Hahayt ama kimse anlamıyor herkes 50 filan sanıyor beni çok garipAnam o ne? Kiz puf desem ucacan desene ... biraz kilo almaya calis direncinde olmaz bole belki.. gerci mukemmel olmali istedigini yiyebilmek :)
Saçma bi yorum kesinlikle. Belki ilaçlar yüzünden kilo aldı belki stresten yada herneyse. Yaşamam bile çok zor demişsiniz. Bende sizinle aynı kiloları gördüm banada kilolu insanlar acayip geliodu istese zayıflar diyordm taki kilo alana kadar. Biraz empati lütfen.Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Cok. Dogru bence. Biz cok cocuk isteyen bir cift degildik. Yani biraz daha oyalanalim diyorduk hatta ben hapa tekrar baslayacaktim. Daha karar verememistik dogrusu. Bir korunuyor bir korunmuyorduk. Hamile kaldim bizi gor. Sanarsin yillardir cocuk istiyoruz. Suan kendimi anne olmak icin yaratilmis gibi hissediyorum. Allahim sag salim kicagimiza almayi nasip etsin ve yoklugunu yasatmasin. Sen de bebek sahibi olmak istiyorsan erteleme. Ben de 84 le hamile kaldim boyum1.68 ama yine kiloluydum.O.bebek karnına düşmeden hiçbir zaman hazırim diyemezsin ben böyle düşünüyorum
Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Evet canım dediğin gibi gerçekten bende 2. Ye kendimi hiç hazır hissedebilir evimi sanmıyorum sonunda karar verdim ve diyorum ki neden 4 sene beklemisimCok. Dogru bence. Biz cok cocuk isteyen bir cift degildik. Yani biraz daha oyalanalim diyorduk hatta ben hapa tekrar baslayacaktim. Daha karar verememistik dogrusu. Bir korunuyor bir korunmuyorduk. Hamile kaldim bizi gor. Sanarsin yillardir cocuk istiyoruz. Suan kendimi anne olmak icin yaratilmis gibi hissediyorum. Allahim sag salim kicagimiza almayi nasip etsin ve yoklugunu yasatmasin. Sen de bebek sahibi olmak istiyorsan erteleme. Ben de 84 le hamile kaldim boyum1.68 ama yine kiloluydum.
Ben de 1.60 boyunda 55 kiloyum. 42 kilo baya düşük bir rakam. Bence siz de bir diyet bir spora başlayın zira bunlar sadece kilo vermek için yok.Ben olsam o kiloyla bende hamile kalmak istemem . Benim boyum 160 42 kiloyum siz benim 2 katımsınız. Bu şekilde hamile kalmayı bırakın yaşamam bile çok zor olsa gerek . Diyet spor bu işi çözün bence
Kocana guvenip çocuk yapma.sen istiyor musun önemli olan bu.Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin
Yukarda özür diledim açıklama yaptım kilomdan memnunum teşekkür ediyorumBen de 1.60 boyunda 55 kiloyum. 42 kilo baya düşük bir rakam. Bence siz de bir diyet bir spora başlayın zira bunlar sadece kilo vermek için yok.
Yazı tarzınız biraz kırıcı olmamış mı sizce de? Umuyorum farkına varmışsınızdır biraz bile olsa.
Arkadssm 90 küsür kilolarda hamile kaldı. Sorunsuz doğum yaptı. Şekeri falanda vardı hatta onun ama bi problem cikmadi. Tek sorun bebiside malesef obez çok kilolu annedenmi kaynaklaniyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?