Gebelik kesesi göründü

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Merhaba kızlar bugün doktora gittim ve keseyi gördüğünü söyledi bana da gösterdi ama tabi çok küçük:) 2 hafta sonra kalp atimlari için kontrole çağırdı.
4+2 haftalıkmış kese 4,4mm . Fotoğrafını ekliyorum buraya doktor iyi dedi ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum kese çok küçük değil dimi ne zaman internetten baksam kocaman keseler görüyodum ufacık geldi gözüme:) sizce iyi mi ?

Eklentiler

• IMG_20200902_144602.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 378
Haftasına göre normal tabiki de senin o kocaman dediklerin hep 8 yada 10 haftalarda öyle oluyor hayırlı olsun

Haftasına göre normal tabiki de senin o kocaman dediklerin hep 8 yada 10 haftalarda öyle oluyor hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim :) evet benim daha ilk olduğu için her şeyden bir şey çıkarıyorum sanki :) kese göründüğüne dua etmiyorum da:)

Normal canım ilk gördüğümde 5 buçuk bundan az daha büyüktü meraklanma

Doktor iyi demiş, burada tıbbi eğitimi olmayan kimseler farklı ne diyebilir ki? Dese bile ne değeri var? Bence bu kadar düşünmeyin, tadını çıkarın. İnşallah kalp atışını da görürsünüz. Hayırlı olsun.

Bişey sorabilir miyim biraz alakasız ama ultrason görüntüsünde yan taraf da küçük küçük şeyler var ya onlar sanırım yumurta ama hamilesin de niye onlar var

Merhaba canm. Bende yarın gidicem doktora ins bende gorurum keseyi bgun 5+1 . Sağlık ocaginda kan verdim degerim de 2435 cikti 3 gün önce de vermstim 770 di. Yükselme var çok şükür sormak istedigim keseyi gördüğünde kan degerin kaçtı ve normal karından mı vajinal ultrasondan mı gördünz keseyi. Bu arada saglikla kucaginiza almak nasl olsun ins

Merhaba benim daha 4+2 olduğu için beta HCG 2000lerdeydi benimde ve vajinal olarak gördü. Aslında karından baktı önce ama şuan ben fazlaca gaz problemi yaşıyorum o yüzden karnında çok gaz gördü o yüzden net görebilsin diye vajinal baktı 2haftaya kalp atışları için kontrole çağırdı inşallah o zaman karından bakıcakmış

Anladm canm tamm sagl. Ins yarn bizde goruruz

Görebildiniz mii
Zor ve stresli oldu canm ama şükür gördük doktromun odasında baktk ultrasnda görünmedi vajinadan. Kan istedi ögleden snra kan 6000 i gecmiş görünmesi lazm dedi. Dış gebelik olabilir dedi tabi biz eşimle düştük mod olarak üzüldük. Ayrntili usg ye gnderdi cok şukür orda gördü doktor 8 mm kese. Embriyoyu göremedi olabilir dedi doktor. 2 hafta snraya randewu werdi ins o zamna dha net görürüz kalp atışını duyarız. Progestan verdi kan sulandirici aspirin verdi folik asit basladk. Tansiyon yuksek ckti biraz gidene kadr onu ölctürcem hergün bakalm o strese kalbim durcakti tansiyonum napsin neyse cok uzattim canm durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…