• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Menün gayet iyi görünüyor canım aklıma takılan iki şeyi söylemek istiyorum mantarlı patates yemeğinin patatesi ne miktarda çünkü patatesin glisemik indeksi çok yüksek birde sabah kahvaltısındaki ekmeğin türü kepekli sandviç ise hiç sıkıntı yok menün çok iyi
3 küp canım ama küçük
Ekmek kepekli sandivic ekmeği

Merhaba kızlar ancak fırsat buldum günümü özetleyeyim
Sabah
1 dilim ekmek
Küçük porsiyon sucuklu yumurta
Şekersiz çay
2 adet zeytin
Öğle
2 adet haşlanmış baget
Akşam
1 kase kuru fasulye
Tek kaçamağım çikolata oldu çünkü adet dönemindeyim
Spor 40 dk koşu bandında 6.5 hızda koşu toplam 2.5 km yani
Ayrıca 15 dakika steepper
10 dk twist
10 tane şınav
10 dk titreşimli kemerle masaj bel bölgesine
Bugün su içemedim pek 1 litre ancak
Ah canım çok güzel menü ve spor bunu su ile taclandir bence daha çabuk kilo verirsin

Sabah ac karnina bi kupa sicak su
Kahvalti
Zeytinyagnda dereotlu peynirli omlet
2 kuru kayisi
Domates salatalik
Balli papatya cayi

Araögun
Turk kahvesi

Öglen
Mozaik pasta (kacamak yaptim reglim yaklasiyo :KK43: )

Ara öğun
Karisik form bitki cayi

Aksam
Tuzsuz salcasiz semizotu yemegi 3 kasik
3 kasik salata
3 kasik yogurt

1 litre su

Ekmek hic yemekdim tatli kacamagi yaptigim icin yatana kadar sadece su
Canım pasta kacamaginda öğlen olmuş pek sorun olmaz ama senin için en önemli su onu artır bence

Merhaba kızlar ancak fırsat buldum günümü özetleyeyim
Sabah
1 dilim ekmek
Küçük porsiyon sucuklu yumurta
Şekersiz çay
2 adet zeytin
Öğle
2 adet haşlanmış baget
Akşam
1 kase kuru fasulye
Tek kaçamağım çikolata oldu çünkü adet dönemindeyim
Spor 40 dk koşu bandında 6.5 hızda koşu toplam 2.5 km yani
Ayrıca 15 dakika steepper
10 dk twist
10 tane şınav
10 dk titreşimli kemerle masaj bel bölgesine
Bugün su içemedim pek 1 litre ancak
sporun süper olmuş yemekte güzel canımsuya tarçın at yada karanfil o şekilde içmeyi dne

şimdi akşam eve gittim 6 bucuk gibi eşimde 19:15 te evden çıkacak mesaisi var işe gidicek o ben gelmeden önce kendine biberli tereyaglı yumurta yapıyodu kokusu öyle bir tüttü ki burnuma burnuma (halbuki sadece süt veya yogurtla kapatıcaktım akşamı) :( neyse iki dilim kepek ekmegiyle ondan biraz tırtıkladım. Zaten benim boğaz bir açıldıgı zaman mideye yolcu bulmakta hiç sıkıntım olmaz.FSM bogaz köprüsü gibi aksam gelenin geçenin haddi hesabı yoktu. Neyse eşimi işe gönderdim. Çıkarken ay sonu çok yogun işler yarın akşamda mesai olabilir dedi. Dedimki adam yazık yarınıda yumurtayla geçiştirmesin. Gireyim mutfaga iki kap yemek yapayım (halbuki o çıktıgında direk tv den leslie açıp 5 mile yapacaktım ) işte kıymalı şehriye çorbası bezelyeli bulgur pilavı yaptım. o aradada onlar pişerken iki kivi soyup yiyim dedim. kiviler bir ekşi bir eksi şeyyy azıcık çikolata eritip föndüymüşcesine yiyim derken, yemekler pişti altını kapatmaya giderken bulgurda ne koktu beaaa dedim, Sen o bulgur pilavı da gözümü bir cazip geldi bir yemek tabagıda ondan yedim :( sanıyorum ki boğaz trafigi durmustur. Dizi izlerken gece 11 de içim yanıyor falan diye kalktım su içip söndürecegime yangını sen al koca bi deveci armutunu hart hart yeeee. E beaaa hayriyeee hööhhhhh hayriye sen bu kiloları böyle aldın işte. açılmaya görsün boğazın kapanmak bilmiyor. Anne olmak için çabalıyosun doktora o kadar kızdın ama yine nefsine yeniliyosun :((((o_O:KK42:

kiviyle çikolatayı koydum ama bulgura öyle bir gömülmüşüm ki resmini çekmeye bile vaktim olmadı armuttada bi gözüm kapalı diğeri açık yedim :(((((

bu gün yepyeni tazecik, fırından yeni çıkmış miisss gibi bir gün, dün dünde kalsın. biz yolumuza kaldığımız yerden devam edelim olur muuuu?:KK60:
aynen rukiyecim bu aksam eş işe gittigi gibi spora başlıcam ben spor yapmadıgım zamanlarda aşırı cozutuyorum :(

chemist41 chemist41 canım benim istersen bi iki gün salata detoksu vs yap istersen
1 litre suya 1 tatlı kaşığı kadar ingiliz karbonatı at alkali olsun öyle iç
benimde eşim vardiyeli çalışırken bende o yokken yapardım hep sporu

chemist41 chemist41 canım benim istersen bi iki gün salata detoksu vs yap istersen
1 litre suya 1 tatlı kaşığı kadar ingiliz karbonatı at alkali olsun öyle iç
benimde eşim vardiyeli çalışırken bende o yokken yapardım hep sporu
ben o ingiliz karbonatlı suyu içemiyorum ki tatlım en iyisi sassy su yapayım. (nane yapragı, salatalık,limon)

kahvaltım: 1 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir( bu tanımı da pek sevmem ama alternatif de bulamadım henüz :))

Camino isimli İspanyol yapımı bir film olabilir tabi sizde bakın yani
Önümüzde 3 aylar varya o yüzden dini kitaplar okuyalım mı hatta Kuran ı Kerim in mealini okusak mı ? Kendimize manevi anlamda iyi gelmesi için meal okumayı önerdim fakat başka önerisi olan varsa her konuda açığım arkadaşlar

leslie yaptım önceden çok bir günde aynı anda üst üste 2 kere bile 5 mile yaptıgım oldu. Leslie bana agır gelmez hatta çok çok faydası oluyordu. Gecen sene 25 kg nun 18 i ni falan hep leslie ile verdim
maşallah canım sen verirsin yine inşallah azim edip daha önce de başarmışsın şimdi de beraber başarıcaz inşallah hepimiz fit hamile kalıp anne olucaz inşallah " göbüş bebiş olacak inşallah " bu söylemek bile o kadar heyecan verici duygulandırıcı bi şey ki benim için

Back
X