Gebelik olabilir mi??

Fatma alkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
9
0
1
4 buçuk aylık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz iki ay önce battan 1 hafta önce regl oldum temmuz ayında da battan 1 hafta geç oldum 2 hafta önce de ara kanamam olduğu için kadın doğuma gittim sağ tarafımda 4 cm basit kist olduğunu öğrendim bi doktor gebeliği engelleyebilir dedi diğeri engellemez dedi ara kanamadan sonra ilişkiye devam ettik bat 18 ağustos normalde adet olmadan1 hafta önce göğsümde sertlik vs olurdu bu ay kasık agrisi disinda adet belirtim yok ve göğüs damarlarım vs belirginlesti ve çok halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum ve ara sıra kasığıma agri giriyor kaset test vardı üç gün önce dayanamayıp onu yaptım negatif çıktı haliyle şimdi de negatif çıkar diye korktuğum için erken gebelik testi yapamıyorum. Sizce beklemeli miyim yada bu durumu yaşayıp hamile olan var mı

Dün ve bugün ovülasyon testi yaptım ama sıvı alımını kesmeden yapmıştım normalde yumurtlamadan sonra adet olana kadar tertemiz negatif oluyordu şimdi ikinci çizgi de oluşuyor kafam çok karışık lütfen yardımcı olun(resimde daha silik çıkmış normalde daha belirgin cizgiler)

Malesef cnm ovulasyon kesin cozum degil ki hamile olsan bu cizgiler digerleri gibi koyu olmasi lazim bat gununde tekrarla hamilelik testini

Malesef cnm ovulasyon kesin cozum degil ki hamile olsan bu cizgiler digerleri gibi koyu olmasi lazim bat gununde tekrarla hamilelik testini
Normalde tertemiz negatif gördüğüm için umutlanmıştım adet günümü beklicem erken gebelik testi vs hiç yapamam sonucu hüsran olunca çok üzülüyorum

Evet bende o yuzden yapmiyorum 4 gun kaldı bekliyorum belirtilerin neler
Hafif kasık ağrılarım oluyor arada ,göğsüm büyümüş gibi bir de damarlarım belirginleşti gözle görülüyor baya normalde belli olmazdı
Bir de arada midem bulanıyor ama bu psikolojik olabilir yada üşütme de olabilir reglim gecikince test yapıp garantiye alicam

Canım bu mide bulantısı için çok erken zaten normalde bir bucuk iki aylıkken ortaya çıkıyor bu belirtiler çünkü geçen ay ben neredeyse emindim ama sonuç negatif tabii ki bu ay da kaşık ağrımdan başka hiçbir şeyim yok sağ tarafım ağrıyor özellikle çok hareket ettiğimde göğüslerimin damarlari hep belirginmiş meğerse onu fark ettim geçen ay hamilelikten zannediyordum ama değilmiş

Anladım canım benim öyle değildi damarlarım ince olduğu için hiçbir yerimde çok belirgin değildir zaten bir de göğsümde adet öncesi sertlik vs de yok bilmiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda inşallah en kısa sürede alırız kucağımıza sağlıklı bir şekilde

İnsallah cnm bekle bakalim

Nasip bilmiyorum bugün iki kere baş dönmem oldu başka hic Bi belirtim yok hamile hissiyatim hiç yok yarın test alıp tekrarlayayim akşam da kan veririm
Valla bas donemesi bende otururken bile oluyo tuhaftirki demir eksikliğine bağlıyorum ben insallah vardir cnm senin haber ver bize de

Valla bas donemesi bende otururken bile oluyo tuhaftirki demir eksikliğine bağlıyorum ben insallah vardir cnm senin haber ver bize de
Ben demir ilacı falan kullanıyorum ek vitaminler ben May 5 de histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum yapisiklik sağ tupte tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu wardi ameliyattan bu zamana reg olmuyorum temmuz 18 de tekrar gittim tekrar hsg hormon tüm gerekli işlemle yapıldı regl olmamamdaki tek sebep stres mis tüylerim rahim içim hormonlarım hepsi normal doktorum tüm sorunun benim kafada olduğunu stresten uzak durmam gerektiğini söyledi regl hic düzensiz olmazdı ilk kez böyle bise oldu olmuyorum we hiç Bi sebep yok bunu nasıl kafama takmam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…