Gebelik kesesi göründü

Ins canm görürsün kac haftaliksin yarin gdince
Canım ben salı gidicem,dr son adet gününe göre değil de yumurtlama dönemine göre hesapladı diye düşünüyorum konuşmuyorlar ki doktorlar salı günü gittiğimde üç haftalık demişti sat günüm 2 Ağustos

Salı okuyup yarin yazmam peki son adet günunun ilk gunune gore baz aliyolar ya canm hatta tedawi ile oldugu icin adetten 2 gün önce idrar testi yapmstm çift cizgi gorunce adet gunum saglik ocagina gitmistim kan vermek icin sonuc 770 ckmisti 4 haftaliksn demisti adet tarihmle ayni yani. Senin kac cimmisti degerin 3 haftalik demis sanaSorma sorma ah o doktorlar tamm hergun kac hamile goruyolar da biz ilk yasiyoruz onlar kadr rhat olamiyoruz ee onlarda cok ayrinti anltmiyo kaderimiz doktorlar cekcez napalm

383 çıkmıştı canım değerim regl günümden bir gün sonra doktora kaç haftalık demiştim henüz çok yeni 2-3 haftalık demişti sanırım geç döllenme olmuştur hayırlısıyla keseyi göreyim farklı dr gidicem

Canım 4 hafta erken değil mi kese görmek için? İnşallah görürsünüz göremezsen de panik yapma çok küçüktür henüz minnoş

şöyle fotolar bile ınsana ıyı gelıyor:) o ka mutlu oluyorum ki:) rabbım saglık sıhhat versın hayırlısıyla dogsun ınsallah :)

Anladm canm olabilir gec döllenme. Öyleyse de 4.5 5 haftada vajinal ultrasnda gorunuyo diyolar ama benim 5+4 de vajinal de bile gorunmemsti sıpa ayrntili ultrasna girdik orda gördük anca. Ins görürsün ama görmezsen de doktorun ister herhlde tekrr kan ordaki artisa göre benim gibi ayrntiliya gönderir diye dusunuyorm 8 mm boyundaydi kesem hatta nasl görünsün canm kese de haklı aslnda

Bişey sorabilir miyim biraz alakasız ama ultrason görüntüsünde yan taraf da küçük küçük şeyler var ya onlar sanırım yumurta ama hamilesin de niye onlar var
yumurtalıklar dogdumuzdan berı var :) ultrasonda hepsı cıkıyo :))

Merhaba canim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah. Ben adetim 5 gun oluyor geceli beta degerin de 450 cikti ama malesef Kese görulmedi? Sizin beta kac acaba? Bide ultrason Karin dan mi bakildi ?

Merhaba canim rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah. Ben adetim 5 gun oluyor geceli beta degerin de 450 cikti ama malesef Kese görulmedi? Sizin beta kac acaba? Bide ultrason Karin dan mi bakildi ?
450 de beta kesenin görünmesi imkansız 3000 falan anca karında görünür stres yapmayın lütfen

Merhaba :) Benim vajinal olarak görülmüştü kese beta 2300 dü. Zaten 2000 olduğunda vajinal olarak , 6000 olduğunda da karından görülüyormuş. 450 de görünmesi imkansız gibi yani o yüzden moralinizi bozmayın :) iki günde bir iki-üç katı artan bir değer beta. 3-4 güne sizinde 2000i geçer o zaman görürsünüz muhtemelen :)

Normal az kanama degil baya adet gibi kanama var 3 gundur lekelenme oluyordu. Beta degerlerim de düsmedi yukselince hastehaneye yatis yaptilar igneler serum verildi. 2 gun sonra tekrar beta bakilcak.
Bende yazdıklarınızı şimdi gördüm de benim bir arkadaşımda 2-3 gündür lekelenme yaşamıştı hamileliğin ilk haftalarında. Kahverengi-acik pembe gibi oluyormuş genelde rengi lekelenmenin. Yoğunluğu kişiye göre değişir tabi sizinkinin rengi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…