- 18 Eylül 2020
- 92
- 21
- 38
- 32
- Konu Sahibi Fascinated
-
Doktora gittinmi canım bidaha test yap bende kimyasal geçirirken önce değerim 9 çıktı kanama başladı sonra iki gün geçince tekrar yaptm iki katı olmuştu ama kanama devamda ediyodu iki gün sonra tekrar yaptm düşmüştü bidaha da yapmadım kanamayla gitmiştir diye ama senin düşüp yukselmisKızlar geçen ay hamilelikten şüphelendim beta 13 çıktı 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı doktor kimyasal gebelik adet göreceksin dedi. Dediği günün ertesi günü kahverengi kanama sonra kırmızya dönen 2 3 gün kanama yaşadım. Adet bitimi beta düşmüş mü dye hastaneye gttim o arada antbyotk başlamştım hmde. Antbyotği de enfeksyon için kullanıyordum kan verdim tekrardan adet bittikten 4 gün sonra beta 13 çıkmış bu mümkün mü? Bende beta düşmüştr nede olsa dye üstünde durmamştım e nabız dan bugün farkettim. Benm yaşadığım nedir? Ağrım vs yok hamilelik belrtileri var gbi de hssedyorum. Brde monodoks kullandım o dönemde 4 gün yani betanın 13 çıktığı günlerde. Ben hamile miyim değil miyim kafam çok karştı başına grlen var mı
Canım benim değer düştü kanamam oldu bitti üzerinden 4 gün geçti değer öyle 13 çıkmışDoktora gittinmi canım bidaha test yap bende kimyasal geçirirken önce değerim 9 çıktı kanama başladı sonra iki gün geçince tekrar yaptm iki katı olmuştu ama kanama devamda ediyodu iki gün sonra tekrar yaptm düşmüştü bidaha da yapmadım kanamayla gitmiştir diye ama senin düşüp yukselmis
Yaa bugün tekrar kan testi yapsana yukselmisse sağlıklı olabilir inşallah oyledirCanım benim değer düştü kanamam oldu bitti üzerinden 4 gün geçti değer öyle 13 çıkmış
Canım geçen ay demişsin anlayamadım bunu yenimi yasiyosun geçen ay yaşadın bidaha test yapmadnmiKızlar geçen ay hamilelikten şüphelendim beta 13 çıktı 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı doktor kimyasal gebelik adet göreceksin dedi. Dediği günün ertesi günü kahverengi kanama sonra kırmızya dönen 2 3 gün kanama yaşadım. Adet bitimi beta düşmüş mü dye hastaneye gttim o arada antbyotk başlamştım hmde. Antbyotği de enfeksyon için kullanıyordum kan verdim tekrardan adet bittikten 4 gün sonra beta 13 çıkmış bu mümkün mü? Bende beta düşmüştr nede olsa dye üstünde durmamştım e nabız dan bugün farkettim. Benm yaşadığım nedir? Ağrım vs yok hamilelik belrtileri var gbi de hssedyorum. Brde monodoks kullandım o dönemde 4 gün yani betanın 13 çıktığı günlerde. Ben hamile miyim değil miyim kafam çok karştı başına grlen var mı
Canım şöyle konuşayım ben 14 eylülde adet gördüm. 14 Eylül öncesinde kimyasal gebelik yaşadım ve regl kanamam 14 eylülde başladı. Ardından 21 eylülde tekrar beta hcg test yaptırdım düştü mü diye 13 değeri çıkmış. Ayrıca bunun dışında 23 eylülde de eşimle korunmasız ilişki tek ilişki yaşadım. 25 eylülde de yumurtlama günümdü. Şu anda da hamilelik belirtim var. Ancak ben bu 21 eylülde yaptırdığım testte beta nasıl 13 çıktı onu anlayamıyorumCanım geçen ay demişsin anlayamadım bunu yenimi yasiyosun geçen ay yaşadın bidaha test yapmadnmi
