teşekkür ederimMerhaba ikinci dönem okulların açılacağını düşünmüyorum. İzin alirsiniz en kötü ihtimal. Ayrica bu aşıların aşı var kendisi yok. Az bişey gelecek tahminim o da sağlık çalışanlarına. Asi olup transfere doktirlar ne diyor onları dinle. Gerçi kimsenin net söylediği bir şey de yok yine de fikir veririler
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen sağlık çalışanıyım. Normalde Şubatta 3. tedavime ve inşallah kısmet olursa ilk transferime karar vermiştik ama 1.dozumu geçen hafta olunca doktorumla konuştum. 2 dozumdan sonra başlayacağız tedaviye. Erteledik 1 ay yani.
Merhaba bende öğretmenim ve kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı öncelikli gözüküyorum. Ama 2-3 ay içinde de tüp bebek düşünüyoruz. Eşim de aşı olacak. Siz sağlıkçısınız aynı zamanda. Doktorla falan konuşmadık gerçi ama. Olmak mı mantıklı sizce. Tüp bebek sürecini ne kadar ertleler. Fikir verirseniz sevinirimBen sağlık çalışanıyım. Normalde Şubatta 3. tedavime ve inşallah kısmet olursa ilk transferime karar vermiştik ama 1.dozumu geçen hafta olunca doktorumla konuştum. 2 dozumdan sonra başlayacağız tedaviye. Erteledik 1 ay yani.
Merhaba bende öğretmenim ve kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı öncelikli gözüküyorum. Ama 2-3 ay içinde de tüp bebek düşünüyoruz. Eşim de aşı olacak. Siz sağlıkçısınız aynı zamanda. Doktorla falan konuşmadık gerçi ama. Olmak mı mantıklı sizce. Tüp bebek sürecini ne kadar ertleler. Fikir verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim cevap için. Peki doktorlar aşı olma taraftarı mı. Yani tüp bebek doktorlarından bahsediyorum. Sizin pozitif mi sonuçlandı acabaBen oldum :) tüp bebek sürecimi hiç ertelemedi doktorum.
Benim tüp bebek doktorum da önerdi hamileyken covid daha riskli diye , ikinci aşıdan sonra başlayalım transferi yapalım dedi .Merhaba bende öğretmenim ve kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı öncelikli gözüküyorum. Ama 2-3 ay içinde de tüp bebek düşünüyoruz. Eşim de aşı olacak. Siz sağlıkçısınız aynı zamanda. Doktorla falan konuşmadık gerçi ama. Olmak mı mantıklı sizce. Tüp bebek sürecini ne kadar ertleler. Fikir verirseniz sevinirim
Evet ben oldum aşımı. Tüp bebek doktorları kesinlikle tavsiye ediyorlar.Benim tüp bebek doktorum da önerdi hamileyken covid daha riskli diye , ikinci aşıdan sonra başlayalım transferi yapalım dedi .
Geçmiş olsunEvet ben oldum aşımı. Tüp bebek doktorları kesinlikle tavsiye ediyorlar.
Eşim de dün aşısını oldu. Bir sıkıntı olmaz dedi doktorlar.Geçmiş olsun
Eşinizde aşı olmuş muydu ?
Bizde aşı olacağız da aşı olduktan 1-2 ay sonra hamilelik oluşsa zararı olur mu ki
Hangi aşıyı oldunuz acaba? Bende öğretmenim ve karasızım...Evet ben oldum aşımı. Tüp bebek doktorları kesinlikle tavsiye ediyorlar.
Hayırlısı bakalımEşim de dün aşısını oldu. Bir sıkıntı olmaz dedi doktorlar.
Ben biontech oldum. Şuan iğnelere başladık yumurtam toplanmadigi için bilemiyorum bekletir mi?Hangi aşıyı oldunuz acaba? Bende öğretmenim ve karasızım...
Yeni mi oldunuz ?Ben biontech oldum. Şuan iğnelere başladık yumurtam toplanmadigi için bilemiyorum bekletir mi?
2. Aşıyı da oldunuz mu? Olmadan mı tüp bebek tedavisine başladınız?Ben biontech oldum. Şuan iğnelere başladık yumurtam toplanmadigi için bilemiyorum bekletir mi?
Eşim olmadı 6 Nisan'da iğneye başladım 7 Nisan'da aşı oldumYeni mi oldunuz ?
Eşiniz de oldu mu
İlk asim 7 Nisan'da oldu. Ben 6 Nisan'da tedaviye başladım2. Aşıyı da oldunuz mu? Olmadan mı tüp bebek tedavisine başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?