- Konu Sahibi pretty_angel
canım dogumu yaptım ogunden sonra yanma falan olmadı cok sukur benımkısı hamılelık reflusuydu cunku.
Gerçektenmi?Ay ne rahatlamışsındır ne güzel bizim reflülerde gitse ve bir daha gelmese ..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dogumu yaptım ogunden sonra yanma falan olmadı cok sukur benımkısı hamılelık reflusuydu cunku.
Arkadaşlar ben doktora tekrar gittim bana Pulcet 40 mg verdi. Sabah aç karna 1 tane. Ben şimdi bunu kullanmaya başladım. Bebeğe zararı yok dedi valla. Üstüne de rennue duo kullan dedi. Bakalım ne olacak. Doktor en iyi ilaç bu dedi. Siz de isterseniz doktorunuza bir sorun. Burda bilgileri paylaşalım. Ben daha başındayım mide böyle olursa yandım yani.
Canım bende senin gibiyim ya işte çığlık atıyorum ya bu yüzden..... Sen bir dene olurmu?Eğer bir faydasını görürsen mutlaka beni bilgilendir.Doktora senin ilacıda sorarım eğer faydası olursa ki inş. olur canım.Ne zaman gittin doktora bugünmü?İlacı yarın dene pazartesi yaz bana olurmu canım yaa....
Bugün denedim valla bir tane tost yemiştim ama napayım denedim böyle. Mide yanmam geçti şimdilik, mide bulantısı başladı sanırım bu rennue denen şey midemi bulandırıyor. Yarın bir daha deneyip yazarım.
dun ender sarac bi programda yemek yedikten sonra yarim saat yuruyus yapmanin refluyu azalttigini soyledi.
bi de leblebi rezene tohumu ve kaya sekeri robotton gecirilip bi kasik yencekmis.
iyi geliyomus o da.
kızlar bende de hamilelikten öncede reflü vardı ve tahmin edersinizki hamilelikte 2 katına çıktı. 33 haftalığım ve ilk günden beri rennie kullanıyorum günde 4 defa 2 ölcek. 2ölçek içince iyi geliyo bide lansor vermişti doktor ama kullanmadım rennie geçirince :S
sakın ilaç kullanmamazlık yapmayın kızlar çünkü o miğde asiti kaynadıkça ve ağıza geldikçe yemek borusunu zedeliyo geçen gün ilacım yanımda yoktu biyere gittim bikaç saat o yanmayı çektim sonra bütün gece rennie içmeme rağmen ağrım çok felaketti ve uyuyamadım su bile içemedim acımdan.ben tecrübeli bi reflü hastası olarak size kesin dokuncakları söylüyorum kızartmalar, çay,kahve,muz,semizotu,baharatlı yiycekler köfte, baharatlı çorbalar,cips,kesinlikle çikolata,domatez,salatalık ve hazmı zor olan bütün yiycekler.
başka aklıma gelmiyo şuanda
bide ben bazen günde rennie içme hakkımı dolduruyorum ve hala miğdem ağrıyo ve yanıyo busefer alıyorum bi şişe suyu her saniye yudumluyorum asitin ağzıma boğazıma çıkmasını engelliyorum bi süre böyle yapıyorum rennie içebilceim zamana kadar...yada bu işlemi sütlede yapabilirsiniz ben öylede ii oluorum geçici süre tabi.
geçmiş olsun kızlar zor hemde çok zor....
Arkadaşlar pulcet çok işe yarıyor. Bugün mide yanması ya da reflü hiç yaşamadım. Benim doktorum bu bebeğe zararlı değil dedi. Sizler de kullanmadan danışırsanız, buraya da doktorunuzun ne dediğini yazarsanız hepimiz için çok daha faydalı olur.
Canım ben bunu birkaç doktora sordum hiçbir zararı olmaz dediler. Mide asitini azaltıyor. Doğal olarak kussan bile asit pek gelmiyor. Yediklerimi de eritiyor. Bazı yiyecekler de öğrendim, onlar da iyi gelirse yazarım buralara.
Kac haftalık hamileyken kullandınız ben de mide asidinden boğazım tahriş oldu heryerime ağrısı vuruyor ve 6 haftalığım daha gaviscon işe yaramıyor bogazım full tahriş oldu cok fenaArkadaşlar ben doktora tekrar gittim bana Pulcet 40 mg verdi. Sabah aç karna 1 tane. Ben şimdi bunu kullanmaya başladım. Bebeğe zararı yok dedi valla. Üstüne de rennue duo kullan dedi. Bakalım ne olacak. Doktor en iyi ilaç bu dedi. Siz de isterseniz doktorunuza bir sorun. Burda bilgileri paylaşalım. Ben daha başındayım mide böyle olursa yandım yani.