• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Aksam yemegine bi dürüm cigkofte yedim kizlar eşim gec gelicekmis bugun kendine ozel bisey yapmak istemedim.2 litre suyumuda bitirdim bugun.Toplasaniz bugun 1200 kalori anca almisimdir

07rukiye07 07rukiye07 hikayen benimkine çok benziyor canım, ben de iki kayıp yaşadım. kan pıhtılaşması çıktı sonunda benimde. bu arada benim de boyum 1.73 ve hamilelik durumundan 80lere çıkmıştım ben de. şimdi kilomu vermeye ve hamile kalmaya çalışıyorum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salata 3 zeytin
Kış çayı
1 dilim ekmek

Öğle
5 ızgara köfte salata ayran 4 -5 çatal bulgur pilavı

Şekersiz 2si birarada bi türk lokumu

Akşam
Yarım kase salçalı corba
1 yi bulgur 1 tk kavurma 1 yk patates yemeği
1 kase yogurt salata

1.5 lt su yarim saat yuruyus

07rukiye07 07rukiye07 hikayen benimkine çok benziyor canım, ben de iki kayıp yaşadım. kan pıhtılaşması çıktı sonunda benimde. bu arada benim de boyum 1.73 ve hamilelik durumundan 80lere çıkmıştım ben de. şimdi kilomu vermeye ve hamile kalmaya çalışıyorum.
telden giriyorum da yazdıklarım silindi sadece senin mesajın kopyalanmış o yüzden yenşden düzenliyorum. Hakikaten çok benzeriz. Öyleyse birbirimize destek olmak boynumuzun borcu. tam gaz fit anne adaylığına

Son düzenleme:
Slm kızlar. Akşam yemeğim de köfte çorba ayran iki dilim ekmek. 45dk tempolu yürüyüşümü de yaptım. İlk gün için fena sayılmam. Darısı ve daha fazlası diğer günlere.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salata 3 zeytin
Kış çayı
1 dilim ekmek

Öğle
5 ızgara köfte salata ayran 4 -5 çatal bulgur pilavı

Şekersiz 2si birarada bi türk lokumu

Akşam
Yarım kase salçalı corba
1 yi bulgur 1 tk kavurma 1 yk patates yemeği
1 kase yogurt salata

1.5 lt su yarim saat yuruyus
gayet güzel olmuş bence

Haftalık çizelgemiz bu şekilde arkadaşlar. @Hijyenik , @bakirenk , parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski bildirim yapmayan bu 3 arkadaşta yaparsaaaaa 1. yi seçeceğizzzz :anneadayı::KK46:
Eki Görüntüle 1803883

Canim bende gruptaydim ekleyebilirmisin benide.diger taraftan buraya gectiginizi sonrafan gordum.cumartesi yazmistim kulomu simdide ayni 68.8 eklersen cok sevinirim.

aynen canım benim kardeşim hamile cuma günü öğrendik rabbim bizlerede nasip eder inşallah 5 aylık evliydi hemen 3. denemesinde hamile kaldı
Hayirli olsun canim rabbim tez sana ve bizlerede nasib etsin

Canlar spor niyetine bugun işten gelince 1,5 saat temizlik yaptim hem evim mis oldu hemde bi 500 calori yakmisimdir ohh bi taşla 2 kuş :KK45: simdi biraz gelecekdeki bebisime battaniye oruyorum bi iki sıra örüp yaticam :KK73:

@bakirenk parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski hadiiii kızlar amaaaaa bildirimmmmm zamanı :S
Canım kusura bakmayın özür dilerim bugün iş yeri çok yoğundu ondan yazamadım ama ben her sabah tartıldığım için kilomu biliyorum 91.70 haftasonu kaçamağı yüzünden +200 gr la geldim bu hafta biraz spora yüklenicem inşallah

Merhaba kizlar bnde katilmak istiyorum araniza bnde 3 hafta once 84 kiloydm diyet ve kullandigim ozel bi bitki cayiyla 79 a dustm simdi. Bnide 79 baslangic olarak gorebilirsnz. İns gobusler gider bebisler gelir bnde 2bucuk yillik ewliyim

Bn bol su iciyorum ve acikcasi cay cok tuvalete cikariyor. Sabah yediysem oglen yemiyorum. Yada tam tersi ama aksami malesef atlayamiyorm. Midemnde kuculugunu hissediyorum

günaydın kızlar,
sabah kahvaltım haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir:rolleyes: , 1 bardak süt ve 1 dilim ekmek. :kk77:

herkese günaydın
sabah kahvaltım
1 yumurta + 2 küp kaşar+1 domates+1 salatalık ve yeşillik kepekli ekmek arası

günaydın kızlarrrr :) sabah kahvaltım iki dilim kepekli ekmek(90kcal) 50 gr köy peyniri (130kcal) 5 adet yeşil zeytin (35 kcal) 2 salatalık(22 kcal) bir tutam maydanoz (8 kcal) 2 adet ceviz(54 kcal) Toplam: 339 kcal :anneadayı::KK46::KK9:

günaydın kızlarrrr :) sabah kahvaltım iki dilim kepekli ekmek(90kcal) 50 gr köy peyniri (130kcal) 5 adet yeşil zeytin (35 kcal) 2 salatalık(22 kcal) bir tutam maydanoz (8 kcal) 2 adet ceviz(54 kcal) Toplam: 339 kcal :anneadayı::KK46::KK9:

sağlıklı güzel bir kahvaltı afiyet olsun

Back
X