Öyle mi daha da heveslendim. Peki neden bidaha kullanmadın canım. Birde çatlatma iğnesi ile mi hamile kalmıştın acabaBende femara+gynopol kullandım. 2. ayı daha bitirmemiştim gebe kaldım.
Evet kesinlikle. Benim etrafımda da var aynı düşüncesiz insanlar. Ne zaman görseler ‘çocuk yok mu daha, neyi bekliyorsunuz’ gibi cümleler. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İnan benim çevremde öyle. Regl tarihimiz yakın olan arkadaşlarım bile adet olup olmadığımı sorup, doktor öneriyorlar. Yardımcı olmaya çalışmak isterken kırıcı olabiliyor insanlar. Ben eminim ki bir gün Rabbim dualarımıza karşılık verecek, ama ben bu süreçte kimin nasıl davrandığını hiç unutmayacağım.
Bitmek tükenmek bilmeyen o insan grubu hep var ne yazık ki. İnsanlar başkalarının hayatına karışmayı hak görüyor kendine. Ki şimdiye kadar da hiç öyle bi insan olmadım kimseye bu tarz sorular sormadığım halde.Evet kesinlikle. Benim etrafımda da var aynı düşüncesiz insanlar. Ne zaman görseler ‘çocuk yok mu daha, neyi bekliyorsunuz’ gibi cümleler. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bende bebek konusunda kimseye soru sormam çünkü bu özel bir konu. Bunu sormak kimsenin haddine değil. Bir nevi psikolojik şiddet olarak algılıyorum artık ve ona göre cevap veriyorum artık insanlara.Bitmek tükenmek bilmeyen o insan grubu hep var ne yazık ki. İnsanlar başkalarının hayatına karışmayı hak görüyor kendine. Ki şimdiye kadar da hiç öyle bi insan olmadım kimseye bu tarz sorular sormadığım halde.
Bende ilk kez kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi banada doktorum. Eğer olmadıysa ikinci ay öyle deneyeceğim. Çok iyi anlıyorum kürtajdan sonra bende hep böyle mi olacak hissine kapıldım. Ama bu durumlar tekrarlayan şeyler değilmiş güzel düşünmeye çalış canımÇatlatma iğnesi kullanmadım canım. Kendiliğinden çatladı. Bu ay regl olursam eğer tekrar kullanmayı düşünüyorum. Rahim iyice temizlensin diye düşündüm ama aslında tekrar aynı süreçlerden geçmekten korktum.
Ne kadar da güzel düşünmeye çalışsam biliyorsun bu çok zor bir sınav. Ben unutmaya çalışsam bir yerlerden karşıma çıkıyor. Bu arada kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?Bende ilk kez kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi banada doktorum. Eğer olmadıysa ikinci ay öyle deneyeceğim. Çok iyi anlıyorum kürtajdan sonra bende hep böyle mi olacak hissine kapıldım. Ama bu durumlar tekrarlayan şeyler değilmiş güzel düşünmeye çalış canım
Kesinlikle onu hakediyorlar. Kendi ailem, annem bile çekinip soramıyorken insanların genişliği beni deli ediyor. Birde sormak isteyip soramayıp kıvranan bi insan grubu var.Bende bebek konusunda kimseye soru sormam çünkü bu özel bir konu. Bunu sormak kimsenin haddine değil. Bir nevi psikolojik şiddet olarak algılıyorum artık ve ona göre cevap veriyorum artık insanlara.
Evet ne yazıkki.Kesinlikle onu hakediyorlar. Kendi ailem, annem bile çekinip soramıyorken insanların genişliği beni deli ediyor. Birde sormak isteyip soramayıp kıvranan bi insan grubu var.
Çok iyi biliyorum, keşke hiç öğrenmek zorunda da kalmasaydık. Hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bu konuların bazen buralarda okuyup öğrendiğim şeyleri bilmemiş olmayı diliyorum. İlk gebeliğimi klasik olacak ama hiç aklımda yokken öğrendim. Şimdi ise her an aklımda. 28 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim canım, sen ?Ne kadar da güzel düşünmeye çalışsam biliyorsun bu çok zor bir sınav. Ben unutmaya çalışsam bir yerlerden karşıma çıkıyor. Bu arada kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?
