Çok sevindim ya hamilelik öyle birseymis ki hem seviniyosun hem kaygilaniyosun:)Haftasına göre iyi bnce :) benim 6 haftalıkken bile minacıktı :)
Çok teşekkür ederim :) evet benim daha ilk olduğu için her şeyden bir şey çıkarıyorum sanki :) kese göründüğüne dua etmiyorum da:)Haftasına göre normal tabiki de senin o kocaman dediklerin hep 8 yada 10 haftalarda öyle oluyorhayırlı olsun
Normaldir heyecanına veriyoruz bizdeÇok teşekkür ederim :) evet benim daha ilk olduğu için her şeyden bir şey çıkarıyorum sanki :) kese göründüğüne dua etmiyorum da:)
Normal canım ilk gördüğümde 5 buçuk bundan az daha büyüktü meraklanmaMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve keseyi gördüğünü söyledi bana da gösterdi ama tabi çok küçük:) 2 hafta sonra kalp atimlari için kontrole çağırdı.
4+2 haftalıkmış kese 4,4mm . Fotoğrafını ekliyorum buraya doktor iyi dedi ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum kese çok küçük değil dimi ne zaman internetten baksam kocaman keseler görüyodum ufacık geldi gözüme:) sizce iyi mi ?
AaOy bu kesin kız
Az bilgim var kuzumm haber verirsin mutlakaAanerden anladınız:)
Bişey sorabilir miyim biraz alakasız ama ultrason görüntüsünde yan taraf da küçük küçük şeyler var ya onlar sanırım yumurta ama hamilesin de niye onlar varMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve keseyi gördüğünü söyledi bana da gösterdi ama tabi çok küçük:) 2 hafta sonra kalp atimlari için kontrole çağırdı.
4+2 haftalıkmış kese 4,4mm . Fotoğrafını ekliyorum buraya doktor iyi dedi ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum kese çok küçük değil dimi ne zaman internetten baksam kocaman keseler görüyodum ufacık geldi gözüme:) sizce iyi mi ?
Sanıyorum onlar gaz:). Aşırı gaz sıkışması varda:)Bişey sorabilir miyim biraz alakasız ama ultrason görüntüsünde yan taraf da küçük küçük şeyler var ya onlar sanırım yumurta ama hamilesin de niye onlar var
AnlıyorumSanıyorum onlar gaz:). Aşırı gaz sıkışması varda:)
Merhaba canm. Bende yarın gidicem doktora ins bende gorurum keseyi bgun 5+1 . Sağlık ocaginda kan verdim degerim de 2435 cikti 3 gün önce de vermstim 770 di. Yükselme var çok şükürMerhaba kızlar bugün doktora gittim ve keseyi gördüğünü söyledi bana da gösterdi ama tabi çok küçük:) 2 hafta sonra kalp atimlari için kontrole çağırdı.
MerhabaMerhaba canm. Bende yarın gidicem doktora ins bende gorurum keseyi bgun 5+1 . Sağlık ocaginda kan verdim degerim de 2435 cikti 3 gün önce de vermstim 770 di. Yükselme var çok şükürsormak istedigim keseyi gördüğünde kan degerin kaçtı ve normal karından mı vajinal ultrasondan mı gördünz keseyi. Bu arada saglikla kucaginiza almak nasl olsun ins
Anladm canm tamm sagl. Ins yarn bizde goruruzMerhababenim daha 4+2 olduğu için beta HCG 2000lerdeydi benimde ve vajinal olarak gördü. Aslında karından baktı önce ama şuan ben fazlaca gaz problemi yaşıyorum o yüzden karnında çok gaz gördü o yüzden net görebilsin diye vajinal baktı 2haftaya kalp atışları için kontrole çağırdı inşallah o zaman karından bakıcakmış
Görebildiniz miiAnladm canm tamm sagl. Ins yarn bizde goruruz
Gerçekten anlıyor musunuz benım ki kesınlesır gözükünce size sorayımAz bilgim var kuzumm haber verirsin mutlaka
Zor ve stresli oldu canm ama şükür gördükGörebildiniz mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?