Gebelik mi regl mi?

Kdrssss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
408
106
23
Merhaba arkadaşlar .Gecen 21 gün reglim gecikti . Dr duphaston ve vifolic verdi. Göğüs hassasiyeti çok oldu iştahım da aşırı derecede arttı. Regl olma zamanlarım martin 2. Haftası da olabilir düzensiz olduğu için bazen değişebiliyor. Pedimde dünden beridir çok az leke var. Hamilelik olabilir mi ? Negatif çıkar diye korkuyorum o nedenle test yapmak istemiyorum. 5 aydır evliyim 4 aydır gebelik istiyoruz korunmuyoruz. Öneri de alabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Herhangi bir rahatsızlığın var mı düzenli mi regl günün

İdrar testi yap istersen yumurtlama günlerini takip ediyor musun

Bende adetten 3 gün önce 3 damla kahverengi kanama geldi ve gün içinde bitti... sonrası günlük olarak lekelenme tarzı lekeler geldi şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdim heyecanla bekliyorum 1 de alacağım sonuçumu inşallah güzel haberler alimm

Ayyy bize de bildir güzel haberlerini inşallah

ılacıne zaman kullandın? duphaston zaten progesteron oldugu ıcın o adet belırtısı hamılelık belırtısı dedıgımız seylerı yasatan hormon

İnşallah 4 aydır istiyoruz ama nasip işte takmıyorum yeni evli olduğumuz için çevremdeki insanlar şak diye hamile kalıyor anlamıyorum
Bende 5 aydır evliyim çevremde benden sonra evlenenler hemen hamile kaldı saniyordumki hamile kalmak kolaymış kişiden kişiye değişiyor bu durum Allah nasip edeceği zamani biliyor

İlacı 9 şubat 19 şubat arasında kullandım doktorum gebeliğe engel değil hatta yardımcı dedi
evet bılıyorum:) 19 subat arasında kullandıysan bıtımınden 10 gun sonraya kadar adet baslıyor genelde. :) 2 3 gune adet olursun yuksek ıhtımal. hamıleysen de bence test yapmak ıcın acele etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…