Canım inanır mısın bende ilk gebeliğimi hiç aklımda yokken yaşadım. Tatile gitmiştik ve tatil hazırlıkları, eğlenceler vs derken unutmuşum tatilden döndüm ve hamile olduğumu öğrendim. Ama hiç pişman değilim. O kadar acı çekmiş olsam da yaşattığı mutluluk için mutluyum ve bebeğime minnettarım..Çok iyi biliyorum, keşke hiç öğrenmek zorunda da kalmasaydık. Hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bu konuların bazen buralarda okuyup öğrendiğim şeyleri bilmemiş olmayı diliyorum. İlk gebeliğimi klasik olacak ama hiç aklımda yokken öğrendim. Şimdi ise her an aklımda. 28 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim canım, sen ?
Bende 27 yaşındayım ve 3 yıldır evliyimÇok iyi biliyorum, keşke hiç öğrenmek zorunda da kalmasaydık. Hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bu konuların bazen buralarda okuyup öğrendiğim şeyleri bilmemiş olmayı diliyorum. İlk gebeliğimi klasik olacak ama hiç aklımda yokken öğrendim. Şimdi ise her an aklımda. 28 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim canım, sen ?
Bizde o kadar dikkat etmemize rağmen covid olmuştuk ve toparladık geçti derken farketmemişim bile adet tarihimin geçtiğini. Şok olduk o sevinçle herkese haber verdik. Tabi sonrası tam bir hayal kırıklığı. Ama bende değilim gerçekten yaşanacak görülecek şeylermiş.Canım inanır mısın bende ilk gebeliğimi hiç aklımda yokken yaşadım. Tatile gitmiştik ve tatil hazırlıkları, eğlenceler vs derken unutmuşum tatilden döndüm ve hamile olduğumu öğrendim. Ama hiç pişman değilim. O kadar acı çekmiş olsam da yaşattığı mutluluk için mutluyum ve bebeğime minnettarım..
Ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir :) Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Haberleşelim yine. Pozitifte olsa negatifte olsa haber verelim birbirimize.Bizde o kadar dikkat etmemize rağmen covid olmuştuk ve toparladık geçti derken farketmemişim bile adet tarihimin geçtiğini. Şok olduk o sevinçle herkese haber verdik. Tabi sonrası tam bir hayal kırıklığı. Ama bende değilim gerçekten yaşanacak görülecek şeylermiş.
Ne güzel erken evlenmişsin canım. Bilsem bende daha erken evlenir bu süreçleri daha hızlı tüketirdim diyorum bazen. Bazende ne farkeder yaşanılacakmış bi şekilde diyorum. Psikolojik olarakta çok etkilendim farkediyorum.Bende 27 yaşındayım ve 3 yıldır evliyim
Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın. Gönlümüze göre olsun inşallah. Mutlaka vereceğim canım, sende unutmaNe demişler öldürmeyen acı güçlendirir :) Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Haberleşelim yine. Pozitifte olsa negatifte olsa haber verelim birbirimize.
Evet insan gerçekten psikolojik olarak çok yıpranıyor. Hemşireyim ve kadın doğum muayenelerine girdiğimde duyduğum kalp atışları, bebeğin hareketleri vs. beni o kadar derinden etkiledi ki hala kaybım için göz yaşı döküyorum.Ne güzel erken evlenmişsin canım. Bilsem bende daha erken evlenir bu süreçleri daha hızlı tüketirdim diyorum bazen. Bazende ne farkeder yaşanılacakmış bi şekilde diyorum. Psikolojik olarakta çok etkilendim farkediyorum.
Amin inşallah. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin. Bende haber vereceğim mutlakaRabbim imtihanımızı kolaylaştırsın. Gönlümüze göre olsun inşallah. Mutlaka vereceğim canım, sende unutma
Bugün gecikmenin 13.günü. Sabah ilk idrar ile 2 farklı marka test yaptım sonuç negatif ve hala regl olmadım. Pozitif görmek için umudumu yitirdim, regl olmayı bekliyorum. Sen ne yaptın umarım senden güzel bir haber alırız?Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın. Gönlümüze göre olsun inşallah. Mutlaka vereceğim canım, sende unutma
Yaa lütfen umutsuz olma hergün bizi bebişlermizi yaklaştırıyor biliyorum. Rabbim duyuyor, benimde olmadı ne yazık ki zaten hissetmiştim olmadığını. Bu ay femara ile ikinci ayıma başladım. İlacın 3. Günü ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz. Dualarımdasın canımBugün gecikmenin 13.günü. Sabah ilk idrar ile 2 farklı marka test yaptım sonuç negatif ve hala regl olmadım. Pozitif görmek için umudumu yitirdim, regl olmayı bekliyorum. Sen ne yaptın umarım senden güzel bir haber alırız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?