Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Ben kötü birşey söylemedim onu kırmak içinde yazmadım gerçekten. Sadece durumu anlaması için .Biraz yazım tarzın fazla kırıcı olmuş
Ne kadar çirkin bir yorum bu böyle yaBen olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Ben kötü birşey söylemedim onu kırmak içinde yazmadım gerçekten. Sadece durumu anlaması için .
Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Hayır kırılmam kırılacak birşey Yok . Ben hep zayıftım bünyem bu şekilde hiç bir sağlık sorunum yok memnunum .Ama konu sahibi canım seni kırdıysam özür dilerim msjı düzenleyebilen düzenlerdim İnan özür dilerim .Siz de 160 boyunda olan birine göre 42 kilo çok zayıfsınız.bi destek alın kilo alın da yaşama dönün...şimdi size bunları söylesem kırılırsınız değil mi?
Canım 1.72 boy 92 kilo ile hamile kaldım 103le doğuma girdim rahat bir hamilelik geçirdim karbonhidratı olabildiğince azalttığın sürece kilo alımı da az oluyor. Doğumdan 2 hafta sonra 89 kiloya inmişim sen düşün artık. Hamilelikte sıkıntı yaşayacak olduktan sonra zayıfken de yaşayabilirsin. Bunları şimdiden düşünmen yersiz.Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Anam o ne? Kiz puf desem ucacan desene ... biraz kilo almaya calis direncinde olmaz bole belki.. gerci mukemmel olmali istedigini yiyebilmek :)Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?