gebelik öncesi ve sonrasında çatlaklar için kantaron yagı kullanımııı hakkında bilgi

flytrn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
6
0
16
İstanbul
arkadaslar merhaba;
25 + 3 günlük hamileyim. bir yakınımn tavsiyesiyle kantaron yagı temin ettim. soylenildiğine göre çatlaklara karsı son derece etkiliymiş.ancak daha once bunu kullanıp memnun olan ya da olmayan annelerimizin görüşlerini almak istiyorum. henuz kullanmadım ona göre başlayacagım...herhangı bır yan etkisi var mı yahut kullanım şekli nasıl olacak.. acilllll yarddm kızlarrrr....

ve buarada kızlar gelen yag kucuk bir şişede fakat dehset yogun bir maddeydi gerek koku olarak gerek renk ve yapı olarak .. gunde 1 tatlı kaşıgını geçmeyecek sekilde her banyodan sonra vücuda surmek lazımmış...bu yagı bır çok hastalıgın tedavisnde de kullanıolarmış, hatta bebek pişiklerinde yahut gaz sancısı karın ağrısı olan bebeklerin karınlarına yawas yawas masaj yaparak kullanılıyormuşş..ameliyat sonrası cilt yaralarında , lekelerinde, sivilcelere, bel ve romatızma ağrılarına, masaj yagı olarak vs. birçk seye şifaymış.. herhangı bır alanda bu yagı kullanan ve tawsiye eden var mıııı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…