- 28 Mayıs 2025
- 901
- 208
- 18
- 25
- Konu Sahibi Fatma alkan
-
Haklisin cnm ama regl olmadigin icin yumurtlaman da olmamistir bnce ki dollenme fln olsun ovulasyonla takip ettin mi senBen demir ilacı falan kullanıyorum ek vitaminler ben May 5 de histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum yapisiklik sağ tupte tıkanıklık ve rahimde şekil bozukluğu wardi ameliyattan bu zamana reg olmuyorum temmuz 18 de tekrar gittim tekrar hsg hormon tüm gerekli işlemle yapıldı regl olmamamdaki tek sebep stres mis tüylerim rahim içim hormonlarım hepsi normal doktorum tüm sorunun benim kafada olduğunu stresten uzak durmam gerektiğini söyledi regl hic düzensiz olmazdı ilk kez böyle bise oldu olmuyorum we hiç Bi sebep yok bunu nasıl kafama takmam ki
Ettim Bi ay önce çift gördüm değerlendirdik tekrar hsg çekildiğinde doktor 19 mm yumurtan war çatlamak üzere 3 gün sonra gün aşırı değerlendir dedi onu da yaptık yani eğer ki regl olacaktiysam bile yumurtlama olup gebelik oluştuysa şu an olmamam normal miHaklisin cnm ama regl olmadigin icin yumurtlaman da olmamistir bnce ki dollenme fln olsun ovulasyonla takip ettin mi sen
Evet regli olmadiginiz icinde birsey diyemiyorum normalde olmaniz gereken tarihi bilmedigim icin birsey demek zorEttim Bi ay önce çift gördüm değerlendirdik tekrar hsg çekildiğinde doktor 19 mm yumurtan war çatlamak üzere 3 gün sonra gün aşırı değerlendir dedi onu da yaptık yani eğer ki regl olacaktiysam bile yumurtlama olup gebelik oluştuysa şu an olmamam normal mi
Test bozuk gibi canım başka testle tekrarla bence yarın sabah inşallah vardırKızlar sizce gebelik war mi test mi yanlış bakar misinizEki Görüntüle 3630347
Ay bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor Bi süreç en doğrusu kan vermek olacak benceEvet regli olmadiginiz icinde birsey diyemiyorum normalde olmaniz gereken tarihi bilmedigim icin birsey demek zor
İnşallah çok tskler rabbim isteyen herkese nasip etsinTest bozuk gibi canım başka testle tekrarla bence yarın sabah inşallah vardır
Yani kan vermek dogru bi sonuc ama pozitifi gormeden sen yipranirsin cnm sen bilirsin yinedeAy bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor Bi süreç en doğrusu kan vermek olacak bence
Sabah test alıp yapicam tekrarlicam duruma göre kan weririm haber wercem sanadaYani kan vermek dogru bi sonuc ama pozitifi gormeden sen yipranirsin cnm sen bilirsin yinede
Tamam canim insallah vardir bekle bakalimSabah test alıp yapicam tekrarlicam duruma göre kan weririm haber wercem sanada
Çok tsk ederim dinleyip yardımcı olduğun için rabbim bu cuma gecesi duysun sesimi isteyen herkese sonra bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahTamam canim insallah vardir bekle bakalim
Amin canim insallah bende bekliyorum bakalim ne olucakÇok tsk ederim dinleyip yardımcı olduğun için rabbim bu cuma gecesi duysun sesimi isteyen herkese sonra bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ara kanamam ayın5inde bitmişti yumurtlama ondan sonra oldu sanırım ovü testi yapmamıştım sizce hala bi ihtimal var mıBen dayanamadım erken gebelik testi yaptım ve negatif maalesef gerçi ara kanamadan sonra tuttuysa daha 10 gün olmadı ama umudum kalmadı maalesefinsallah sizde vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?