Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamile misiniz acaba?İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bende çok belirti aradım aylarcaama öyle olmuyormuş hiç bir belirtim yok şuan göğüs hassasiyeti ve akıntı su gibi oluyor başka birşey yok
![]()
bugün kan veremedim eve döndüm ve gelirken iki ayrı marka test aldım malesef ikiside negatif adet günüme 4 gün var bacaklarım ve belim inanılmaz ağrıyor sanırım adet olacağım inşallah siz hamişsinizdirMerhaba hamile misiniz acaba?
Çok şükür evetMerhaba hamile misiniz acaba?
Ayy Çok sevindim adınızaÇok şükür evetRabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım yabugün kan veremedim eve döndüm ve gelirken iki ayrı marka test aldım malesef ikiside negatif adet günüme 4 gün var bacaklarım ve belim inanılmaz ağrıyor sanırım adet olacağım inşallah siz hamişsinizdirbenim umudum yine sonra ki aylara kaldı bunda da bi hayır vardır diyip adetimi bekliyorum
ümitlendirmek istemem ama kaset test de silik de olsa çıktıysa hamilesinizdir diye düşünüyorum inşallah öyledir ve inşallah sağlıklı bi gebelik süreci olur sizin içinHayırlısı olsun canım yavalla bence insanı en çok yıpratan yoran süreç bu bekleme süreci beni çok fazla etkiliyor,benim de sürekli hafif kasık batması ağrısı oluyor,reglide olamadım sadece lekelenme oluyor,2 gündü midem aşırı bulunmaya başladı,birkaç gündür de hem sırt hem bacak ağrım oluyor sanki romatizma var gibi hayat kalitem düştü resmen,14 ünde test yaptım negatif,15inde yaptım silik çıktı,16 inde yaptım (kaset) silik çıktı,bugün de yaptım hicbirsey çıkmadı
Teşekkür ederim,daha öncelerde de silik çıkmıştı kan testi negatif bu sefer bekleyeceğim koyulasma olduğu zaman gideceğimümitlendirmek istemem ama kaset test de silik de olsa çıktıysa hamilesinizdir diye düşünüyorum inşallah öyledir ve inşallah sağlıklı bi gebelik süreci olur sizin için
Amin inşallahAyy Çok sevindim adınızasağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallah miniği
peki belirtiniz varmiydi?
Amin canım inşallahAmin inşallahteşekkür ederim darısı size ve tüm isteyenlere olsun
benim belirtim hiç olmadı ilk haftalar bittikten sonra başladı mide bulantım henüz yok göğüs hassasiyeti ve akıntı şeklinde belirtiler var daha çok küçüğüz
![]()
Kaç haftalık canımAmin inşallahteşekkür ederim darısı size ve tüm isteyenlere olsun
benim belirtim hiç olmadı ilk haftalar bittikten sonra başladı mide bulantım henüz yok göğüs hassasiyeti ve akıntı şeklinde belirtiler var daha çok küçüğüz
![]()
6 haftalık olduk çok şükürKaç haftalık canım![]()
Su gibi akıntı sizde hamilelik belirtisimiydiİnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bende çok belirti aradım aylarcaama öyle olmuyormuş hiç bir belirtim yok şuan göğüs hassasiyeti ve akıntı su gibi oluyor başka birşey yok
![]()
Test hangi marka var gibi silik çizgiMerhaba bakabilir misiniz var mı çizgi acaba
Eki Görüntüle 3606905
Ayyy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok şükür evetRabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende de akıntım çok olmuştu yumurtalama döneminde akıntı yasamadim ama adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntım vardı göğüs hassasiyet şişlik aferdersin kabızlık sol kasık batması pıt pıt biseyler atıyordu sol kasikta yorgunluk uykusuzluk iştahsızlık adet olacakmisim gibi ağrı vardı inşallah sizde hamilesinizdirSu gibi akıntı sizde hamilelik belirtisimiydi
İnşallah yaBende de akıntım çok olmuştu yumurtalama döneminde akıntı yasamadim ama adete 5 gün kala inanılmaz derecede akıntım vardı göğüs hassasiyet şişlik aferdersin kabızlık sol kasık batması pıt pıt biseyler atıyordu sol kasikta yorgunluk uykusuzluk iştahsızlık adet olacakmisim gibi ağrı vardı inşallah sizde hamilesinizdir
Canım artımed di ekran daki kırmizilik geçmedi bende üfledim hafif hafif üfleyince tek çizgi olduTest hangi marka var gibi silik çizgi
Evet benim hala devam ediyor sanırım doğum süreci boyunda devam edecekSu gibi akıntı sizde hamilelik belirtisimiydi