Gebelik kesesi göründü

Çok sevindim canım Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:) aynı gidiyoruz işte bizde 2 hafta sonra kalp atışları ve embriyo için gidicez inşallah duyabilir görebiliriz

17 eylül persembe gidicez nasipse. Ins canm görürüz duyarz. Allahm nasip etsin inş güzel haberleri duymayı.

Kalp atışını bile görebilirsiniz siz belki doktorunuz dinletmez ama beta yükselişine göre görmeniz lazım :)

Kalp atışını bile görebilirsiniz siz belki doktorunuz dinletmez ama beta yükselişine göre görmeniz lazım :)
4 eylul de kan 6000 ciwarndaydi canim keseyi anca grebildik. Ins 17 eylul de gidince dedigin gibi biz duymasak bile ( ki inş duyarız ) doktorumz duyar da icimiz dha da rahatlar. Hala anne bablar dışında kimseye söyleyemedik bile korkudan hamile oldgumu

Merhaba, sağlıkla gelsin bebeğiniz. Bizde de kese görünmedi henüz, yarın randevum var yine. Çok korkuyorum

Merhaba, sağlıkla gelsin bebeğiniz. Bizde de kese görünmedi henüz, yarın randevum var yine. Çok korkuyorum
Deger kactı ve kac haftalikti göremediginz de canm . Doktorun odasnda bizde göremedik snra baska daha ayrıntılıya girdk oyle gorebildik cnku. Ins gorursunz canm sikilma hic dua et bol bol

Deger kactı ve kac haftalikti göremediginz de canm . Doktorun odasnda bizde göremedik snra baska daha ayrıntılıya girdk oyle gorebildik cnku. Ins gorursunz canm sikilma hic dua et bol bol
Adetim düzensiz, yumurtlama takibi yapmadığım için tam haftasını bilemiyorum açıkçası ama beta değerlerine göre tahmini 5+3üm şu anda. En son perşembe günü bakıldı. Hcg 1087di.

Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bende dahil

Adetim düzensiz, yumurtlama takibi yapmadığım için tam haftasını bilemiyorum açıkçası ama beta değerlerine göre tahmini 5+3üm şu anda. En son perşembe günü bakıldı. Hcg 1087di.
Gorursun canm 5+2 adet tarihime göre ultrasndaki keseye göre de 5+4 dü. Sende görürsün ins haber ver mutlaka

Gorursun canm 5+2 adet tarihime göre ultrasndaki keseye göre de 5+4 dü. Sende görürsün ins haber ver mutlaka
İnşallah görürsün canım dualarım seninle ☺
Sağ olun kızlar inşallah. Ne zormuş hamilelik, test yaptım pozitif çıktı oley olmuyormuş, bir sürü ayrıntısı var. Allahım sağlıkla nasip etsin, hepimiz mutlu haberler alalım hep.

Sağ olun kızlar inşallah. Ne zormuş hamilelik, test yaptım pozitif çıktı oley olmuyormuş, bir sürü ayrıntısı var. Allahım sağlıkla nasip etsin, hepimiz mutlu haberler alalım hep. ☺
Kesinlikle öyle ben normal hamilelik haberi alıcam sonra her ay ultrasonda bakacak sanıyordum öyle değilmiş kan testi yükselişi kese kalp atışı vs vs Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sağ olun kızlar inşallah. Ne zormuş hamilelik, test yaptım pozitif çıktı oley olmuyormuş, bir sürü ayrıntısı var. Allahım sağlıkla nasip etsin, hepimiz mutlu haberler alalım hep. ☺
Tedawi ile oldu benim canm 3 test yptım sewinemedim inanamadm hatta snra kan yukseldi yukselmedi snra kese snra icnde emriyo snra kalp atışı yeminle günler bitmiyo randewu gunu kalbim yerinden ckcak gibi gidiyorum zaten allahm artk görsun duysun sesimizi saglikla her kontrlmuz gecsn de kucagimiza alalm

Kızlar benim de randevum salı günü dua eder misiniz göreyim keseyi içim rahatlasın çok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…