EVET HAYIRLISI CANIM. CANI VEREN ALLAH ALANDA . HİÇ UMMADIK ANDA OLUVERİR BAK GÖR HİÇ ÜZME KENDINI. ALACAK NEFESI YASAYACAK ÖMRU OLDU MU HIC BISEY OLMAZ SAGLIGIYLA GELIR.Rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin o kadar acı ki kelimeler yetersizzzz anlatmaya gerçekten..kaç yıl bekledimmmmmm amaaa olmadı Rabbim den hep hayırlısıni istedim demek ki Hayırlısı buymus
Sen ağlama sakın bakk dikkat et kendine Rabbim korusunn miniginii inşallah Rabbim olanlara bagislasin olmayan herkese de nasip etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli... ismim ÜLKÜ Dualara çok ihtiyacım var benim için de dua et lütfenKızlar yaa her seye aglıyorum zaten mahvettiniz beniRabbim en kısa zamanda saglıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin her gün dua ediyorum tüm isyetenlere içinde de sizlere isminizi yazarsanız özellikle de dua etmek isterim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun en yakın zmanda haberlerinizi almak dieileğiyle
insallahh canimmmm dua et benim icinde ismim Ülkü ismimle dua et banada lütfennnnnnnEVET HAYIRLISI CANIM. CANI VEREN ALLAH ALANDA . HİÇ UMMADIK ANDA OLUVERİR BAK GÖR HİÇ ÜZME KENDINI. ALACAK NEFESI YASAYACAK ÖMRU OLDU MU HIC BISEY OLMAZ SAGLIGIYLA GELIR.
İnsallah arkadaslar .Çok sagolunKizlar geçmiş olsun hepinize çok zor bir aci ben tam 3 kez yaşadim 8 haftalik kalpleri durdu ..şimdi yikilmadim güç buldum yine hamileyim parayonak bir hamileyim acaba yaşiyor mu diye her gün aklimda ama insan acilarini unutuyor güç buluyor bir şekilde hayata tutunmak zorundayiz inş bugünlerde geçecek .bu süreçte kendinizi yipratmayin, kaybetmeyin lütfen tekrar deneyin. bunun ilaci tekrar hamile kalmak ..
Kızlar çok çok çok üzüldümallahım meleklerinizi yanına almış... üzülme demek olmaz üzülmemek elde değil sizi çok iyi anlıyorum. ?benim de durumum çok riskli doktorum pek olumlu konuşmuyor kesem rahimim çok kenarında oluşmuş ortaya doğru kaymazsa rahmini yırtar diyor hep diken üstündeyim hep her hafta gidiyorum kontrole ama hep içimde korkularla Allah hepimize kolaylık versin inşaşlah en yakın zamanda yeninden güzel haberler alır bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende 24 kasımda kürtaj oldum ya canım üşüme oldu bende ama bulantı ateş olmadı amaaaa kasiklarimda ağrı batar oluyo hala devam ediyo ağrılar doktor ilaç vs verdi ama normal mi değil mi bilmiyorum kontrolumde gelecek hafta perşembe sizce normal mi ağrılarKurtajın 2. gunu gayet iyiydim.GEce biraz ates ve 2 gundur devam etti ama enfazla 37.5 oldu .üşüme titremeyle birlikte.Birde Bulantı bugun kont gittim kanda idrarda enfsiyon cıkmadı.cipro500 vermisti birde
Augmentın 1000 ekledi.sizlerin hic sikayeti oldumu arkadaslar.bugun 4 .gün.
Efam ediyorum enfeksiyondan.2 gune gecmezse enfeksiyon dok.git dedi.guvendigim bir yerde oldum.İnsallah cansıkıcı bi sorun daha yaşamam
Sakın panikleme rabbim ne yazdıysa o olucak.Ben ensonunda bi prof.gittim.Dedigi anlattıgı her şeyin sonu allah.Biz ana karnındaki bebegın takipcisiyiz sadece izleriz kalbinin atip atmadığı hersey olabilir.Tıp bile cevapsız yeterki rabbim istesin.İnşallah rabbim herşey yoluna girer sağ sağlim eline alırsın.Kızlar çok çok çok üzüldümallahım meleklerinizi yanına almış... üzülme demek olmaz üzülmemek elde değil sizi çok iyi anlıyorum. ?benim de durumum çok riskli doktorum pek olumlu konuşmuyor kesem rahimim çok kenarında oluşmuş ortaya doğru kaymazsa rahmini yırtar diyor hep diken üstündeyim hep her hafta gidiyorum kontrole ama hep içimde korkularla Allah hepimize kolaylık versin inşaşlah en yakın zamanda yeninden güzel haberler alır bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kasık agrıları normal arkadasım rahim kendini toparlıyomuş.ama şiddetli olursa dikkat et agır kaldırmaBende 24 kasımda kürtaj oldum ya canım üşüme oldu bende ama bulantı ateş olmadı amaaaa kasiklarimda ağrı batar oluyo hala devam ediyo ağrılar doktor ilaç vs verdi ama normal mi değil mi bilmiyorum kontrolumde gelecek hafta perşembe sizce normal mi ağrılar
Ayni zamanda kanamada devam ediyor oda normal galiba.tamam canim arkadasim sende dikkat et sen nasıl oldun[/QUOTE]TE="Elvinevra, post: 49037765, member: 795409"]Kasık agrıları normal arkadasım rahim kendini toparlıyomuş.ama şiddetli olursa dikkat et agır kaldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?