Gebelik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murphyy

Nurse mommy 👼🏻♥️
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
3.206
3.603
63
Merhaba hanımlar. 3 yıldır evliyim. Malesef pko mevcut. Hiç korunmadım. İlk defa 5 ay önce ilaç ile gebelik olmuştu. 7.haftada kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bugün itibari ile regl 5 gün geçmiş durumda. Sabah ilk idrar ile kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Pko olduğum için adet düzensizliğim var. Son 2 aydır 34 günde olduğum için bu ay 5 gün gecikmem olduğunu düşünüyorum. Benim gibi olupta sonradan pozitifi gören oldu mu. Tabi her ay olduğu gibi bu ay da gebelik belirtilerim mevcut. Fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın.

Merhaba en son adetimi 26 martta oldum 26 nisanda adet olmam gerikirken olmadim.6 gun bekledim 2 mayista kan testi verip 1.20 ile negatifi gordum tarlusol kullan dedi doktorum rahat bir sekilde kullandim ve ilac bitmesine ragmen adet olmadim bu arada ta ki 15 mayisa yani en son negatif sonucun uzerinden 13 gun sonra 255 ile pozitifi gordum beklemekte fayda var

Teşekkürler yanıtınız için. İçime su serpildi. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

Kızlarrrr tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu?

Canım bende pcosluyum ve ilk gebeliğimde tam 12 gün adet gecikmesinden sonra öğrenmiştim. Oda geç döllenmeydi özellikle pcoslu olanlarda daha çok oluyor bence yumurta geç büyüdüğü için. İnşallah gönlüne göre olur

Canım bende ilk gebeliğimde 11 gün gecikme ile öğrenmiştim ve doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti. Ama derler ya her gebelik farklı olur diye. Negatifi görünce bütün ümidimi yitirdim.

Canım bende ilk gebeliğimde 11 gün gecikme ile öğrenmiştim ve doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti. Ama derler ya her gebelik farklı olur diye. Negatifi görünce bütün ümidimi yitirdim.
Umutsuz olma canım umut hep var. Böyle diyorum ama gel gör ki daha bu sabah negatif görüp karalar bağladım inan. Regl olana kadar kesmiyorum umudu bende. İlk gebeliğin sağlıklı bir gebelik miydi ?

Umutsuz olma canım umut hep var. Böyle diyorum ama gel gör ki daha bu sabah negatif görüp karalar bağladım inan. Regl olana kadar kesmiyorum umudu bende. İlk gebeliğin sağlıklı bir gebelik miydi ?
Hayır canım değildi maalesef kalbi durdu.

Sen kaç gün geciktin. İlk gebeliğin Doğumla mı sonuçlandı.

Çok geçmiş olsun. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçekten. Beslediğim kuşlarım bile kaç kere yavruladı. Onları görünce kahroluyorum.

Sen kaç gün geciktin. İlk gebeliğin Doğumla mı sonuçlandı.
Benim bugündü aslında beklenen adet tarihim. Bu ay ilk kez ilaç kullandığım için heveslenmiştim. Olmadı büyük ihtimal. Hayır canım boş gebelik yaşadım bende 8-9 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrar hamile kalamadım hala.

Hangi ilacı kullandın canım ?

Amin inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor gerçekten. Beslediğim kuşlarım bile kaç kere yavruladı. Onları görünce kahroluyorum.
Amin çok canı yürekten. Evet bu yollar çok zormuş. Dünya üzerindeki her kadın herkes hamile yada yeni doğum yapmışsa bir ben kalmışım gibi hissediyorum ne zamandır. Sosyal medya, reklamlar, çevremdekiler hep böyle sanki.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benden sonra evlenen herkes çocuklarını kucağına aldı. Bütün akrabaların kuzenlerin çocukları var. Millet 2.’ye hamile kaldı. Bir tek ben hamile kalamıyorum. Kalamayacam gibi de gelmeye başladı artık. Çok karamsarım.

İnan benim çevremde öyle. Regl tarihimiz yakın olan arkadaşlarım bile adet olup olmadığımı sorup, doktor öneriyorlar. Yardımcı olmaya çalışmak isterken kırıcı olabiliyor insanlar. Ben eminim ki bir gün Rabbim dualarımıza karşılık verecek, ama ben bu süreçte kimin nasıl davrandığını hiç unutmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…