- Konu Sahibi pretty_angel
-
hadi yaaa şimdi sonuna kadar mı sürecek offf. Hamile kalmadan önce söyleselerdi keşke.. Ameliyatı varmış. ee ben sürekli kusuyorum ne olcak bu durumda?? offf ya çok üzüldüm şimdi..
bu arada soguk sutte bıraz olsun hafıfletıyor ama sureklı ıceceksın her yanmaya basladıgında bır cay bardagı ıç emın ol ıyı gelecek
canım geçmiş olsun bitanem bende başından beri var renni duo kullanıyorum 33 haftalıgım
İşte o dediğinde olmuyor canım yaa.Süt te bağırsaklarımı bozuyor.3 aydan sonra doktorların başka verebilecğei ilaç falan yokmu peki?Daha ilk aylarda bu kadar şiddetli yaşıyorum sonlara doğru normal bir yaşam süremez hale gelebilirim.Doktorlar bebeğe zarar gelmeden hiç bir şey yapamıyorlarmı?
bana lansor dıye bır ılaç vermıstı yanılmıyorsam ama fayda etmedı
aynı ılacı bır baska arkadasa vermısler ona ıyı gelmıstı yanı kısıden kısıye degısıyor
canim bebegin buyudukce organlarinin yeri daraliyor o yuzden de mide asidin yemek borusuna kaciyor.kusmuyorsan o kadar onemli degil ama kusuyormusun mutlaka dr una konus sana ilac versin.ben Gaviscon kullanmistim cok faydasi oldu.onun haricinde Elma da cok faydali...
Canım ben neler yaptım gitsin diyede yok gitmiyor reflü.Zaten ilaçlar fayda etmedi.Yemek düzenimi değiştirdim.Salçalı,yağlı,tatlı,acı yemiyorum.Çift yastıkla yüksekte yatıyorum.Bol su içiyorum.Tüm bunlara rağmen bu kadar şiddetliyse ilerleyen aylarda hayatımın dahada zorlaşacağına inanıyorum artık...
evet bende aynen böyleydım anlattıgın gıbı artık aglıyodum sinirimden ben 7.ayın sonlarına dogru kullandım sen doktoruna mutlaka sor gecmış olsun tekrardan canımopuyorumnanaktan
Sağol canım mutlaka sorcam doktora.3. aydan sonra ilaç konusunda bir şeyler yapabileceklerini duymuştum bakalım hayırlısı....
Peki doğumdan ne kadar süre sonra ve neyle kurtuldun reflüden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?