• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Kızlar size bişey sorucam benim 3 ay önce sağ yumurtalığımda 4 cm lik kist çıkmıştı doktr adetle atarsın öbür ay gel dedi bende başka doktora gittim öbür ay patlamış kendiliğinden gider dedi.Şimdi ne durumda bilmiyorum ama sizce bu gebeliğe engel olur mu bide ozamnlar ağrı yapıyodu adetimin ortasında ben yumurtladım sanıyodum :) buaralar ağrı yoktu gitti diye düşünmüştüm ama dünden beri yine ağrı var

Hiç bir bilgim yok canım ama 2 doktor da aynı şey dediyse demekki çok önemsenecek bir şey değil

Bu arada bugünkü menüm,
Sabah aç karnına bi kupa sıcak su
Kahvaltı
1 kase nesfit

Öğlen
Bi küçük kase tuzsuz salata
1 tane biber dolması

Ara öğün
Kahve

Akşama artık annemgilde ne yemek varsa 3 kaşık :) kalorili yemek varsa yumurta pişircem
ooo maşallah süpersin ama bence kendini fazla zorlama akşam az az ye tadına bak en azından

ALTERNATİF ARA ÖĞÜN ÇEŞİTLERİ
  • 3 adet kuru kayısı ve 2 adet ceviz
  • 1 kutu probiyotik yoğurt ve 10 adet kuru üzüm
  • 1 bardak süt ve 1 adet mevsim meyvesi
  • 1 bardak ayran ve 1 dilim çavdarlı ekmekten tost
  • 1 dilim çavdarlı ekmek ve 1 dilim beyaz peynir
  • 1 fincan tarçınlı Türk kahvesi ve 2 adet diyet kurabiye
  • 1 su bardağı yağsız patlamış mısır ve 1 avuç kuru üzüm
  • 1 avuç beyaz leblebi ve 1 su bardağı kefir
  • Yarım yufkadan tavada sebzeli börek ve 1 bardak ayran

SABAH 08:00
1 yumurta + 1 domates+1 salatalık ve yeşillik ekmek arası

ARA 10:30
3 ceviz
3 tane kuru üzüm

ÖĞLE 13:00
1 Bardak ayran
1 kase susuz nohut yemeği
1 kase mercimek çorba
2 kaşık dolu değil pirinç pilavı

ARA 16:00
3 ceviz
4 kuru üzüm

AKŞAM 18:00
1 kase yoğurt
1 kase tavuk suyu çorba

3,5 lt su

Slm günü özetleyeyim :
sabah yumurta bir dilim ekmek peynir.
Ara: bir avuç leblebi
Öğlen: çorba,ızgara tavuk, ayran,
ara: portakal
Akşam: çorba, salata, yoğurt,bir dilim ekmek.
bir saat sonra da yeşil çay ardından bir saat yürücem. Kaçamaksız bir gün daha

kızlar iyi akşamlar nasılsınız? ben çalışıyorum her zaman gündüz katılamıyorum aranıza ama şimdi okuyorum yazdıklarınızı ;)

İyiyiz canım sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor?
iyiyim canım sağolasın. bugün 800 kaloriyle kapattım :) akşam yemeğini çok erken saatte yiyorum çoğunlukla öğlen ve akşam yemeklerini birleştiriyorum , kahvaltı ve sonrasında bir öğün yiyorum üç gibi iyi oluyor.

iyiyim canım sağolasın. bugün 800 kaloriyle kapattım :) akşam yemeğini çok erken saatte yiyorum çoğunlukla öğlen ve akşam yemeklerini birleştiriyorum , kahvaltı ve sonrasında bir öğün yiyorum üç gibi iyi oluyor.
Ben dayanamıyorum iki öğünle, elim ayağım titriyor.

Ben dayanamıyorum iki öğünle, elim ayağım titriyor.
ben iki öğüne geçene kadar bir sene geçti sorma :KK70:ama ben sık sık yiyemiyorum zaten bana ters işliyor. üç öğün yiyordum şimdi iki yaptım. ama arada doğal kuruyemiş atıyorum ağzıma :kk77: bence herkes kendi metabolizmasına göre davranmalı :KK52:

Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum ayin 19diyetisyene randevu aldim daha cokk var kendim hic yapamiyorum klomen kullaniyorum

ben iki öğüne geçene kadar bir sene geçti sorma :KK70:ama ben sık sık yiyemiyorum zaten bana ters işliyor. üç öğün yiyordum şimdi iki yaptım. ama arada doğal kuruyemiş atıyorum ağzıma :kk77: bence herkes kendi metabolizmasına göre davranmalı :KK52:
Doğru söylüyorsun herkesin bünyesi farklı. Ben 73kiloyken diyetisyene gitmiştim yıllar önce. verdikleriyle iki haftada bir kilo almıştım :)

Back
X