- 8 Ağustos 2025
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi Fatma alkan
-
Malesef cnm ovulasyon kesin cozum degil ki hamile olsan bu cizgiler digerleri gibi koyu olmasi lazim bat gununde tekrarla hamilelik testiniEki Görüntüle 3630180
Dün ve bugün ovülasyon testi yaptım ama sıvı alımını kesmeden yapmıştım normalde yumurtlamadan sonra adet olana kadar tertemiz negatif oluyordu şimdi ikinci çizgi de oluşuyor kafam çok karışık lütfen yardımcı olun(resimde daha silik çıkmış normalde daha belirgin cizgiler)
Normalde tertemiz negatif gördüğüm için umutlanmıştımMalesef cnm ovulasyon kesin cozum degil ki hamile olsan bu cizgiler digerleri gibi koyu olmasi lazim bat gununde tekrarla hamilelik testini
Evet bende o yuzden yapmiyorum 4 gun kaldı bekliyorum belirtilerin nelerNormalde tertemiz negatif gördüğüm için umutlanmıştımadet günümü beklicem erken gebelik testi vs hiç yapamam sonucu hüsran olunca çok üzülüyorum
Hafif kasık ağrılarım oluyor arada ,göğsüm büyümüş gibi bir de damarlarım belirginleşti gözle görülüyor baya normalde belli olmazdıEvet bende o yuzden yapmiyorum 4 gun kaldı bekliyorum belirtilerin neler
Canım bu mide bulantısı için çok erken zaten normalde bir bucuk iki aylıkken ortaya çıkıyor bu belirtiler çünkü geçen ay ben neredeyse emindim ama sonuç negatif tabii ki bu ay da kaşık ağrımdan başka hiçbir şeyim yok sağ tarafım ağrıyor özellikle çok hareket ettiğimde göğüslerimin damarlari hep belirginmiş meğerse onu fark ettim geçen ay hamilelikten zannediyordum ama değilmişHafif kasık ağrılarım oluyor arada ,göğsüm büyümüş gibi bir de damarlarım belirginleşti gözle görülüyor baya normalde belli olmazdı
Bir de arada midem bulanıyor ama bu psikolojik olabilir yada üşütme de olabilir reglim gecikince test yapıp garantiye alicam
Anladım canım benim öyle değildi damarlarım ince olduğu için hiçbir yerimde çok belirgin değildir zaten bir de göğsümde adet öncesi sertlik vs de yok bilmiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah en kısa sürede alırız kucağımıza sağlıklı bir şekildeCanım bu mide bulantısı için çok erken zaten normalde bir bucuk iki aylıkken ortaya çıkıyor bu belirtiler çünkü geçen ay ben neredeyse emindim ama sonuç negatif tabii ki bu ay da kaşık ağrımdan başka hiçbir şeyim yok sağ tarafım ağrıyor özellikle çok hareket ettiğimde göğüslerimin damarlari hep belirginmiş meğerse onu fark ettim geçen ay hamilelikten zannediyordum ama değilmiş
İnsallah cnm bekle bakalimAnladım canım benim öyle değildi damarlarım ince olduğu için hiçbir yerimde çok belirgin değildir zaten bir de göğsümde adet öncesi sertlik vs de yok bilmiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah en kısa sürede alırız kucağımıza sağlıklı bir şekilde
Cnm test bozuk olabiljr mi acaba bidaha baska testle bi dene istersenKızlar sizce gebelik war mi test mi yanlış bakar misinizEki Görüntüle 3630347
Bende öyle düşünüyorum ama bu testi yapanlarda görüntü hep bu şekilde çıkmış anlamadım yarın kan wereyim garanti olsun benceCnm test bozuk olabiljr mi acaba bidaha baska testle bi dene istersen
Yani sen bilirsin ama once bi pozitifi gorseydik birlikteBende öyle düşünüyorum ama bu testi yapanlarda görüntü hep bu şekilde çıkmış anlamadım yarın kan wereyim garanti olsun bence
Başka testim yok ki heycandan da tek bi tane aldım ah kafam oncomed markasıYani sen bilirsin ama once bi pozitifi gorseydik birlikte
Suan hala ayni mi gozukuyo testBaşka testim yok ki heycandan da tek bi tane aldım ah kafam oncomed markası
EwetSuan hala ayni mi gozukuyo test
Valla burda czgi vs girmedim sadece pembelik akmis biyasi sanki
Nasip bilmiyorum bugün iki kere baş dönmem oldu başka hic Bi belirtim yok hamile hissiyatim hiç yok yarın test alıp tekrarlayayim akşam da kan veririmValla burda czgi vs girmedim sadece pembelik akmis biyasi sanki
Valla bas donemesi bende otururken bile oluyo tuhaftirki demir eksikliğine bağlıyorum ben insallah vardir cnm senin haber ver bize deNasip bilmiyorum bugün iki kere baş dönmem oldu başka hic Bi belirtim yok hamile hissiyatim hiç yok yarın test alıp tekrarlayayim akşam da kan veririm
Ben demir ilacı falan kullanıyorum ek vitaminler ben May 5 de histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum yapisiklik sağ tupte tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu wardi ameliyattan bu zamana reg olmuyorum temmuz 18 de tekrar gittim tekrar hsg hormon tüm gerekli işlemle yapıldı regl olmamamdaki tek sebep stres mis tüylerim rahim içim hormonlarım hepsi normal doktorum tüm sorunun benim kafada olduğunu stresten uzak durmam gerektiğini söyledi regl hic düzensiz olmazdı ilk kez böyle bise oldu olmuyorum we hiç Bi sebep yok bunu nasıl kafama takmam kiValla bas donemesi bende otururken bile oluyo tuhaftirki demir eksikliğine bağlıyorum ben insallah vardir cnm senin haber ver bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?