Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilir mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizle aynı durum dayım ilk gün test negatif cıktı ama hala adet olmadım ben kasık agrılarım sabah oluyor sonra gecıyor acaba havalardanmı bilmiyorum tekrar test yapmaya korkıyorum
Evet bende korkuyorum o yzuden yarıni bekliyorum gidip kan veririm

Evet bende korkuyorum o yzuden yarıni bekliyorum gidip kan veririm
Geç döllenme de olabilir diye dusunuyorum benım iki sene once gecikmem oldu ama lekelendım tam 40 günde adet oldum bu sefer hiç lekelenme yok o yüzden gec döllenme ola bilir diye de düşünmeden alamıyorum kendimi umudumu kaybetmek istemıyorum

Kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok

Naptın canım kan verdin mi
Verdim canım ama iğnenin etkisi sanırım geçmedi daha evdeki testte silik çıktı çünkü sonuç ne olur bilmiyorum ayın 11inde randevum var 14. Gün oluyo kesin sonuç o zaman çıkar heralde

Verdim canım ama iğnenin etkisi sanırım geçmedi daha evdeki testte silik çıktı çünkü sonuç ne olur bilmiyorum ayın 11inde randevum var 14. Gün oluyo kesin sonuç o zaman çıkar heralde
Bugün kaçıncı gün canım ben kan vermedim test aldım onu yapacağım

Benim arkadaşım da çatlatma iğnesi vuruldu 11.gun öğrendi bebisini silik çıktı gebelik testi gitti kan verdi 24 çıktı sonra 2 gün sonra gitti 96 çıktı inşallah seninde öyledir

Benim arkadaşım da çatlatma iğnesi vuruldu 11.gun öğrendi bebisini silik çıktı gebelik testi gitti kan verdi 24 çıktı sonra 2 gün sonra gitti 96 çıktı inşallah seninde öyledir
Benimde 2. Çizgi çıkıyo ama iğne etkisi mi bilmiyorum böyle çıktı benim hiç negatife dönmedi daha 9. Günde yapmıştım vardı resimdeki bugün yaptım

Eklentiler

• 20211108_131305.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 29
Benimde 2. Çizgi çıkıyo ama iğne etkisi mi bilmiyorum böyle çıktı benim hiç negatife dönmedi daha 9. Günde yapmıştım vardı resimdeki bugün yaptım
Bende vurulmuştum 10.gun silinmişti bence kan verin

Acaba ignenin yapildigi gunu de mi sayiyorsunuz. Benim bugun yapildigim gunu saymazsam 14. Gun. Acaba test yapsam cikar mi?

Acaba ignenin yapildigi gunu de mi sayiyorsunuz. Benim bugun yapildigim gunu saymazsam 14. Gun. Acaba test yapsam cikar mi?
Kan testinde çıkar canım evde de yapabilirsin iğne etkisi kalmamıştır heralde 15 gün olmuş

Kan testinde çıkar canım evde de yapabilirsin iğne etkisi kalmamıştır heralde 15 gün olmuş
Kan testi yaptiramam simdi ama gebelik testim evde var aslinda. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim

Kan testi yaptiramam simdi ama gebelik testim evde var aslinda. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim
Sabahı bekle bakalım ilk idrarla yap sağlık ocağında kan verebilirsin yarın test sonucuna göre

Oyle yapayim canim bari sabah kirmizilari gormezsem sen hamile misin peki kan verecegim yazmissin galiba
Verdim sabah sonuç daha çıkmadı bende yarını beklicem malum sağlık ocağı sonuçları hemen çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…