Benimde öyle oldu kız benden sonra evlendi cinsiyetini öğrenecek neredeyse doğru zamanı bekleyelim bakalım bende sizin gibi düşünüyorumBende 5 aydır evliyim çevremde benden sonra evlenenler hemen hamile kaldı saniyordumki hamile kalmak kolaymış kişiden kişiye değişiyor bu durum Allah nasip edeceği zamani biliyor
Ay of ne kadar zormuş ya şaka gibi kafamız allak bullak oluyor martı da degerlendiremicem ovulasyon testi almayı düşünüyordumevet bılıyorum:) 19 subat arasında kullandıysan bıtımınden 10 gun sonraya kadar adet baslıyor genelde. :) 2 3 gune adet olursun yuksek ıhtımal. hamıleysen de bence test yapmak ıcın acele etme:)
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorumBenimde öyle oldu kız benden sonra evlendi cinsiyetini öğrenecek neredeyse doğru zamanı bekleyelim bakalım bende sizin gibi düşünüyorum
eger duzensızlık varsa zaten test daha mantıklı.:) hakkında hayırlısı olsun. kısmet :)Ay of ne kadar zormuş ya şaka gibi kafamız allak bullak oluyor martı da degerlendiremicem ovulasyon testi almayı düşünüyordum
Amin insAllah ileteceğimHakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Amin insAllah teşekkür ederimeger duzensızlık varsa zaten test daha mantıklı.:) hakkında hayırlısı olsun. kısmet :)
Ayy canım sonuç nolduuu inşallah hayırlı haber vardırBende adetten 3 gün önce 3 damla kahverengi kanama geldi ve gün içinde bitti... sonrası günlük olarak lekelenme tarzı lekeler geldi şuan gecikmenin 5.günündeyim kan verdim heyecanla bekliyorum 1 de alacağım sonuçumuinşallah güzel haberler alimm
Doktor erken ama kan istedi sonucum negatif doktor estrofem diye bir ilaç verdi kullanacağım bakalımAyy canım sonuç nolduuu inşallah hayırlı haber vardır
O ilaç ne ise yarıyormuş bende hala test yapmadım duphaston kullandığım için regl olabilirDoktor erken ama kan istedi sonucum negatif doktor estrofem diye bir ilaç verdi kullanacağım bakalım
Ay o ilaç ne için verdi onuDoktor erken ama kan istedi sonucum negatif doktor estrofem diye bir ilaç verdi kullanacağım bakalım
Hamile kalmayı kolaylaştırıyorve embriyo nun tutuanmasini sagliyormus... Ben çok üzüldüm bir daha 15gun geçmeden test falan yapmam ve umutlanmam yıkımı ağır oluyorO ilaç ne ise yarıyormuş bende hala test yapmadım duphaston kullandığım için regl olabilir
Ne ki bu kullandınız miAy o ilaç ne için verdi onu
Ay ilk kez senden duydum da merak ettmNe ki bu kullandınız mihamile kalmayı kolaylaştırıyor ve tutunmasini sagliyormus
Merhaba ya ben nereye yazacağım bilemedim. Yeni üye oldum. Ben sabah test yaptım fakat umutlanmak istemiyorum sence var mı bir şey arkadaşlar.Ayy canım sonuç nolduuu inşallah hayırlı haber vardır
Ayy canım o kadar belli ki ikinci çizgi hayırlı olsun çok sevindimMerhaba ya ben nereye yazacağım bilemedim. Yeni üye oldum. Ben sabah test yaptım fakat umutlanmak istemiyorum sence var mı bir şey arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy canım o kadar belli ki ikinci çizgi hayırlı olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?