Testi yarın yapacağız eşim yarın götürecek hastaneye. Bakalım ne çıkacak ama gebelik belirtilerim var. Az az kasık ağrım hafif oluyorYaa bugün tekrar kan testi yapsana yukselmisse sağlıklı olabilir inşallah oyledir
Bnmde dusup kalkiyor o arada lekelenmemde olduKızlar geçen ay hamilelikten şüphelendim beta 13 çıktı 2 gün sonra kan verdim 10 çıktı doktor kimyasal gebelik adet göreceksin dedi. Dediği günün ertesi günü kahverengi kanama sonra kırmızya dönen 2 3 gün kanama yaşadım. Adet bitimi beta düşmüş mü dye hastaneye gttim o arada antbyotk başlamştım hmde. Antbyotği de enfeksyon için kullanıyordum kan verdim tekrardan adet bittikten 4 gün sonra beta 13 çıkmış bu mümkün mü? Bende beta düşmüştr nede olsa dye üstünde durmamştım e nabız dan bugün farkettim. Benm yaşadığım nedir? Ağrım vs yok hamilelik belrtileri var gbi de hssedyorum. Brde monodoks kullandım o dönemde 4 gün yani betanın 13 çıktığı günlerde. Ben hamile miyim değil miyim kafam çok karştı başına grlen var mı
Yaşamıştım ama adet gördüm üstüne. Hala devam edebilir mi?Kimyasal gebelik yasiyorsunuz
Bende lekelenme yok yumurtlama akıntısı oldu 4 5 gün sünen beyaz akıntı şu anda da limon sarısı akıntı geliyorBnmde dusup kalkiyor o arada lekelenmemde oldu
Sanmiyorum canmYaşamıştım ama adet gördüm üstüne. Hala devam edebilir mi?
Saglik gebelik oldugunu dusunmuyom buyuk ihtimalle kimyasaldirBende lekelenme yok yumurtlama akıntısı oldu 4 5 gün sünen beyaz akıntı şu anda da limon sarısı akıntı geliyor
Ben bilmiyorum sadece değeri görmek istiyorum bir an önce. Onu da yarın yazarım. :)Saglik gebelik oldugunu dusunmuyom buyuk ihtimalle kimyasaldir
Benide etiketle insallah gebeligin saglikli ilerlerBen bilmiyorum sadece değeri görmek istiyorum bir an önce. Onu da yarın yazarım. :)
Anladım canım peki 21 Eylül'de 13 çıkınca neden iki üç gün sonra tekrar baktrmadin HCG yeCanım şöyle konuşayım ben 14 eylülde adet gördüm. 14 Eylül öncesinde kimyasal gebelik yaşadım ve regl kanamam 14 eylülde başladı. Ardından 21 eylülde tekrar beta hcg test yaptırdım düştü mü diye 13 değeri çıkmış. Ayrıca bunun dışında 23 eylülde de eşimle korunmasız ilişki tek ilişki yaşadım. 25 eylülde de yumurtlama günümdü. Şu anda da hamilelik belirtim var. Ancak ben bu 21 eylülde yaptırdığım testte beta nasıl 13 çıktı onu anlayamıyorum
Canım sonucun nedir son durumunTesti yarın yapacağız eşim yarın götürecek hastaneye. Bakalım ne çıkacak ama gebelik belirtilerim var. Az az kasık ağrım hafif oluyor
Canım 15 çıktı değerim. Doktor yanlış ölçüm olabileceğini söyledi. Çünkü kanamam ağrım yok gebelik belirtilerim var. 2 gün sonra 2 ye katlanırsa gebelik var dediCanım sonucun nedir son durumun
Adetime 1 hafta var henüz. Bir hafta kala iyi bir değer olabileceğini söylediCanım 15 çıktı değerim. Doktor yanlış ölçüm olabileceğini söyledi. Çünkü kanamam ağrım yok gebelik belirtilerim var. 2 gün sonra 2 ye katlanırsa gebelik var dedi
Hcg düşmüştür dedim sonuca bile bakmadım kanamam btti ağrım yoktu çünkü.Anladım canım peki 21 Eylül'de 13 çıkınca neden iki üç gün sonra tekrar baktrmadin HCG ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?