Baska bir belirtiniz varmıydı peki7 gün Kala göğsümde mavi damar belirginlesmisti
Kasık ağrısı akıntı gibi belirtileriniz varmıydı acaba?7 gün Kala göğsümde mavi damar belirginlesmisti
Benim yoktum herkesin farklı oluyorKasık ağrısı akıntı gibi belirtileriniz varmıydı acaba?
Anladım teşekkür ederimmBenim yoktum herkesin farklı oluyor
Canım benim bu durum her ay oluyor hamile kalamadim daha7 gün Kala göğsümde mavi damar belirginlesmisti
Benim o aya ozguydu hala o damar var artarak devam ettiCanım benim bu durum her ay oluyor hamile kalamadim daha
Merhaba, adet belirtilerinden farklı hiçbir şey yoktu ayırt etmek oldukça zorArkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı neler yaşadınız yardımcı olurmusunuz
Baş dönnmesi gaz sancısı adet gecikmesiArkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı neler yaşadınız yardımcı olurmusunuz
Daha 7 gün var adetime olacağım gün sabahtan başlardı aslındaMerhaba, adet belirtilerinden farklı hiçbir şey yoktu ayırt etmek oldukça zor
Ağzımda pas tadıvardıArkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı neler yaşadınız yardımcı olurmusunuz
Akıntım cok var baya beyaz bir şekilde sizde olmuşmuyduAdet gecikmesi, ona eşlik eden anlık mide bulantısı. Zaten adete 7 gün varken kayda değer belirti yaşamazsınız.
Pas mıAğzımda pas tadıvardı
Canım bende şuan gebelik planlıyorum ama sana kaybetmiş bebgimdeki belirttileri söyleyim göğüsün dolgunlasmis damarlari belliydi arada ağrı sapliyordu sık idrar idrarda koyulaşma beyaz akıntı kasıkta batma ve arada adet olucam gibiydi bu kadarArkadaşlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtileriniz vardı neler yaşadınız yardımcı olurmusunuz
Bende nisanda kimyasal genelik geçirdimCanım bende şuan gebelik planlıyorum ama sana kaybetmiş bebgimdeki belirttileri söyleyim göğüsün dolgunlasmis damarlari belliydi arada ağrı sapliyordu sık idrar idrarda koyulaşma beyaz akıntı kasıkta batma ve arada adet olucam gibiydi bu kadar
Canım en iyi şey sabredip beklemek o zaman inşallah güzel haberler alırızBende nisanda kimyasal genelik geçirdimbilmiyorum ya piskolojikmi yoksa hamilemiyim 1inde adet olmam gerekiyor
Komik geldi galibaPas mıkaç gün kala belirti yaşadınız
Eğlenmeye niyetim yok,direk ağzımda pas tadı vardı dediniz sadece bi şaşırdım.pas tadı nedir bilmem bile.zorunuza gittiyse yardımcı olmayabilirsiniz :)Komik geldi galiba
Yardıma mı ihtiyacınız var eğlenmeye mi nıye güldünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?