Merhaba kan verdiniz miadete 5 gün var az önce dayanamayıp test yaptım çok az belli belirsiz bi çizgi belirdi
belirtilerim 3-4 gündür sağ kasık batması ara ara yoklayan mide bulantısı ve bel ağrısı onun dışında her ay göğüs ağrım olurdu ama bu ay yok deneyimlerinizi paylaşır mısınız belki de çizgi yok ben çok istediğim için görüyor olabilirim
hayır vermedim daha sonra 2 ayrı marka testle negatif çıktı umudum kalmadı o sebeple kan vermek de istemedimMerhaba kan verdiniz mi
hanımlar adetim 2 gün geçti hala olmadım ara ara olacak gibi kasıklarım ağrıyor sonra geçiyor dün test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir miadete 5 gün var az önce dayanamayıp test yaptım çok az belli belirsiz bi çizgi belirdi
belirtilerim 3-4 gündür sağ kasık batması ara ara yoklayan mide bulantısı ve bel ağrısı onun dışında her ay göğüs ağrım olurdu ama bu ay yok deneyimlerinizi paylaşır mısınız belki de çizgi yok ben çok istediğim için görüyor olabilirim
Ben varım canımkızlar aynı durumu yaşayan yokmu
Canım birde testlerini ilk idrar ile mi yapıyorsun?kızlar aynı durumu yaşayan yokmu
şaka gibi ikimizinde ümidi yoktu bi anda böyle bişeyle tekrar karşılaştık gerçekten umudum kalmamıştı normalde dün olmam gerekiyordu havalardandır dedim umursamadım bugün de olmadım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum inşallah ikimizin de gönlünden geçenler nasip olur senin baya geçmiş yarın test yapınca bana haber verir misin lütfen inşallah güzel haberlerle gelirsin bende test yapmak istiyorum ama bu ay 3 defa test yaptım zamanlamam yanlıştı belki de erken yaptım bilmiyorum şuan tekrar yapıp tek çizgi görmek istemiyorumBen varım canımbende henüz olamadım 10 gün gecikme var neredeyse dün gece test yaptım çıkmadı,ancak günlük pedin yarisi kadar çamur gibi akıntı gelmiş, daha sonra tekrar geldi ama çok az, bugün hiçbirsey yok mesela, benimde alt karnıma gaz sancısı gibi sancı giriyor ara ara bende geç dollenmeden şüpheleniyorum yarın ilk idrarla test yapacağım,burada geç döllenme yaşayanları okudum regli gecikmesinden iki hafta sonra falan öğrenen çok kişi olmuş
hiç birini ilk idrarla yapmadım yumurtlama takibi de yapmadım ama günaşırı birliktelikler oldu belki sonrakilerde oldu ben test yaptığımda erken davrandım hiç birşey bilmiyorum kafam çok karıştı ben hayatımda geç olduğumu bilmem hep 2 gün önden gelir bu kez 2 gün gecikti inşallah güzel şeyler oluyordurCanım birde testlerini ilk idrar ile mi yapıyorsun?
Amin canim inşallah yaşaka gibi ikimizinde ümidi yoktu bi anda böyle bişeyle tekrar karşılaştık gerçekten umudum kalmamıştı normalde dün olmam gerekiyordu havalardandır dedim umursamadım bugün de olmadım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum inşallah ikimizin de gönlünden geçenler nasip olur senin baya geçmiş yarın test yapınca bana haber verir misin lütfen inşallah güzel haberlerle gelirsin bende test yapmak istiyorum ama bu ay 3 defa test yaptım zamanlamam yanlıştı belki de erken yaptım bilmiyorum şuan tekrar yapıp tek çizgi görmek istemiyorum
Birde stres yapma kuzumşaka gibi ikimizinde ümidi yoktu bi anda böyle bişeyle tekrar karşılaştık gerçekten umudum kalmamıştı normalde dün olmam gerekiyordu havalardandır dedim umursamadım bugün de olmadım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum inşallah ikimizin de gönlünden geçenler nasip olur senin baya geçmiş yarın test yapınca bana haber verir misin lütfen inşallah güzel haberlerle gelirsin bende test yapmak istiyorum ama bu ay 3 defa test yaptım zamanlamam yanlıştı belki de erken yaptım bilmiyorum şuan tekrar yapıp tek çizgi görmek istemiyorum
inşallah güzel haberler alacağız haber bekliyorumBirde stres yapma kuzumşimdi okudum regli tarihin düzenliymis senin salı gününe kadar olmazsan kan testi ver bence geç dollenmeyse bile çıkar herhalde
İnşallah canım ya bende sıkıldım artık bu belirsizlikten,inşallah güzel haberler alacağız haber bekliyorum
Hayıt macunu araştırmanızı öneririmİnşallah canım ya bende sıkıldım artık bu belirsizlikten,1-2 ay daha bekleyim olmadı hsg çektirmek istiyorum,birde dr. Gökçen hoca var bilmiyorum duydun mu?ürün çıkardı hamile kalmayı kolaylaştırmak için,eğer dikkatini çekerse bilgi veririm
merak ediyorum test yaptınız mı inşallah sonuç sizi çok mutlu ederİnşallah canım ya bende sıkıldım artık bu belirsizlikten,1-2 ay daha bekleyim olmadı hsg çektirmek istiyorum,birde dr. Gökçen hoca var bilmiyorum duydun mu?ürün çıkardı hamile kalmayı kolaylaştırmak için,eğer dikkatini çekerse bilgi veririm
Yok canım yapamadım,yapınca haber vereyim sizemerak ediyorum test yaptınız mı inşallah sonuç sizi çok mutlu eder
ben regl oldum bu sabahYok canım yapamadım,yapınca haber vereyim sizesizde durum nedir?
Hadi ya,sağlık olsun canım sonra ki aylarda güzel haber alırsın Allahın izni ile sıkma canınıben regl oldum bu sabah
yine de çok üzülüyorum hiç gecikme yaşamazdım bu ay gecikme olunca çok umutlandım hayırlısı olsun inşallah sen de hüsrana uğramazsınHadi ya,sağlık olsun canım sonra ki aylarda güzel haber alırsın Allahın izni ile sıkma canınıbende test yaptım yine birşey çıkmadı
Bilemezsin belki vücut gebeliğe hazirliyordur kendini ondan olmuşturyine de çok üzülüyorum hiç gecikme yaşamazdım bu ay gecikme olunca çok umutlandım hayırlısı olsun inşallah sen de hüsrana uğramazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?