Gebelik korkum yardim...

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin

Ikinizin tarafindan bakınca her iki tarafta hakli kirip dokme haricinde..
Yani esin 32 yasina gelmis cocuk ozlemi duyuyor olması cok normal sizinde kendi acinizdan hakli taraflarinuz var ama kiloyu cok sorun etmeyin bence cocuk olduktan sonra keske daha cabuk yapsaymışım diyeceksiniz.
Ayrica her kadin dogumda cok kilo aliyo die birsey yok aksine veren de var birde olmama gibi durumlar ve tedavu süreçleri de baya uzun surebilir keske daha erkenden düşünseydim diyebilirsiniz.

Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence

Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence

Biraz yazım tarzın fazla kırıcı olmuş

Öncelikle kilo vermek için bir çözüm bulun. Selektra psikolojik destek içindi sanırım değil mı? Ne gibi bir sorununuz var? Birden kendi kendinize o ilacı bırakmayın doktora danışmadan kesinlikle bırakmayın.
Kırıp dökmek saçma ama aranızda nasıl gelişti konu tartışmaya döndü bilemiyoruz. Belki konuşma esnasında sinirlendi durup durup çocuk için hazır değilim dediğinde de kırıp dökemez diye düşünüyorum.
Siz kilo vermek için elinizden geleni yapın sonra çocuk istiyorsanız yapın. İstenmeyen gebeliklerde çocuklar malesef sorunlu oluyorlar anne karnında etkilendiklerinden dolayı.

Ne kadar çirkin bir yorum bu böyle ya karşınızda zaten bu konuyu dert etmiş bir kadın var nasıl böyle konuşabiliyorsunuz hayret. Derdine derman olmaktan çok yerme derdinde gibisiniz

Ben kötü birşey söylemedim onu kırmak içinde yazmadım gerçekten. Sadece durumu anlaması için .

İçinizde kötülük yoktur eminim ki ama kaygı yaşayan birine bence bu kdr sert yazmak acımasızca olmuş biraz düşüncemi söylemek istedim nacizane

Canim benimle ayni durumdasin bende ayniyim esim bebek isitiyor ama ben piskolojik olarak rahatsizim panik atak var bende ustelik ilk gebeligimde 3 bucuk aylikken karnimda kalbi durdu dahada kotu durumdayim senden ne yapacagimi bende bilmiyorum simdide ya hamileyken hastalanirsam korkum basladi

Siz de 160 boyunda olan birine göre 42 kilo çok zayıfsınız.bi destek alın kilo alın da yaşama dönün...şimdi size bunları söylesem kırılırsınız değil mi?

Ayrica canim ben stresten 77 kilodan iki ayda 63 kiloya dustum cok streste hic iyi degil benim yaptiklarimi yapma akisina birak

Siz de 160 boyunda olan birine göre 42 kilo çok zayıfsınız.bi destek alın kilo alın da yaşama dönün...şimdi size bunları söylesem kırılırsınız değil mi?
Hayır kırılmam kırılacak birşey Yok . Ben hep zayıftım bünyem bu şekilde hiç bir sağlık sorunum yok memnunum .Ama konu sahibi canım seni kırdıysam özür dilerim msjı düzenleyebilen düzenlerdim İnan özür dilerim .

Sorun kilo degil kizlar cok zayif insan var tanidigim yillardir anne olamayan ve bir o kadarda kilolu insan var mesela eltim 100 kilo ama anne oldu simdi de ikinciye hazirlaniyor ablam 105 kiloyla dogum yapti ve daha bir o kadar var yani

Canım 1.72 boy 92 kilo ile hamile kaldım 103le doğuma girdim rahat bir hamilelik geçirdim karbonhidratı olabildiğince azalttığın sürece kilo alımı da az oluyor. Doğumdan 2 hafta sonra 89 kiloya inmişim sen düşün artık. Hamilelikte sıkıntı yaşayacak olduktan sonra zayıfken de yaşayabilirsin. Bunları şimdiden düşünmen yersiz.

oncelikle kendi sagliginiz icin kilo verin
cok gencsiniz , bir saglik sorununuz mu var? nasil bu kadar kilo aldiniz?
kilo verip sonra bebegi dusunun , bu kilonun uzerine hamilelikte de alinacak kilolar ile sagliginizi cok ciddi tehlikeye atmis olursunuz

Anam o ne? Kiz puf desem ucacan desene ... biraz kilo almaya calis direncinde olmaz bole belki.. gerci mukemmel olmali istedigini yiyebilmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…