Herhangi bir rahatsızlığın var mı düzenli mi regl gününMerhaba arkadaşlar .Gecen 21 gün reglim gecikti . Dr duphaston ve vifolic verdi. Göğüs hassasiyeti çok oldu iştahım da aşırı derecede arttı. Regl olma zamanlarım martin 2. Haftası da olabilir düzensiz olduğu için bazen değişebiliyor. Pedimde dünden beridir çok az leke var. Hamilelik olabilir mi ? Negatif çıkar diye korkuyorum o nedenle test yapmak istemiyorum. 5 aydır evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz korunmuyoruz. Öneri de alabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Peki böyle durumda test yapmalı miyim ?valla söyleceğim şey tatmin etmez ama yüzde 50 yüzde 50 ihtimal
Normalde düzenli sadece geçen ay düzensiz olduHerhangi bir rahatsızlığın var mı düzenli mi regl günün
İdrar testi yap istersen yumurtlama günlerini takip ediyor musunMerhaba arkadaşlar .Gecen 21 gün reglim gecikti . Dr duphaston ve vifolic verdi. Göğüs hassasiyeti çok oldu iştahım da aşırı derecede arttı. Regl olma zamanlarım martin 2. Haftası da olabilir düzensiz olduğu için bazen değişebiliyor. Pedimde dünden beridir çok az leke var. Hamilelik olabilir mi ? Negatif çıkar diye korkuyorum o nedenle test yapmak istemiyorum. 5 aydır evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz korunmuyoruz. Öneri de alabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayyy bize de bildir güzel haberlerini inşallahBende adetten 3 gün önce 3 damla kahverengi kanama geldi ve gün içinde bitti... sonrası günlük olarak lekelenme tarzı lekeler geldi şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdim heyecanla bekliyorum 1 de alacağım sonuçumuinşallah güzel haberler alimm
Evet takip ediyorum da cesaret edemiyorumİdrar testi yap istersen yumurtlama günlerini takip ediyor musun
ılacıne zaman kullandın? duphaston zaten progesteron oldugu ıcın o adet belırtısı hamılelık belırtısı dedıgımız seylerı yasatan hormonMerhaba arkadaşlar .Gecen 21 gün reglim gecikti . Dr duphaston ve vifolic verdi. Göğüs hassasiyeti çok oldu iştahım da aşırı derecede arttı. Regl olma zamanlarım martin 2. Haftası da olabilir düzensiz olduğu için bazen değişebiliyor. Pedimde dünden beridir çok az leke var. Hamilelik olabilir mi ? Negatif çıkar diye korkuyorum o nedenle test yapmak istemiyorum. 5 aydır evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz korunmuyoruz. Öneri de alabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Insallahh doktorum da yerleşme kanaması olabilir dedi Allah imm heyecan dan öleceğim ...Ayyy bize de bildir güzel haberlerini inşallah
İnşallah hamilesindir test yaptığın zaman banada haber ver olur muEvet takip ediyorum da cesaret edemiyorum
İlacı 9 şubat 19 şubat arasında kullandım doktorum gebeliğe engel değil hatta yardımcı dediılacıne zaman kullandın? duphaston zaten progesteron oldugu ıcın o adet belırtısı hamılelık belırtısı dedıgımız seylerı yasatan hormon
Mutlaka bekliyoruz haberiniInsallahh doktorum da yerleşme kanaması olabilir dedi Allah imm heyecan dan öleceğim ...
Tabikii haber veririmİnşallah hamilesindir test yaptığın zaman banada haber ver olur mu
Allah nasip eder inşallahTabikii haber veririm
İnşallah 4 aydır istiyoruz ama nasip işte takmıyorum yeni evli olduğumuz için çevremdeki insanlar şak diye hamile kalıyor anlamıyorumAllah nasip eder inşallah
Bende 5 aydır evliyim çevremde benden sonra evlenenler hemen hamile kaldı saniyordumki hamile kalmak kolaymış kişiden kişiye değişiyor bu durum Allah nasip edeceği zamani biliyorİnşallah 4 aydır istiyoruz ama nasip işte takmıyorum yeni evli olduğumuz için çevremdeki insanlar şak diye hamile kalıyor anlamıyorum
evet bılıyorum:) 19 subat arasında kullandıysan bıtımınden 10 gun sonraya kadar adet baslıyor genelde. :) 2 3 gune adet olursun yuksek ıhtımal. hamıleysen de bence test yapmak ıcın acele etme:)İlacı 9 şubat 19 şubat arasında kullandım doktorum gebeliğe engel değil hatta yardımcı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?