Sağol canım sende benim dualarımdasın. Bende regl olunca femara kullanmaya başlayacağım. Hakkımızda hayırlısıYaa lütfen umutsuz olma hergün bizi bebişlermizi yaklaştırıyor biliyorum. Rabbim duyuyor, benimde olmadı ne yazık ki zaten hissetmiştim olmadığını. Bu ay femara ile ikinci ayıma başladım. İlacın 3. Günü ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz. Dualarımdasın canım
Amin canım, Dilerim son üzüldüğümüz ay olurSağol canım sende benim dualarımdasın. Bende regl olunca femara kullanmaya başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı
Kaset test alıp sabah ilk idrarla gebelik testi yapın bence. Bildiğim kadarıyla ovülasyon testlerinde yumurtlama zamanınızın dışında pozitif sonuç verince gebelik olabileceğini duymuştum. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar düzensiz adet görüyorum. Pcos var bende ve gebelik düşünüyorum. 30 nisan 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum daha sonra 19 gün sonra tekrar 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum test yapıyodum 4 5 gün bu şekilde çıktı bugün ayın 29 u yani 10 gün sonra oluyo karnımda ağrı sort ağrısı bel ağrısı baş ağrısı göğsümde şişkinlik var adet belirtileri gibi ama bugün tekrar ovilasyon testi yaptım yine bu şekilde çıktı sizce hamile miyim
5 6 gün önce yapmıştım negatifti şimdi diyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereyim. Hepimizin hakkında hayırıslı olsun teşekkür ederim.Kaset test alıp sabah ilk idrarla gebelik testi yapın bence. Bildiğim kadarıyla ovülasyon testlerinde yumurtlama zamanınızın dışında pozitif sonuç verince gebelik olabileceğini duymuştum. Hakkında hayırlısı olsun.
Tekrar kaset test yapmanızda fayda var. Rica ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.5 6 gün önce yapmıştım negatifti şimdi diyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereyim. Hepimizin hakkında hayırıslı olsun teşekkür ederim.
Yarın sabah ilk iş sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum. Pozitifi görürüm ve isteyen her kadin pozitifi görür inşallahAma kan testi verin bence en kisa zamanda
kaç dakika sonra olanı dikkate almayın yazıyor kutusunda? Üçünde de çizgi görünüyor inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla, isteyen herkese hazinesinden versinArkadaşlar şimdi 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve 10 dk içinde 2.çizgiler hayalet çıktı. Lütfen sizde bir bakar mısınız. Regl 17 gün geçti.
10 dk sonrasını dikkate almayın diyor ama daha 10 dk olmadan çıktı çizgiler. Amin inşallah. Rabbim kimseyi aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.kaç dakika sonra olanı dikkate almayın yazıyor kutusunda? Üçünde de çizgi görünüyor inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla, isteyen herkese hazinesinden versin
Insaallah darısı hepimizin basina aminYarın sabah ilk iş sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum. Pozitifi görürüm ve isteyen her kadin pozitifi görür inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinInsaallah darısı hepimizin basina amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?