• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik mi lütfen yardımcı olun

dnyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
22
6
1
25
adete 5 gün var az önce dayanamayıp test yaptım çok az belli belirsiz bi çizgi belirdi
belirtilerim 3-4 gündür sağ kasık batması ara ara yoklayan mide bulantısı ve bel ağrısı onun dışında her ay göğüs ağrım olurdu ama bu ay yok deneyimlerinizi paylaşır mısınız belki de çizgi yok ben çok istediğim için görüyor olabilirim 🥺

Eklentiler

• IMG_8849.webp
    IMG_8849.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 192
Guvenilir marka bildigim kadariyla ay hafi insallah 2 gun sonra bence tekrar yap ona gore kan verirsin canım insallah gonlune göre olur 💜
inşallah çok teşekkür ederim umarım test beni yanıltmıyodur elim ayağım birbirine girdi şuan kimseye bişey diyemiyorum eğer yoksa eşimi de ümitlendirmek istemiyorum

Sanki hafif ben de gördüm zaten daha erkenmiş bir iki gün içinde tekrar yaparsanız daha iyi görürsünüz inşallah sağlıklı afiyetli bir gebelik ve doğumunuz olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Sanki hafif ben de gördüm zaten daha erkenmiş bir iki gün içinde tekrar yaparsanız daha iyi görürsünüz inşallah sağlıklı afiyetli bir gebelik ve doğumunuz olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻

Bu ay 5 tane test yaptık hepsı boyleydı malesef adet oldum umarım bebıs sızledır

adete 5 gün var az önce dayanamayıp test yaptım çok az belli belirsiz bi çizgi belirdi
belirtilerim 3-4 gündür sağ kasık batması ara ara yoklayan mide bulantısı ve bel ağrısı onun dışında her ay göğüs ağrım olurdu ama bu ay yok deneyimlerinizi paylaşır mısınız belki de çizgi yok ben çok istediğim için görüyor olabilirim 🥺
Çizgi yok gibi ben göremedim bikaç güne tekrarlayın alttaki çizginin yansıması gibi

Aslında kamerada belli olmuyor ilk yaptığımda ekran hep kırmızıydı bekledim gitmedi bende üfledim dağıldı böyle oldu 😀 alttaki test 2 gün önce yaptığım testti
1000110203.webp

Aslında kamerada belli olmuyor ilk yaptığımda ekran hep kırmızıydı bekledim gitmedi bende üfledim dağıldı böyle oldu 😀 alttaki test 2 gün önce yaptığım testtiEki Görüntüle 3606907
bu test sanırım artımet bu arada hatalı çıktığını çok söylüyorlar negatif çıkıp hamile olanlar da var pozitif çıkıp olmayanlar da başka bi testle tekrar edin bana da herkes 1-2 gün bekle dedi ama ben dayanamadım bugğn sağlık ocağına gidip kan vereceğim 10 aydır o kadar test yaptım ve hayal kırıklığına uğradım ki ilk defa belli belirsiz bi çizgi görünce tutamıyorum kendimi🥹

bu test sanırım artımet bu arada hatalı çıktığını çok söylüyorlar negatif çıkıp hamile olanlar da var pozitif çıkıp olmayanlar da başka bi testle tekrar edin bana da herkes 1-2 gün bekle dedi ama ben dayanamadım bugğn sağlık ocağına gidip kan vereceğim 10 aydır o kadar test yaptım ve hayal kırıklığına uğradım ki ilk defa belli belirsiz bi çizgi görünce tutamıyorum kendimi🥹
Evet,bugün eşim akşam alacak tekrar yapacağım kaç gündür kasık ağrısı,2 gündür mide bulantısı,baş ağrısı,ara ara gelen göğüs ucu ağrısı var, regli olmadım kaç gündür ya akinti yada minik minik lekelenme oluyor nasip artık 🤲çok haklısın canım, inşallah sizde vardır yaa🤲🌸 sonucunu benimde paylaşır mısın?çok mutlu olurum🌸

Evet,bugün eşim akşam alacak tekrar yapacağım kaç gündür kasık ağrısı,2 gündür mide bulantısı,baş ağrısı,ara ara gelen göğüs ucu ağrısı var, regli olmadım kaç gündür ya akinti yada minik minik lekelenme oluyor nasip artık 🤲çok haklısın canım, inşallah sizde vardır yaa🤲🌸 sonucunu benimde paylaşır mısın?çok mutlu olurum🌸
sağlık ocağında kan veremedim sabah 10 dan sonra kan alımı yokmuş malesef farklı iki gebelik testi yapıcam adetime 4 gün var çünkü pozitif çıkaraa bu testler de pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Back
X