcamı şaşırdım.pisikolojim bozuldu her an kanama artıcak diye .Bu sekilde gebelik geçiren normale dönen varmıdır Arkadaşlar
Ne desem ne söylesem bilemiyorum :-( canımmm yaa minigin melek olmuş Rabbimmmm sabırlar versinnnnnn :-( :-( :-( benimde iki gündür kahverengi lekelenmelerim varr maalesef yarin doktora gidicem :-(Bugün bi prof.gittim bebegimin kalbi durmus.kaybettim
Elvinevra canım benim bugün bendeee kaybettim minigimi kalbi durmuş :-([/QU
-Aynen bizde cok kötüyüzzzz Nasil bi aci nasıl bi sarsıntı bilemedim hiç iyi değilim ağlamak tan perişan oldummm sanki hayatt durdu minigimin kalbi ile birlikte cokk zorrrr Allahım yardimcimiz olsunn kimseye böyle acılar yasatmasin nasıl atlatirimmm bilmiyorumm gelişi en güzel süpriz di gidişi ise anlatilamaz bi acı cokk ama cok kötüyüm hiç bi teselli yeterli değil yüreğimm içim param parça :-(Elvinevrost: 48998395 .!.:Çok üzüldüm arkadaşım .Biz ailecek mahvolduk.Çok çok zor allah kimseye yaşatmasın.Bugün kürtaj oldum.2 saat sonra çıktım hastaneden.Allah yardımcımız olsun biran önce toplayalım kendimizi.
--Ben bide öyle görsem hiç dayanamazdim inan çünkü bu şekilde bidee kendimi kaybettim yaaaaa Çokkkkkkk kötü hala inanamıyorum ne zaman oldu ne zaman yok oldu anlayamadim hic bişey şoktayim hala :-( bugun bende tamamen ayrıldım minigimdennn maalesef çok çok zorrrrr içimde bi ateş yaniyo sanki nasil geçecek nasil unuturum bilemiyorum. .bende 2 saat sonra falan çıktım hastanedenn Rabbim bi daha böyle acılar ile sınamasin Dayanilmaz acilar yasatmasin inşallah Sabır sabır sabır sabır canımmmmmm:-(Hayırlısı buymuş demekten başka elden gelen yok.Ben enson 5 boyutlu usgde gordum.kalbinin durdugunu kollari ayaklari gozleri kocaman bebek gibiydi yavrum.kürtaj olup bitene kadar çok zor .Bugün biraz kabullenmeye başladım. çokk anlatılamaz bi acı.
Her sabah gözümü açtıgım da acaba bugün yaşıyomu,geceleri saat başı uyanıp kanama varmı diye kontroller.5 haftanin her saniyesi onu düşünerek nefes almak .Bi bakıyosun yok.süprizle geldi habersiz gitti.
Allahım bidaha yaşatmasın .Cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar nasipetsin
İmtihan deyip sabırla atlatırız insallah.
..dusunmeden duramiyorum hala inanamıyorum keşke bunların hepsi bi rüya olsaydi uyandigimda minigim benimle olsaydi tek dileğim saglikla sihhatle ona kavusmakti amaaa olmadı Nasil bi aci yasayan ruh gibiyimElvinpost: 49002476 .!.:Hayırlısı buymuş demekten başka elden gelen yok.Ben enson 5 boyutlu usgde gordum.kalbinin durdugunu kollari ayaklari gozleri kocaman bebek gibiydi yavrum.kürtaj olup bitene kadar çok zor .Bugün biraz kabullenmeye başladım. çokk anlatılamaz bi acı.
Her sabah gözümü açtıgım da acaba bugün yaşıyomu,geceleri saat başı uyanıp kanama varmı diye kontroller.5 haftanin her saniyesi onu düşünerek nefes almak .Bi bakıyosun yok.süprizle geldi habersiz gitti.
Allahım bidaha yaşatmasın .Cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar nasipetsin
İmtihan deyip sabırla atlatırız insallah.
Gelişme varsa hafta hafta minikligine kesinlikle kafa yorma :)benimde başta kesem minikti 2 doktora gittim kese minik ve duzensiz dediler ama her hafta gelistigi icin sorun olmadi bebek de biraz geç görünebilir başkalarina gore aceleci olma geç yumurtlamadan oluyor bunlar :)Selam canım.dun gittik doktora minigim 13 mm olmuş cok şükür kese bir hafta geriden geliyormuş ama yinede gelişiyor dedi doktor sorun yok dedi..bence sende sıkma canını boşuna üzülme seninde yolunda dir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?