Gebelik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım sende benim dualarımdasın. Bende regl olunca femara kullanmaya başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar düzensiz adet görüyorum. Pcos var bende ve gebelik düşünüyorum. 30 nisan 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum daha sonra 19 gün sonra tekrar 3 4 gün lekelenme tarzı regl oldum test yapıyodum 4 5 gün bu şekilde çıktı bugün ayın 29 u yani 10 gün sonra oluyo karnımda ağrı sort ağrısı bel ağrısı baş ağrısı göğsümde şişkinlik var adet belirtileri gibi ama bugün tekrar ovilasyon testi yaptım yine bu şekilde çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_8108.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 61
Kaset test alıp sabah ilk idrarla gebelik testi yapın bence. Bildiğim kadarıyla ovülasyon testlerinde yumurtlama zamanınızın dışında pozitif sonuç verince gebelik olabileceğini duymuştum. Hakkında hayırlısı olsun.

5 6 gün önce yapmıştım negatifti şimdi diyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereyim. Hepimizin hakkında hayırıslı olsun teşekkür ederim.

5 6 gün önce yapmıştım negatifti şimdi diyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testi vereyim. Hepimizin hakkında hayırıslı olsun teşekkür ederim.
Tekrar kaset test yapmanızda fayda var. Rica ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Arkadaşlar şimdi 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve 10 dk içinde 2.çizgiler hayalet çıktı. Lütfen sizde bir bakar mısınız. Regl 17 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_4031.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4032.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 65
Hanımlarrr kimse yok mu?

Arkadaşlar şimdi 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve 10 dk içinde 2.çizgiler hayalet çıktı. Lütfen sizde bir bakar mısınız. Regl 17 gün geçti.
kaç dakika sonra olanı dikkate almayın yazıyor kutusunda? Üçünde de çizgi görünüyor inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla, isteyen herkese hazinesinden versin

kaç dakika sonra olanı dikkate almayın yazıyor kutusunda? Üçünde de çizgi görünüyor inşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla, isteyen herkese hazinesinden versin
10 dk sonrasını dikkate almayın diyor ama daha 10 dk olmadan çıktı çizgiler. Amin inşallah. Rabbim kimseyi aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…