- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
kesinlikle vücudun ekmeğe de ihtiyacı varo zaman no problemmmm :) ekmek tahıllıysa günde en az 2 dilim yemekten kaçınmayın derim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle vücudun ekmeğe de ihtiyacı varo zaman no problemmmm :) ekmek tahıllıysa günde en az 2 dilim yemekten kaçınmayın derim :)
69 kiloyumHadi herkes ilk kg bildirimini yapsınnnnnnnn ..... :)
telden giriyorum da yazdıklarım silindi sadece senin mesajın kopyalanmış o yüzden yenşden düzenliyorum. Hakikaten çok benzeriz. Öyleyse birbirimize destek olmak boynumuzun borcu. tam gaz fit anne adaylığına07rukiye07 hikayen benimkine çok benziyor canım, ben de iki kayıp yaşadım. kan pıhtılaşması çıktı sonunda benimde. bu arada benim de boyum 1.73 ve hamilelik durumundan 80lere çıkmıştım ben de. şimdi kilomu vermeye ve hamile kalmaya çalışıyorum.
gayet güzel olmuş benceSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salata 3 zeytin
Kış çayı
1 dilim ekmek
Öğle
5 ızgara köfte salata ayran 4 -5 çatal bulgur pilavı
Şekersiz 2si birarada bi türk lokumu
Akşam
Yarım kase salçalı corba
1 yi bulgur 1 tk kavurma 1 yk patates yemeği
1 kase yogurt salata
1.5 lt su yarim saat yuruyus
Afiyet olsun.Aksam yemegine bi dürüm cigkofte yedim kizlar eşim gec gelicekmis bugun kendine ozel bisey yapmak istemedim.2 litre suyumuda bitirdim bugun.Toplasaniz bugun 1200 kalori anca almisimdir
Haftalık çizelgemiz bu şekilde arkadaşlar. @Hijyenik , @bakirenk ,parlakkartanesininaski bildirim yapmayan bu 3 arkadaşta yaparsaaaaa 1. yi seçeceğizzzz
Eki Görüntüle 1803883
Hayirli olsun canim rabbim tez sana ve bizlerede nasib etsinaynen canım benim kardeşim hamile cuma günü öğrendik rabbim bizlerede nasip eder inşallah 5 aylık evliydi hemen 3. denemesinde hamile kaldı
Canım kusura bakmayın özür dilerim bugün iş yeri çok yoğundu ondan yazamadım ama ben her sabah tartıldığım için kilomu biliyorum 91.70 haftasonu kaçamağı yüzünden +200 gr la geldim bu hafta biraz spora yüklenicem inşallah
günaydın kızlarrrr :) sabah kahvaltım iki dilim kepekli ekmek(90kcal) 50 gr köy peyniri (130kcal) 5 adet yeşil zeytin (35 kcal) 2 salatalık(22 kcal) bir tutam maydanoz (8 kcal) 2 adet ceviz(54 kcal) Toplam: 339 kcal![]()