bebek icin etrfaı kırık döken yarın bu cocuk cok aglıyo susmyo uykusuzum diyede kırıp döker sakın esin icin cocuk yapma bende 5 seneyi gecti esimden emin degilim kafalarımız uyusmuyo yarın ayrılırsam diye bende ccouk yapımıyorum ailemde geri kafalı bosansam zor ugrasırımKizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Ne kadar kabasınız öyleBen olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Bence bir sorun olmaz ben 100 kiloyum ve hamileyim bence şükür edin halinizeKizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Özür diledim 10 kere mi dilemem lazımNe kadar kabasınız öyle
Gerçekleri yazmış. 25 yaşında bir kadın olarak hem fiziksel sağlığı hem de psikolojik sağlığı açısından kilo vermesi gerekir. Eminim ki bu durum onu pek çok yönden kısıtlıyordur.Biraz yazım tarzın fazla kırıcı olmuş
Belki gerçekler yüzüne vururda zayıflarNe kadar çirkin bir yorum bu böyle yakarşınızda zaten bu konuyu dert etmiş bir kadın var nasıl böyle konuşabiliyorsunuz hayret. Derdine derman olmaktan çok yerme derdinde gibisiniz
Siz benim iki katımsınız ne demek yahu şu dilinizin ayarı ne kadar bozuk.destek misin köstek mi sana çubuk kraker demek gibi oluyor suanBen olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Offf tamam abartmayın 10 kere özür diledik daha ne yapalımSiz benim iki katımsınız ne demek yahu şu dilinizin ayarı ne kadar bozuk.destek misin köstek mi sana çubuk kraker demek gibi oluyor suan
Bişey yapmanıza hacet yok dahaOfff tamam abartmayın 10 kere özür diledik daha ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?