gebelik kesesi gelismiyor

O nasıl doktor ya çözümü vardır belki

Zipla dussun ne demek ya...nasi bi muamele bu...cnm bska bi doktora daha git..boyle durumlarda tek bi doktorla sinirli kalmamak lazim...

Çok sevindim gerçekten. Rabbim korumuş minigi. Bence de şikayet edin doktoru mutlaka. Başka insanları uzmesin.

Olur mu camim atla zipla dussun die o ne bicim doktor belki bi mucize olucak birden geliscek yasama tutuncak

Ay simdi okudum son msji rabbim kucağına almayi da nasip etsin canim cok sevindim bak iste yasio yawrum oteki dr musveddesini de sikayet et ole sey mi olur

Reactions: EU5
Cok saolun arkadaslar doktor hakkinda sikayet dilekcesi hazirliycam

cok sevindim vicdnsız bu doktorlar

Doktorun yaklasim tarzi guzel degil haklisiniz ama,ayni sey yakin arkadasimin basina geldi..iki uc doktora gitti,sonuc ayni.zaten vucut kendi kendine dusuk yapacaktir dort bes gune,yapmassan gel ilac verelim dedi.kendi kendine dusuk yapamayinca ilacla kanamasi acildi..kontrole gittiginde gebeligin dusukle sonlanmis oldugunu ogrendi...umarim tekrarlamaz bu rahatsizlik.arkadasimin bu sekilde sonlanan dorduncu gebeligiydi..

A son sayfayi simdi okudum,baska doktora gitmisniz.cok sevindim ya..allah tamamina erdirsin,hamilerin duasi kabul olurmus,bahsettigm arkadasima dua edinde,rabbim onunda kucagini bos birakmasin..kolay hamile kaliyor ama yedi haftayi goremeden kaybediyor..

Reactions: EU5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…