Evet bende korkuyorum o yzuden yarıni bekliyorum gidip kan veririmBende sizle aynı durum dayım ilk gün test negatif cıktı ama hala adet olmadım ben kasık agrılarım sabah oluyor sonra gecıyor acaba havalardanmı bilmiyorum tekrar test yapmaya korkıyorum
Geç döllenme de olabilir diye dusunuyorum benım iki sene once gecikmem oldu ama lekelendım tam 40 günde adet oldum bu sefer hiç lekelenme yok o yüzden gec döllenme ola bilir diye de düşünmeden alamıyorum kendimi umudumu kaybetmek istemıyorumEvet bende korkuyorum o yzuden yarıni bekliyorum gidip kan veririm
Kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yokGeç döllenme de olabilir diye dusunuyorum benım iki sene once gecikmem oldu ama lekelendım tam 40 günde adet oldum bu sefer hiç lekelenme yok o yüzden gec döllenme ola bilir diye de düşünmeden alamıyorum kendimi umudumu kaybetmek istemıyorum
İnsallah rabbim isteyen herkese versın bizlerde nasıp etsınKırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok
Amin inşallahİnsallah rabbim isteyen herkese versın bizlerde nasıp etsın
Naptın canım kan verdin miAmin inşall
Amin inşallah
Verdim canım ama iğnenin etkisi sanırım geçmedi daha evdeki testte silik çıktı çünkü sonuç ne olur bilmiyorum ayın 11inde randevum var 14. Gün oluyo kesin sonuç o zaman çıkar heraldeNaptın canım kan verdin mi
Sen verdin mi kanEvet bende korkuyorum o yzuden yarıni bekliyorum gidip kan veririm
Bugün kaçıncı gün canım ben kan vermedim test aldım onu yapacağımVerdim canım ama iğnenin etkisi sanırım geçmedi daha evdeki testte silik çıktı çünkü sonuç ne olur bilmiyorum ayın 11inde randevum var 14. Gün oluyo kesin sonuç o zaman çıkar heralde
Benim arkadaşım da çatlatma iğnesi vuruldu 11.gun öğrendi bebisini silik çıktı gebelik testi gitti kan verdi 24 çıktı sonra 2 gün sonra gitti 96 çıktı inşallah seninde öyledirVerdim canım ama iğnenin etkisi sanırım geçmedi daha evdeki testte silik çıktı çünkü sonuç ne olur bilmiyorum ayın 11inde randevum var 14. Gün oluyo kesin sonuç o zaman çıkar heralde
İğnenin 11. GünüBugün kaçıncı gün canım ben kan vermedim test aldım onu yapacağım
Benimde 2. Çizgi çıkıyo ama iğne etkisi mi bilmiyorum böyle çıktı benim hiç negatife dönmedi daha 9. Günde yapmıştım vardı resimdeki bugün yaptımBenim arkadaşım da çatlatma iğnesi vuruldu 11.gun öğrendi bebisini silik çıktı gebelik testi gitti kan verdi 24 çıktı sonra 2 gün sonra gitti 96 çıktı inşallah seninde öyledir
Bende vurulmuştum 10.gun silinmişti bence kan verinBenimde 2. Çizgi çıkıyo ama iğne etkisi mi bilmiyorum böyle çıktı benim hiç negatife dönmedi daha 9. Günde yapmıştım vardı resimdeki bugün yaptım
Sabah verdim kan sağlık ocağındaBende vurulmuştum 10.gun silinmişti bence kan verin
Acaba ignenin yapildigi gunu de mi sayiyorsunuz. Benim bugun yapildigim gunu saymazsam 14. Gun. Acaba test yapsam cikar mi?Benim arkadaşım da çatlatma iğnesi vuruldu 11.gun öğrendi bebisini silik çıktı gebelik testi gitti kan verdi 24 çıktı sonra 2 gün sonra gitti 96 çıktı inşallah seninde öyledir
Kan testinde çıkar canım evde de yapabilirsin iğne etkisi kalmamıştır heralde 15 gün olmuşAcaba ignenin yapildigi gunu de mi sayiyorsunuz. Benim bugun yapildigim gunu saymazsam 14. Gun. Acaba test yapsam cikar mi?
Kan testi yaptiramam simdi ama gebelik testim evde var aslinda. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Yapip yapmama konusunda kararsiz kaldimKan testinde çıkar canım evde de yapabilirsin iğne etkisi kalmamıştır heralde 15 gün olmuş
Sabahı bekle bakalım ilk idrarla yap sağlık ocağında kan verebilirsin yarın test sonucuna göreKan testi yaptiramam simdi ama gebelik testim evde var aslinda. Ama adet olacakmisim gibi de hissediyorum. Yapip yapmama konusunda kararsiz kaldim
Oyle yapayim canim bari sabah kirmizilari gormezsemSabahı bekle bakalım ilk idrarla yap sağlık ocağında kan verebilirsin yarın test sonucuna göre
Verdim sabah sonuç daha çıkmadı bende yarını beklicem malum sağlık ocağı sonuçları hemen çıkmıyoOyle yapayim canim bari sabah kirmizilari gormezsemsen hamile misin peki kan verecegim yazmissin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?