Gebelik ola bilir mi

Bu senin elinde değil canım kendini suçlu hissetme asla benim kalbim kirilmadi inşallah ya sağlıkla alırsın kucağına her bebek rizkiyla dogarmis spiral ile hamile kalındığında spriali almak zorunda kaliyorlarmis o da çoğu zaman düşüğe sebebiyet veriyormuş diye biliyorum doktorlar ilerleyen zamanlarda bilgi verirler beli sende sorialler yerinden kaymıştır ama o da ağrı yapar hiçbir şekilde hissetmedin mı ağrıyı bende sigara kullanıyorum gebeliğe engel mi acaba yumurta kalitesini düşür mu
Tabiki düşürüyor ve kimyasal gebeliğe yol açıyor evet ağrı oluyurdu ama zaten normalde de benim kasıklar da hep ağrı oluyor

Gayet mümkün hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz .. ben daha öncede böyle birşey duymuştum birinden neler var neler tabi ki endişelendirmek için yazmıyorum ama testiniz pozitif yani silik bile değil bana göre bu benim gördüğüm belkide yanılırız ama mümkün böyle birşeyi daha önce duydum..

Gayet mümkün hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz .. ben daha öncede böyle birşey duymuştum birinden neler var neler tabi ki endişelendirmek için yazmıyorum ama testiniz pozitif yani silik bile değil bana göre bu benim gördüğüm belkide yanılırız ama mümkün böyle birşeyi daha önce duydum..
Evet canım kanda çıktı zaten Allah büyük Hikmet sahibi olandır ol der ve olur gördüğümüz gibi hiç birşey el önüne geçemeyiz ve aynı şekilde olyanda Allah’tandır sakın unutmayın vardır bir bildiği rabbimin

Evet canım kanda çıktı zaten Allah büyük Hikmet sahibi olandır ol der ve olur gördüğümüz gibi hiç birşey el önüne geçemeyiz ve aynı şekilde olyanda Allah’tandır sakın unutmayın vardır bir bildiği rabbimin
Öyle mi Allah hayırlı etsin 🙏🏼🧿 banada dua edermisin 🥹 benimde bitane olsa keşke.. biri çok çocuklu olmak istemiyorken bazı insanlarda bitane olsunda Allah nasip etsin diyor🥹

Öyle mi Allah hayırlı etsin 🙏🏼🧿 banada dua edermisin 🥹 benimde bitane olsa keşke.. biri çok çocuklu olmak istemiyorken bazı insanlarda bitane olsunda Allah nasip etsin diyor🥹
Rabbimin bir bildiği vardır sakın isyan etmeyin ne olur size çok dua edicem söz

Back
X