- 23 Nisan 2023
- 29
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi betul buksu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ola bilir böyle birşeyYarın tekrar yapın var gibi gözüküyor
Rabbim için zor yoktur o ol der olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hastane yakınsa isterseniz bi kan tahlili verinNasıl ola bilir böyle birşey
Çıkacak sonuçtan korkuyorumRabbim için zor yoktur o ol der olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hastane yakınsa isterseniz bi kan tahlili verin
Rabbim için zor yoktur o ol der olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hastane yakınsa isterseniz bi kan tahlili verin
Test yanıltıcıda olabilir çok ufak bi yükselmeyi algılamış olabilir erken gebelik testimiydiÇıkacak sonuçtan korkuyorum![]()
Kaset test ama erkende de aynı şekilde çıktıTest yanıltıcıda olabilir çok ufak bi yükselmeyi algılamış olabilir erken gebelik testimiydi
Kordonları ne zaman bağlatmiştinizKaset test ama erkende de aynı şekilde çıktı
6 yıl önce yaşım 30 üç çocuğum var tekar düşünmediğim için kendi isteğimle bağlattıkKordonları ne zaman bağlatmiştiniz
Bugün gün içinde idar sıkışık değilken öylesine yaptımKordonları ne zaman bağlatmiştiniz
Kordonunuz bağlıyken mi hamile kaldınız şimdi yani bende şoktayımBugün gün içinde idar sıkışık değilken öylesine yaptım
Hamilemiyim bilmiyorum kiKordonunuz bağlıyken mi hamile kaldınız şimdi yani bende şoktayım![]()
öyle görünüyor bence kan verin, tüpler bağlıyken kalınabiliyormu ki?Hamilemiyim bilmiyorum ki
Bence gidip kan verin takip ettirin kordonların bağlı olması farklı şeylere sebep olabilir önceden önleminizi alırsınızBugün gün içinde idar sıkışık değilken öylesine yaptım
Anladım eğer yeni bağlatıldıysa belki doktor işini düzgün yapamamıştır başarılı olamamıştır o yüzden olmuştur diyecektim ama bilemiyorum ki canım yani tüpler bağlatıldktan sonra pişman olup açtıranların bile ihtimali çok düşük oluyor tüp bebeğe yönlendiriliyorlar ama sen yinede kan tahlili ile takip yaptır ne olur ne olmaz Allah çoçuklarına uzun hayırlı ömürler versin isteyenlere nasip etsin6 yıl önce yaşım 30 üç çocuğum var tekar düşünmediğim için kendi isteğimle bağlatt
6 yıl önce yaşım 30 üç çocuğum var tekar düşünmediğim için kendi isteğimle bağlattık
Üzülme Allah kolaylığını verir bak bizler olsun diye her ay ümitle bekliyoruz vardır herseyde bir hayır canımAmin açıkçası bu devirde üç çocuk bile büyük sorumluluk zoryarın kana gidicem